Sign in with Twitter

Username:

Rapper by night | Nadamaya | Spacekidz | The Lite Records Music-Related Contact: management@rustyrevolver.net 0816873873 (Alicia / WA only)

932 Following   11,073 Followers   253,760 Tweets

Joined Twitter 10/1/10


@ruliharahap Unlike a certain someone? https://t.co/mPru7ekkpt @Aeronplane That man00:44 nih bro, saatnya whatsapp kerjaan.Ten: "This is for a kid named Terry McGinnis. If you come out of this okay, and I don't, will you give it to him? A… https://t.co/U83Ehvyxen
Retweeted by That Webtoon AntagonistDragon's Dogma ini membuat kebiasaan buruk suka overkill karena magicnya menghibur banget... https://t.co/d7PULgS3jW @Emirhermono I wish I'm not this much of a coward when it comes to jumps are and horror stuffs.Official DROGAS Wave Merchandise now available @ https://t.co/kNbt10WsIw 🌊 https://t.co/7r4YFGWG7S
Retweeted by That Webtoon Antagonist @vnsn__ --has karena argumen lo tentang kemungkin alasan orang yang 9 to 5 nggak bisa relate atau itu bisa benar dan bisa salah. @vnsn__ Key message itu pointless buat dibahas karena bakal mentok di "A mentingin duit, B mentingin kesehatan fisi… https://t.co/cFOzTK5U8b @vnsn__ Oke. Tetap sih, ketidaksetujuan itu nggak semata datang dari "kerja dan gajian udah rutinitas" seperti yang… https://t.co/AOqFZYIHFfMasih dalam tajuk bantal semen. https://t.co/FXFyUF7wLx @edykhemod Harusnya Arthur Brown atau Alice Cooper ya biar agak sebanding. I know you love Zappa that much 😂 @torantula https://t.co/OfHNcbUYil
Retweeted by That Webtoon Antagonist @edykhemod Zappa or Arthur Brown? @vnsn__ Understand =/= agree. If any, it take some understanding to disagree.Pandji. Lebih sering ngasih schadenfreude. https://t.co/uoYBGvZATkkoRn. Ada alasannya kenapa toRa R-nya gede. https://t.co/KmiSV8PQ6q @vnsn__ Yang 9 to 5 biasa juga paham konsep itu, mereka punya yang namanya duit lembur, atau kerjaan sambilan. Work… https://t.co/jG7gmcApjq @vnsn__ Other than my day job I am in entertainment business as side hustle, so I know all about "ngorbanin waktu".… https://t.co/6PFGU9kq46 @Kibillll Joe Mill or Laze?I don't hate Paparoach, but there's no fucking way I pick Coby Dick over Anthony Kiedis. https://t.co/wVK8noMGpO @sangjuwita Mall di bilangan Bundaran HI?Bayangin. Lo udah ngantuk banget. Lewat tengah malam. Tahu-tahu handphone lo bunyi, ada whatsapp dari boss. Pes… https://t.co/JdmckO56hIWhen I said: “I fire people quick.” The fire I meant: https://t.co/QDA78e661y
Retweeted by That Webtoon Antagonist @yosubap DM me your address, then. @umenumen Kayaknya sengaja buat nutupin blunder sebelumnya yang lagi rame sekarang. @umenumen Kalo yang ini nggak butuh 1. @yosubap I got bootleg one, can give for free if you want. @ElokPutput @dwikaputra @umenumen 1 @umenumen Yang mana ini, hmm?Besok Cici Dim Sum Gading Serpong buka jam 7 pagi. Melayani yang sarapan maupun SunMoRi. Ruko Golden 8 Blok H no 3.… https://t.co/PJ1GeG8bFV
Retweeted by That Webtoon Antagonist @josephsudiro Wah oke, ini ada yang nawarin seken soalnya. Kayaknya menggodapretty hard to find no helmet showa pics so when you do it's just 🤩 https://t.co/bOKMGaLXBu
Retweeted by That Webtoon AntagonistQuick sketch Papa Emiritus III. Done with Clip Studio Paint. https://t.co/L0z2T3f0ZO
Retweeted by That Webtoon AntagonistKetika sekonyong-konyong mendapatkan pesan kerja di tengah malam. https://t.co/QQ3d6h4r9g
Retweeted by That Webtoon Antagonisthttps://t.co/AuYD7jrzq8
Retweeted by That Webtoon Antagonist @josephsudiro Seph, Edifier recommended nggak?People think working with me is fun & filled with laughter. MC MV is very much different with Producer MV. I push… https://t.co/c5Se9v9yq5
Retweeted by That Webtoon Antagonist @unauthority Soundgarden or Pearl Jam? @torantula There's a reason why Nate Dogg is nicknamed King of Hooks, so Nate Dogg it is.
Retweeted by That Webtoon AntagonistNas. I don't listen to a lot of earlier punk, so yeah... https://t.co/tX4jdSSOcQAku mau bagi2 sepatu Sophie yg masih bagus tp udh gak muat. Siapa tau ada yg butuh. 🙏🏼
Retweeted by That Webtoon AntagonistUhh... D'Angelo. This is actually harder because I don't have strong ties toward neither of them, lol. But D'Angelo… https://t.co/CklfA3Fl5g2Pac, hahaha. https://t.co/g5dW2Uq3xx @holydrifter13 Boys Like Girls or All Time Low? @fuckhilm TQ or Nate Dogg?The Used for endless pathetic karaoke night where I ripped my vocal cord. https://t.co/6hmI8xi8pK @kalamawut Kungpow Chicken or Koil? @Aeronplane God Bless or Soneta?ESGN hard. If not for the songs, for his IG story. https://t.co/iG2tCslm0tRun DMC karena gue juga suka males ngiket tali sepatu. https://t.co/6Q6tMNjrjQBimbo, karena di mana lagi ada band religi namanya Bimbo? https://t.co/KmINrNcRR9 @pinggirjalantol Girugamesh or lynch.?Hard choice because L'arc doesn't have song that resonate to me as much as "Winter, again". But I think I'll go wit… https://t.co/4duYEb9GAoBuka youtube mendadak dapet rekomendasi @aya_anjani_ https://t.co/jzSZgQb0uqhomeless....with a Tesla? https://t.co/EYU85wu8WI
Retweeted by That Webtoon Antagonist @dausgonia @etnafst Terakhir ketemu malah beberapa menit sebelum gue lupa malam itu ngapain aja...Kalau flex gagal begini solusi umumnya ada tiga. 1) Double down setengah hati 2) Membujuk supaya dimaafkan 3) Diam… https://t.co/uO4XDG844V
Retweeted by That Webtoon Antagonist[INFO LOWONGAN PEKERJAAN] Toko cuci sepatuku, #911ShoeService, sedang mencari karyawan lagi~ 👀 Kami membuka kesem… https://t.co/e4h7dHv97H
Retweeted by That Webtoon Antagonist @dausgonia @etnafst Us, alasan proyek kita gagal mulu kan karena nggak ada ngobrol kerjaan/proyek di atas jam 9. .… https://t.co/sE4QqhXu1sReceiving work text at 00:44 on Saturday be like: https://t.co/6c7d3CXvj8Identity theft Doxxing https://t.co/AEeSKGRrTE
Retweeted by That Webtoon AntagonistIni kayak guruku SD jelasin ke aku dan temen2ku kenapa ada begitu banyak kepercayaan, bahkan dalam satu agama yg sa… https://t.co/mpI30PJon8
Retweeted by That Webtoon Antagonisthttps://t.co/Sf13ieOxP2 https://t.co/QlHSnxIkIV
Retweeted by That Webtoon Antagonist @bitchinomics Redistribution of wealth, Beb. @Matarael Well, one of them died... @Matarael https://t.co/zfU0Vwms6O @Matarael Isn't that the song from TLC? @angga_eighties YHA PAS GUE BARU TWIT :)))padahal tinggal cari kw thailand trus beli di tanah abang mau aja digoblokin pake acara beli jersey ori segala eman… https://t.co/HyxBUWfqidWHAT COMES AFTER is OUT NOW!! It's a short yet very personal game to me, it helps me through some weird times, and… https://t.co/OZ79iPFRSp
Retweeted by That Webtoon Antagonistpadahal tinggal cari downloadan hd di internet trus nonton di VLC mau aja digoblokin pake acara langganan Netflix s… https://t.co/GOb6XxX0fy @barijoe Imun itu vokalisnya Jiruck.https://t.co/hP5pJYehfM https://t.co/jQkpX46gCDPointy Pragiwaksono https://t.co/V8sr3MMIJuTre flip from tonight #skate #skateboarding #skateboardingisfun https://t.co/XcKpOL8n1j
Retweeted by That Webtoon Antagonist @sidhanty Kayaknya kalo tangan gue di tangan lo juga jadinya kegedean ya. Kayaknya lho, belum pernah dicoba soalnya.I passed out 😂😂 https://t.co/J0E6GxhsW9
Retweeted by That Webtoon AntagonistYa ngga apa agama ada banyak, toh Tuhan Kami-sama https://t.co/XAIzJ1bBWh
Retweeted by That Webtoon AntagonistAtheis yang lebih rajin bahas Tuhan dibandingkan mereka yang beragama tuh kayak orang habis putus sama pasangannya… https://t.co/7rMALYWrRM
Retweeted by That Webtoon Antagonist🤣🤣🤣 https://t.co/FBGkm0ZoQS
Retweeted by That Webtoon Antagonisthttps://t.co/780ssnVEFf https://t.co/FvyM0fy0O6(teriring permintaan maaf ke Abi, lol)Mariska Wijaya, wibu garis keras dan sangat aktif di circle doujin BL dengan pen name "RIZUKA". Selalu cuan tiap Co… https://t.co/G9x0ppLLPH @dwikaputra RO mobile?Ben Affleck: "I learned to direct, I learned to write, I learned to act, just by watching people better than me. An… https://t.co/YDoLJGHt52
Retweeted by That Webtoon AntagonistIt's 2021 and I think it's about time that PaRappa the Rapper got a feature film. I know everyone is thinking it. https://t.co/0otm87nfta
Retweeted by That Webtoon Antagonist @bitchinomics ...Twitter. It rhymes @ElokPutput 404 Not Found ini yang mantan kang galon aqua itu ya?I love this post so much https://t.co/k3AplPpvxZ
Retweeted by That Webtoon AntagonistGotta be my favorite Bernie meme https://t.co/mNUowXTNBf
Retweeted by That Webtoon Antagonist @whysoserioussih DBSK or Shinee?All respect and love for Bigbang but I'll definitely pick Epik High. I studied @blobyblo on my early days of writin… https://t.co/15wIhXPc97 @suryyyyyyo All-American Rejects or The Strokes?MCR. Foo Fighter is arguably a better band, but MCR has deeper connection to me. https://t.co/qKCjalFQViShoot, I'll ask you back. It could be soloist, rapper, or boyband, so feel free-- https://t.co/qo2tpuaAf0 @dwikaputra Ah iya gue lupa satu huruf. *bikin kopi* Harus sekalian bikin baliho yang Masintonesque sih, sayangnya… https://t.co/iCq1sCP31Kdo you realize that BERNIE is basicaly BERT and ERNIE together? that’s why he’s his own best friend.
Retweeted by That Webtoon Antagonist @dwikaputra Bangun Ekonomi Raih Nasionalisme dan Emansipasi @torantula Bernie Bernas
Retweeted by That Webtoon Antagonist
1/23
2021

0