Sign in with Twitter

Username:

Bio

2,634 Following   1,459 Followers   17,803 Tweets

Joined Twitter 10/28/17


Ja alleen "goedemorgen" kan ook wel eens.. Heb net 40 minuten gefietst zeg, laat me met rust
8/5
2021
festini tijd @MtotheAtotheR zekers @stranger1851 ik neem het altijd mee @EdRieswijk exact. Ik zal mn klankschalen even tevoorschijn halenNiet-gevaccineerde wordt wakker in 2024 #coronavaccinatie #coronabeleid #coronamaatregelen https://t.co/1DmnZa1fdqDiederik Jeukel #rtlboulevardhttps://t.co/wPEcuFvMvUherresMensen vragen mij wel eens " Hoe kan je toch elke dag het zonnetje in mn TL zijn?" Ik ben gewoon mijzelf geblevenfucking mousson op mn harsesDie Olympische Spelen duren te lang ik ben aan het afzwakken en dat programma om 20.30 is slaapverwekkendZo even mn collega op die zitbal een rotschop geven en op huis aanSommige acteurs hadden echt al met pensioen moeten gaan zoals Liam Neeson, Bruce Willis, van Damme en Jody Bernal @Lauwetweetjes @jeetje_mina WAT EEN EIKELS GEWOON DOEN @Tantepieps πŸ€£πŸ€£πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ @MtotheAtotheR te erg echt https://t.co/AqDHvl32osDie @vanRukhoven is zo bang voor Covid-19 dat hij zijn Tinder dates via Zoom uitnodigt en dan nog een condoom om doet @MtotheAtotheR schepschoenen manGeloven jullie in aliens?Het liedje mmmmmmmmmmmmmbop van Hanson is voor 98% gebaseerd op het leven van @vanRukhoven @MtotheAtotheR +1
8/4
2021
@Rinka21671 @daantjeRdam tsssmisselijk
8/3
2021
@tommertens20 nou ok totaal niet hahahahah @tommertens20 let maar op!smart man Hamilton #formule1ik kijk Formule 1 op RTL 7 maar die auto's zijn echt enorm veranderd #formule1retweet en win een reiger https://t.co/tHi6RcnfzZ @_Martin65 die mag op een bordje @_Martin65 ik weet niet of dat kangewoon slimmer en voorzichtiger thats it die Hamilton #formule1 @_Martin65 ik ben bij Hamilton aan boord @_Martin65 0900-0906 toets 7GEWOON DOORKARREN #formule1draai je propellor even aan Andre dan ga je als een speer https://t.co/qhBFkV6O58Het zou leuk zijn als die turners en turnsters net als voetballers gingen protesteren tegen de jurypoken jullie nog wel eens op Facebook?Hallo @Vacansoleil_NL ik heb via Dhr @vanRukhoven een caravan geboekt in Friesland en aanbetaald. Eenmaal aangekome… https://t.co/Uvs78uS98D @VriendenV zekers. Lekker voor on the road @daantjeRdam @IsisEvrinen @vanRukhoven @Tantepieps https://t.co/bd8786fsIE @QODGentle zuipen @daantjeRdam @IsisEvrinen @vanRukhoven @Tantepieps Ze heeft mij geblokt Psalm 13: vers 345 regel 18die @DjeeDeeBee is echt de saaiste uit mn TL ondanks zn Fortnite dansjes @daantjeRdam @vanRukhoven @Tantepieps @IsisEvrinen die laatste is creapy @Marc_D_77 oogt meer als vier pond half om half gehakt op zn harses @karindatbenik @vanRukhoven ja eens. Een beetje eerst vragen naar alle details en dan weglopen. @lieve_kim SPILL THE BEANSik ga ff douchen https://t.co/Kp2biXS58H @karindatbenik @vanRukhoven dat vergt wel wat bewegingen maar ik zie het zo voor me Kan niet ontkennen dat ik er o… https://t.co/5mKLz4ms4Q @karindatbenik @vanRukhoven wel een letter fabriceren he KOp zondag brengt @vanRukhoven altijd met koffie& gebak een bezoek terug aan al zijn deurwaarders @vanRukhoven @karindatbenik Karin is altijd barehttps://t.co/1PoWXEXg9mgeen gezeik over de regen hoor. Zit niet met een mondkapje aan een zwembad dus prima @Ramsterdamm @IsisEvrinen https://t.co/twI5rEKaEu @Chasalin @IsisEvrinen @Ramsterdamm Engnek. Vreselijk enge denkbeelden en nog mensen wegzetten. Op basis van je gel… https://t.co/V1JQsRcGtxFucking regen @IsisEvrinen @Ramsterdamm Kom er zo op terug even hosties uitdelen @IsisEvrinen @Ramsterdamm Mag ik uit dit draadje? @IsisEvrinen Zeg @Ramsterdamm kan jij hier wat mee? @Lauwetweetjes Ludo Sanders?creapier worden ze niet dan @IsisEvrinenjezus je mag helemaal niks met dat zeilen manklaar om te wenden... @RoestendeRoos hello https://t.co/eRGbq72WPchad mijzelf helemaal met de hand ingesmeerd met anti muggen shizzle en toen werd ik gestoken in mn handvier muggen geeliminiajeerd vannacht.
8/1
2021
@cher2108 @kajeeb noemde je een lopende composthoop @Mieke_010 @pittige_kitten au contraire Mme. @Mieke_010 @pittige_kitten GodskolereDe lintworm van @vanRukhoven heeft een eigen ruimte in ArtisBent u bekend met het fenomeen "buslul" ?Die @Ramsterdamm heeft zo een grote niersteen dat het een menhir wordt genoemdhebben. Heel handig voor mijn gluurpraktijken #wish https://t.co/9fW1HLShTNSpeelt prima die Berghuis waar komt die vandaan ? #rblaja @vanRukhoven https://t.co/AdCKMdgnQmsssst beachvolleybal @EdRieswijk @vanRukhoven @JuttaLeerdam_ ?Ellen van Langen, Ria Stalman & @RamsterdammVerstappen goes this verliezen of course he is no zo smart als Lewis #Formula1 @daantjeRdam Make you not busy. It will be okmet je bikini challange yes i can also sport in jouw landLeuke stem heeft Femke Bol #olympischespelen100m. Fantastisch altijd #olympischespelenTom Egberts heeft al 6 dagen dezelfde blouse aan #olympischespelenDie @EdRieswijk is de deugerd van twitterDat je omgekleed en wel met een baal kleren in een te koude kleedkamer komt met kluisjes en dan geen losse euro heb… https://t.co/YCg7l5dwup @Leelovable nononoDie @vanRukhoven denkt dat op zwarte zaterdag alleen negers op vakantie gaan"kijk lieve zoon je ziet dat papa druk bezig is met ontbijt, aankleden en voorbereiding om naar het zwembad te gaan… https://t.co/tCkxWKk8p8ooit een keer in zo een cabine van een snelle glijbaan gegaan en mijn teelballen waren toen aan het eind zoekDie @nicolebus is de grootste social retard van Twitter.
Retweeted by Berendzzzz @vanRukhoven @Tantepieps get a room https://t.co/7uYNE5EGldik moet dadelijk naar een zwembad. Heb niet zo een zinAngola surft de verkeerde kant op en is op de Indische Oceaan #olympischespelenKiran Badloe en John de Wolffzwemmen toch haaien. Zou lullig zijn #olympischespelenblazenwat doe je dan als coach bij windsurfen?
7/31
2021

0