Sign in with Twitter

Username:

https://t.co/MsU3Zi3Qt1

109 Following   197 Followers   1,002 Tweets

Joined Twitter 4/20/20


gua cold bgt trs sekalinya gua showing affection gua dikira mau mati ???? 😡 https://t.co/keBRljQfLa @callistadyaa bet dia lg ngestalk semua org @farahnashitaa omg farah di twitterwatching me and my friends grow 🥺 @zahwauliaa jk tante @zahwauliaa tampol ego sumpahsoon turned out, i had a heart of glassy'all ruin the calmest people, then call em crazy when they react
Retweeted by marqil
2/25
2021
@tashavanan guilt tripping 😼 @clrsaerang victim complex 😂 @loveaufad banyak 😡"it's okay I'm used to being rejected'' "all those guys think about sex, I'm not like other guys'' "i'd never hit a… https://t.co/viCZh4HDYpgua benci bgt sumpah modelan kaya gini https://t.co/qt42yguNSx @zahwauliaa just go cari pacar yg crazy
2/24
2021
@ndfkylaa DRAMA BGT HAHAHAHListening to Brent Faiyaz makes me wanna be toxic for no reason
Retweeted by marqilnooooo gua ngabisin nutella sehari doang
2/23
2021
@hoossytutu @subtanyarl tastethose who are hurt unconscious hurt others too
2/22
2021
FUCK KNP SIH HOBI BGT RUSAKIN HPLCD GUA RUSAK ANJG YAALLAHbosen @fucimomo hi cantik 🥺😝 https://t.co/chCRBFGF2i
2/21
2021
my fearful avoidant attachment style the minute anyone makes me question if they actually wanna be with me https://t.co/AY2rPv3m1R
Retweeted by marqilknp harinya samaan 😂3 tmn gua hari ini cerita kalo mereka putustoxic positivity needs to stoptiktok lana del rey stans shut the fuck up challenge https://t.co/MTH2jmY9CC
Retweeted by marqillana stan di tiktok ngapainsihhhh
2/20
2021
waktu cpt bgt deh jalanya, mana tiap hari gt2 doangmiley cyrus has my entire heart @befyn10 😂
2/19
2021
so thankful for all my friends
2/18
2021
watch me impulsively dye my hair @hadin_alkatiri aw thx 🥺omg ini compliment ? 🥺 https://t.co/UHeY5zEOTw
2/17
2021
find someone who makes u feel like u are drunk when u are sober
Retweeted by marqil @calistaureliaa yakan....bacain menfess osis lucu bgt :(
2/15
2021
@sashakiranaaz @zahwauliaa kid @looneyfrozz YAKAN SHE'S SO HOTTTT @loveaufad okeaku bikin private yg mau follow dmyea sex is cool but have you ever hugged niall horan? me neither lmao wanna fuck?
Retweeted by marqiland she lays down on her bedroom floori- 😳 https://t.co/0Yhu81KgYB @loveaufad noobI'm not celebrating Valentine not because I'm single it's because it's haram astagfirullah #goodmuslim
Retweeted by marqil @fresafauzanii HAH IYA SAMA asdfghfjfkd 😭
2/14
2021
@potath0ee sumpah ketawa bgt @hoossytutu @clorophyI kontol aldo kok gua gadikasih @alkurbangsat @ammar_3126 asik ribut @hadin_alkatiri telati do be simping over sisi amara @loveaufad suka2 lu deh...corona kpn kelar tai my adhd won’t coorperate 🤬self control is so fcking hardWET https://t.co/xUvetx5Tls
Retweeted by marqilnot me crying in the middle of my workout 😂 @hoossytutu 😂 @whoiskeisya hi 🥺
2/13
2021
Fuckin with a Scorpio is a privilege
Retweeted by marqilhot bf hot gflovebirds https://t.co/tP8YZUWocOadrenaline junkie 🥵bokek bf bayar2in gftitit https://t.co/rU8uLMVoMg
2/12
2021
hihot girls love pickles
Retweeted by marqilwhen u got more dick in ur personality https://t.co/5oisZVisnmpushing people away is my love language 👩‍❤️‍💋‍👩 @gibrandi_h yeay @gibrandi_h indeeddon’t say it is what it is to mekayanya gua bisa telepati @hadin_alkatiri gua iya....
2/11
2021
@zahwauliaa makan ????? @davidfontanaaa yakan... @aninditahss ganteng dong @_BornFromPain__ OMG IYA the pretty one 👩‍❤️‍💋‍👩tidak ada yg berubah sama aja perasaankls 2 SD 👍🏻 https://t.co/jQTQiFSkZU @indomiId paling keren deh lu @loveaufad ayo buang2 duit 🤩i wish i wasn't too observant n overly analyticalllllllllllJust because not all questions have the answer yet, that doesn't mean we have to stop questioning. Curiosity is one… https://t.co/O1r2xmsvG8
Retweeted by marqilterlalu ipa untuk ips dan terlalu ips untuk ipa https://t.co/SNX3osCUaQand exaggerating https://t.co/dgV3TOqT90 @lucyyver aku idealis 😓 @hoossytutu smh some ppl r just too sensitivebeing an asshole with integrity can be a valuable life skill.....retweet 😝 https://t.co/MIeyUcj3sYbrainly sesatkok org2 bisa pacaran 10 taun wtf
2/10
2021
My problem is I expect everyone to have common sense & they don’t😭🤣
Retweeted by marqil @alkurbangsat thx 🙄nyokap gua ngmgin gaga muhammad mulu 🙄 @bittchlasagna it supposed to b *sudah :( @AtaakKkkkkk pret
2/9
2021

0