Sign in with Twitter

Username:

guyon, kangen²an gunakan #guyonmagelang , tentang Magelang gunakan #MagelangDje , jualan gunakan #bakulmagelang shitpost tentang Magelang, DM aja

115 Following   12,213 Followers   13,456 Tweets

Joined Twitter 9/14/20


@znl_arifinn Rung ketok bro @GhfrAhmad Wingi wes tak dulang gabah @hey_fth Lulusan SMP Paket C bisa? @maximerah Masakan b2 nang mgl ono, tapi mbuh nek bakso. @rhmltaa Rasah takon @puttt_____ Kangen banget tapi wes diblok. Yowes mending turu.Leh tulung infone. Kos-kosan cowok daerah Untidar sekitarnya. Sek rodo adoh yo rapopo, asal iso ditempuh motor 10menitan. Suwun🙏
Retweeted by txtdrMagelang @mglisosambat Sikil @galang_khoirul Mah mletre https://t.co/EOYvDfTfIQ @nkhuusnaa Mangan pondasi @nkhuusnaa Aku nek gabut njathil 🙏🏻 @galang_khoirul Turuo @bobidream Hambuh wingi ono plecit nang omahe. @LikYoko Wingi tak ijolke kolonjono @buruhkapitalis Rodo menceng @ajiprn Wis, biyen @exfadz Wingi tak ijolke kolonjono @kanisww Ra ngopo-ngopo @mbakGRAHARR Ojo nggo lilin, gantio nggo lampu led. @HuseinARamadhan Hambuh aku rung metu seko guwoMonggo yang butuh lowongan kerja area Magelang https://t.co/HrPpfVp07cTempat uji nyali siang hari di Magelang. Tapi bagus lho ini ada lukisan meriam belanda juga. 🥰 https://t.co/H7ttyjC526
1/27
2022
@txtdarikp Daripada nggerus mangan ati @txtdarikp Ha koe ngopo ora rabi karo bapakne?Versi Magelangan https://t.co/ufAXG5x5Hl https://t.co/SRSfzHrWkm
Retweeted by txtdrMagelang @camatmgltengah Terminal mbudur @apriawna Ngeri @whatzut Tabung dan lupakan @sabdasaki Rung tau :( @remidimahal Tuku sing ndue @hengjkhfty Sugih tur macak bagus @zulkxnxx_ Kapur tulis @cintadamei Udan @Febi_Reeee Gek rodo ndoyong ngiwo @perut_bunyi Mie ayam @nani_nani94 Wes, lewat @dickybulin Ngene om? https://t.co/J8WDuLytZh @Phewe_Ns Ha kiye 🙄 https://t.co/WbdM8Mv9tw @inisiall_R_ Pom bengsin raono po? @mbaktiw Meh udan @99Atha Daerah ndi leh? @Kanissw Ngene? https://t.co/nQhc126nfo @trinurma7 Nganggo tungkak @bingungann Moh @galang_khoirul Uwes, biyen @didody Pisan tapi sak mejikom.Mengintai hajatan https://t.co/CImCAXOtbK
Retweeted by txtdrMagelang
1/26
2022
Wah sinyale elek, koyo rupaku.Versi Magelangan https://t.co/ufAXG5x5Hl https://t.co/SRSfzHrWkmPie nek ngeneki jal? Ketok apik nek ning foto, jajal blusuk blusuk sitik, remuk lleh @txtdrMagelang .. tebing tangg… https://t.co/XZgOGLyj1Y
Retweeted by txtdrMagelang @Sulis67126376 @jowoshitpost Dibalik keindahannya, ada jalan yang wkwk sekali. Spill leh @dimerapiMeanwhile in Magelang https://t.co/80KbsydxzI https://t.co/VdJeKfZchF
Retweeted by txtdrMagelang
1/25
2022
Salah satu bukti nek wong Magelang ki lucu-lucu 🥰 https://t.co/HE9U2kNbpO @id_iraa Sek, lengo liun e entek. @yntktssuu Uwes biyen @khalawiannr_ Koyone wingi wingi wes seko web @hndra_kf Ora, puweteng semrawut koyo rupaku @yuyud_brawn Bubur dipangan nek aku @bingungann Wah sikak @Budurans_sambat @dewindez Koe merem og, makane ratau weruh :( @Bleekutuuk Nggo suru seko godong gedang @dewindez Magelang lah 😭 @inisiall_R_ Iseh podo ae akih @yafidarmawan Omahku akeh leh, ngendi-ngendi ono @inisiall_R_ Mie ayam Pak Pe sraten tepan @klddrizki Embuh, nek wingi aku nang es semanggi basement matahari kae buka.. @apriawna Tidak menerima segala info termasuk antem-anteman 🙏🏻 @myf_ta Nun @nchyyteen Sugih @nkhuusnaa Rasah, golek liyane wae.. @sabdasaki Aku yo lagi golek pesugihan sing tumbale tahu susur iki.. @romhmiyatun Rasah, aku wedok kok.. @_seratswara Ha kok langsung mak jleg ngono le takon 😭 @galang_khoirul Mangan cor coran :) @mbaktiw Kudu ngampet @PhamMoengKast Sek nunggu usum kates
1/24
2022
@inisiall_R_ Saiki iseh ono, tapi full sayuran @FeryNdut1 Mbiyen aku numpak salamang mbudur mung 500 perak @nkhuusnaa Spenasa salamang? @KoKolakgedang Ampuh sejak dini @megamannn_ Nek teko mak jegagik ngerem lak yo mak tratap @GOTG_X Sangu kresek nggo mbungkusi @galang_khoirul Saiki iseh ono opo wes punah koyo ngono kui? @dickybulin Tumbas nang barataSesok upacara, mangkat gasik leh. https://t.co/AeWN2yHaq6Pelajaran penting iki. Nggo kowe cah wedok, nek nggolek yang, ojo sing gampang main tangan. Iki ora iso ditolelir.… https://t.co/S7V5hnYKB8
Retweeted by txtdrMagelangLanjutane https://t.co/DsHFSq2rAsdrama Magelangan opo meneh iki. iseh pacaran lanange wes main tangan ngene :( https://t.co/II2QxYrPBp
1/23
2022
@txtdrorangsusah Wah susah @ernsssssss @klddrizki Ora re, nggon nyong ke omahe madep munggah @ernsssssss @klddrizki Weh nggon omahe nyong yo kono kue, tapi nyong kok ora genah iro yo?Sesok ono giveaway neh, giveaway terus pokoke. 😏Pemenang kedua https://t.co/GOD1Ln9ryETak umumke leh, pemenang pertama. Langsung dm ya bro https://t.co/ozMRZEM9jVNyo gipewey https://t.co/zXoNMQI6baMagelangmu ngendi leh? Hal opo sing menarik nang daerahmu? Tak pilih acak sing beruntung tak kirimi shopeepay, puls… https://t.co/WFPvui4Gn2 @txtdrMagelang Monggo yang cari cake ulang tahun, bento cake, dan berbagai cake gemas lainnya, area Mungkid - Munti… https://t.co/pPUbpJ8yZJ
Retweeted by txtdrMagelangPengen giveaway tak umumke mengko bengi. Piye?
1/22
2022
@txtdrMagelang Ngopo sambil ngopi di Kedai Malawas #bakulmagelang https://t.co/FNq3QvTwqD
Retweeted by txtdrMagelang @txtdrMagelang Monggo warga magelang yg mau ke borobudur cocok banget nih habis jumat trus sabtu malmingan dong apa… https://t.co/qq25zhZiDu
Retweeted by txtdrMagelang
1/21
2022

0