Sign in with Twitter

Username:

@cattitudescrvs

1,703 Following   807,440 Followers   17,304 Tweets

Joined Twitter 3/18/14


Mana lagi utama? Takaful Life atau Medical Card? Bagi saya, takaful life. 1. Kalau berlaku kemalangan, tak boleh… https://t.co/0DcVEaem8a
Retweeted by Bulu Bulu Kehidupan πŸ‡²πŸ‡ΎMakanan pun beli sendiri. https://t.co/d72p0xGpKn
12/1
2021
https://t.co/W2Z2uxYNLoMaaf, takde mood. https://t.co/BOeDumwzZPKorang daftar je semua. Lagi banyak survey korang dapat, lagi masyukk. Korang taknak ke payment usd? Banyak tu πŸ”₯… https://t.co/2JgiiL7hWq
Retweeted by Bulu Bulu Kehidupan πŸ‡²πŸ‡ΎBesarnya nyamuk. https://t.co/yyTy7MKcHhhttps://t.co/G0VsXyiW6Zhttps://t.co/aXXrKjiAPiYup. Boleh jual dengan harga tinggi. Rasanya tahu Carsome ni dari billboard dekat MRR2 kot. Jual my battered Myvi 2… https://t.co/XgldzpCqvs
Retweeted by Bulu Bulu Kehidupan πŸ‡²πŸ‡ΎBetul. Carsome akan beli kereta lama korang dgn harga tinggi. Korang akan dapat FULL PAYMENT lepas sejam jual kere… https://t.co/erJzNwAZIg
Retweeted by Bulu Bulu Kehidupan πŸ‡²πŸ‡Ύ
11/30
2021
Mulakan hari anda dengan panik. https://t.co/JLlggETuTKSlalu pikir mcm mana nak tulis klu kita panggil kucing.. rupanya "ckckckc".. hahaha https://t.co/m8qQmmoAHR
Retweeted by Bulu Bulu Kehidupan πŸ‡²πŸ‡ΎBila orang "ckckckckckck" tapi tiada makanan di tangan dia. https://t.co/uBnM7vQU8rhttps://t.co/O7n8l8cko7Macam ni lah. Ini pandangan saya. https://t.co/lToTEnwyFdKaren : https://t.co/eUTT0iVCvs"I am the meownager, Karen. What do u want?" https://t.co/rKQD4dmEw7Shhh, i ada. https://t.co/9nAxGTI34R
11/29
2021
Selamat pagi. Jom gaduh. https://t.co/C6xdMZuAeq @ulat_bulu_bulu https://t.co/CuVXqUhape
Retweeted by Bulu Bulu Kehidupan πŸ‡²πŸ‡ΎEsok isnin. https://t.co/eTWFPzheUNhttps://t.co/SVSwNrKkck @ulat_bulu_bulu https://t.co/DOBGThWiXP
Retweeted by Bulu Bulu Kehidupan πŸ‡²πŸ‡Ύhttps://t.co/F8r2uSSpzNplease, klau nak bela kucing bela lah betul2 mandulkan, nanti kucing tu dah beranak pinak korang buang anak2 kucin… https://t.co/pCwoyQkY9n
Retweeted by Bulu Bulu Kehidupan πŸ‡²πŸ‡ΎMakan. Tadi bising sangat. Makan. https://t.co/P7czcQNsx9Tolong jaga skor kredit korang. Nanti senang nak beli rumah, kereta semua. Bank akan tengok skor ni dulu. Check sk… https://t.co/lI9L438jTT
Retweeted by Bulu Bulu Kehidupan πŸ‡²πŸ‡ΎYang kata kejam tu, korang ke yang buang kucing bila dah banyak and tak boleh jaga????? https://t.co/lId6ET2xaP
Retweeted by Bulu Bulu Kehidupan πŸ‡²πŸ‡ΎI wish I could help but I don't care. https://t.co/0H86QsoBdoπŸ“· : Vetmedic Petlover https://t.co/XN9hTVSuRs
11/28
2021
Pagi semua. https://t.co/JcXBfwA1vBMak, nak berak. https://t.co/8DcKxw9kNohttps://t.co/chNMjzlE5JIni pumok https://t.co/XTFfBflii1
Retweeted by Bulu Bulu Kehidupan πŸ‡²πŸ‡Ύ @ulat_bulu_bulu Kita geng puma https://t.co/HyHnnRPC4R
Retweeted by Bulu Bulu Kehidupan πŸ‡²πŸ‡Ύ @ulat_bulu_bulu Ini puma saya ❀️ https://t.co/3Th1UQMfWY
Retweeted by Bulu Bulu Kehidupan πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ˜Ύ : Yeek! https://t.co/IYX2TlWoELTim kenyang duluan https://t.co/VYkdYOgHhQ
Retweeted by Bulu Bulu Kehidupan πŸ‡²πŸ‡ΎPuma. https://t.co/qTOyu1ePMv @ulat_bulu_bulu I love you, please don't hit me https://t.co/gcsDbtmxXh
Retweeted by Bulu Bulu Kehidupan πŸ‡²πŸ‡Ύ @ulat_bulu_bulu janganlah bangun, tidur semula yee.. https://t.co/jPb7GtRwGc
Retweeted by Bulu Bulu Kehidupan πŸ‡²πŸ‡Ύ @ulat_bulu_bulu Sini kalau berani! https://t.co/I79yACCMxK
Retweeted by Bulu Bulu Kehidupan πŸ‡²πŸ‡ΎKalau saya bangun, saya pukul semua. https://t.co/Vz7Y0I7VoN @ulat_bulu_bulu Ade brani? https://t.co/909cWroKBF
Retweeted by Bulu Bulu Kehidupan πŸ‡²πŸ‡ΎYang ini dilarang ya☝ https://t.co/CW3vnhEt0v @H_Bakkaniy Sama2 tuan. Benda sedap harus disebarkan 😸Bayangkan penat balik kerja dan bila masuk bilik tidur, nampak kucing anda buat hal ini. Apa tindakan ada seterusn… https://t.co/WMrJejUNN4Alhamdulillah, plov ayam & kambing @H_Bakkaniy luar biasa sedapnya. Portion banyak, rempah cukup. Confirm akan repe… https://t.co/v56Sw1JA81URGENT PLS RT πŸ˜­πŸ˜©πŸ™πŸΌβ—οΈβ—οΈβ—οΈ My cat went missing from (25/11/2021) and its been two days since then Name: April (2y++… https://t.co/sx2Q5BrYJw
Retweeted by Bulu Bulu Kehidupan πŸ‡²πŸ‡Ύ
11/27
2021
Bila ditanya wartawan kenapa tak restu, beliau menjawab : "Sebab saya masih cintakan dia. Pengantin perempuan tu e… https://t.co/CEMGCXwZLrRasa sekejap je minggu ni berlalu. Know know weekends. https://t.co/dbVEKnhpm1Saksi ke-dua dihalau sebab tak restu pernikahan ini dilangsungkan. https://t.co/wk5rg4ad4iSomali cat 😍 Somali is like a long hair version of abyssinian cat ⬇️ https://t.co/SbYqWke0vu https://t.co/lN9DeSc1Du
Retweeted by Bulu Bulu Kehidupan πŸ‡²πŸ‡ΎHandsome betul. https://t.co/t7PnRQO7h5https://t.co/wcYpGHlV5VPaling susah nak jumpa setakat ini. https://t.co/jlgCPiWFXKskor CTOS ni bukan setakat nak check skor kredit saja. tapi boleh detect kalau korang kena scam online dah banyak… https://t.co/mx9AqNpEiN
Retweeted by Bulu Bulu Kehidupan πŸ‡²πŸ‡ΎBegitulah Oyen. https://t.co/yCWrGgZJel
11/26
2021
Yay, dah jumaat. https://t.co/4QUEG8sUFVJangan cabar saya! https://t.co/4aecqsgBMMTak tahan dibuli, akhirnya melawan. https://t.co/QyrQNjaFj9
11/25
2021
Meowning. https://t.co/JpwuitsH5DPaling teruk terjejas. https://t.co/lB0wkecI3HBrek mengejut. Semua mangsa dilapor remuk. https://t.co/QN3jQn3TpPπŸ₯Ί https://t.co/KyqE76QW6tLambat bayar nanti kena simbah.... cat. https://t.co/kHavenY3ZAPlot twist: cat whispers and purrs the answers to her https://t.co/I2KzZaipig
Retweeted by Bulu Bulu Kehidupan πŸ‡²πŸ‡ΎAir penerang hati : ❌ Kucing : βœ… https://t.co/uUgZ8Qv95dLagi 2 hari je kerja. https://t.co/stMTw2OWz6 @ulat_bulu_bulu https://t.co/wTXUXNm3Lm
Retweeted by Bulu Bulu Kehidupan πŸ‡²πŸ‡Ύ @ulat_bulu_bulu https://t.co/ER0OhFIMwO
Retweeted by Bulu Bulu Kehidupan πŸ‡²πŸ‡Ύ
11/24
2021
@ulat_bulu_bulu pagi meong https://t.co/N7Qbv7xIU2
Retweeted by Bulu Bulu Kehidupan πŸ‡²πŸ‡ΎPagi🌹 https://t.co/IIpSn4RScEAlmost of my gaji bersih goes to cats every months. https://t.co/ot2N7ef9dh
Retweeted by Bulu Bulu Kehidupan πŸ‡²πŸ‡ΎAnonu lover https://t.co/ZI1rVeSb0K https://t.co/5Nty5pwYX5
Retweeted by Bulu Bulu Kehidupan πŸ‡²πŸ‡ΎTell me you're a cat lover without telling me you're a cat lover. https://t.co/EYQoE29l0XSiapa baby sekarang ni? πŸ˜‚ πŸ“· : hany aliya https://t.co/JjeCLzBG7Mctrl c ctrl v https://t.co/6N9LVDhYTXSup ekor extra nakal. https://t.co/uJRBbbazEjCatwalk. https://t.co/kCTxgi1YFO
11/23
2021
@ulat_bulu_bulu Selamat pagi juga geng! https://t.co/08hLjnD9y2
Retweeted by Bulu Bulu Kehidupan πŸ‡²πŸ‡Ύ @ulat_bulu_bulu Bukan morning. Tapi MEOWNINGGG. Kite ni bangsa kucing https://t.co/8e1iI3d8W4
Retweeted by Bulu Bulu Kehidupan πŸ‡²πŸ‡Ύ @ulat_bulu_bulu Meowning. https://t.co/cnVn03Bzku
Retweeted by Bulu Bulu Kehidupan πŸ‡²πŸ‡ΎMorning. https://t.co/vGQMx5Tumghttps://t.co/zcOm6DD5W0Mukbang. https://t.co/GwA06YuQuqKucing lepas kita susah payah mandikan diorang : https://t.co/3we6SsFIIASedih dia turun perlahan sebab tak muat. https://t.co/5Xs76sPLkGTerkejut kita. https://t.co/jp3VFf9IeC
11/22
2021
https://t.co/VoG9Xj3g0arupanya senang je nak set appointment test drive BMW. just isi nama, no tel & dealer BMW paling dekat dengan rumah… https://t.co/b3jsJ7T9Yr
Retweeted by Bulu Bulu Kehidupan πŸ‡²πŸ‡ΎBesok isnin. Tengah tulis surat EL. https://t.co/55f35V0HFJHampir terbang. https://t.co/lqkP1xy0KgThanos yang tersakitty. https://t.co/UhHzl3huU1Bukan masalah saya. https://t.co/e3xJXHKq8uhttps://t.co/5HijbmPOGlSo i rescued two blackies from the parking of my apartment. https://t.co/RBVtyateYa
Retweeted by Bulu Bulu Kehidupan πŸ‡²πŸ‡Ύhttps://t.co/Du9uZX2VvqKUCING SESAT Mohon bntuan dri smua untuk share tweet ni bleh? Saya jumpa anak kucing ad pkai collar. Lokasi di tin… https://t.co/l6IWoXwapX
Retweeted by Bulu Bulu Kehidupan πŸ‡²πŸ‡ΎCat deposit. https://t.co/A7AAv8tkDZ
11/21
2021

0