Sign in with Twitter

Username:

chxn 🍉 @univrs__ The Cat's Tail, Monstadt

🇮🇩🇸🇬🇯🇵 | Visual Design | Lady Gaga | Genshin Impact | Pop Culture | @univrs2__ backup acc, pls check pinned tweet, thanks ☺️

1,409 Following   4,193 Followers   36,687 Tweets

Joined Twitter 4/7/16


STEAM LUNAR NEW YEAR SALE LETS GOOOOOOO https://t.co/xKwD36gIo7 @Frogustin No i don't care for her, she's good but i don't really want her for my team/have her in general comparin… https://t.co/rvCseFC78F @Frogustin I know 😭 either i got that or early pull, or i will get raiden/kokomi guaranteed. Thats the deal @Karyadhika13 Yang episode amys world udh liat? @ppsstpma Widih @Frogustin I'm 30-40 more pull until i get her 😭
1/29
2022
@HeavyMtlHookr @Govrnmentjudas And in this case not about the music 😭 I'm living tho @alterguenih Wkakkakakak iya kan selangkangannya rata @okonomiy4kii Widih makasii @justcometosee I got amos bow i think i have to get her 😭 she will have the rerun like the next year whatever i gotta have her nowPengen tuker tambah imac ke macbook
1/28
2022
Mimpi ngews sama tom holland, bangun bangun mengakak @Callmelee20 Iya si cuma kan bintang 5 pengennya ya yg di banner wkw @SkinnyWasabi Lol i don't really use chongyun either @yesailoveit Iya memang aku suka keqing, cuma bisa ga si dapet keqingnya di standard wish aja wkwkwk @justcometosee No i got c1 keqing instead, will pull for ganyu tho just gotta wait to save for primos @okonomiy4kii Kakkoi?Udh ga pake spotify lagi sejak tau youtube music exist. Fan remixes/unreleased > official release
1/27
2022
Lesson learned: jangan naro gelas di night stand guys, lagi tidur kesenggol bantal jatoh terus ipad gua jadi korban 😭
1/26
2022
Keqing today when i lose 50:50 to her for both zhongli and ganyu banner wishes https://t.co/tWRzey9DAP @aditya_t3 Yea i got c6 already but get more xinqui i think over 3 more xinqui so far, a waste of 4 stars @Kennichiwassup Iy tapi gasadar wkw @aditya_t3 Apee @moscatobianco Ayo co op wkwk @justcometosee Mmm idk i mean yea i guess @bebebayi Kayanya dulu kalo gua tau ganyu sebagus ini gabakal pull childeKeqing, thank god i like you girl.. i git 2 keqings in different banner i don't really mind losing to her but wow seriously losing twice @moscatobianco Kamu maen juga?The expense is i got like c7 xinqui in which i don't like/use that bitch like ugh now i gotta use her me think https://t.co/5Nhny5AVA0Theres a thing for a streamer luck, is this a raging tweeter person luck? Cuz seriously wow I'm so blessedShould i wish for ganyu i wanted her too her charged attack is op 🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥲🥲🥲I got keching (ngl i wanted her like she's dope) but for real zaddy banner comes around in a bit while like omg I sooo deserve this 😭I FELT SO UNLUCKY FOR A BIT OF MOMENT BUT DEEP INSIDE I BELIEVE DADDY GOTTA GO HOME SOMETIME THIS IS THE LUCKIEST I… https://t.co/f3npkuT35rI lost https://t.co/DthEehjlWcOn my way spending these freemogems for zaddy, to the venti statue we goYUUUHHHHHHHHHHH 🔥🔥🔥🔥 https://t.co/26Qxfrir95 @Rama_aditya1918 Hayolo @osadhahoya Di permenGenshin pc perlu update ga si? Gua buka ko ga ada minta update ya?Bentar lagi ngewish zhongli https://t.co/HoPlW2whst"Dikeluarin didalem ya?" "Jangan lah dimuka aja" https://t.co/YqUUbHsoTa
1/25
2022
Healer supremacy, imma jesus i'll walk on water https://t.co/2uUH03VTYM https://t.co/h5PElQwMgtSengaja ga gym beberapa hari ini karena butuh tenaga buat begadang
1/24
2022
Me when kokomi/raiden banner is up next https://t.co/BqIF9Pnd8aI TOLD YOU BLACK MIRROR IS REAL!!!!! https://t.co/1RQoqiXonu @DiegoEBorraz @PopCraavel @artpopjudas @ladygaga LMAOOOOOOOO @fairyoncrack Yup peeeeriodT @budaksanten Untuk bikin music video yaBathroom goals https://t.co/nF3M4CPVKpZongly is the best shield in the game ngl, also a daddy BUT i highkey wanna ganyu in my team her charged attack is sooo goodZHONGLI X GANYU BANNER IS IN TWO DAYS 😭😭😭 which one should i take i only have 5000 primos give or takeAll of them 10/10 would bang except reza rahardian. He can suck ass and go home. https://t.co/CBrafboRjiKalo abis makan chitato pake tangan https://t.co/3eQ7ZwVklKTwinnem https://t.co/GfRq06T2w1 @10O1unbias3d Sodara @realcoklat Wkakka ada kali ya nasi sundae @kcinah Kan dari freezer kerasTunben tangerang panasLagi ngangetin strawberry sundae semalem makan ga abis cuma setengah doang bisanya https://t.co/YLU8KgJY3H @moscatobianco Goals @__rikyS @1000Enigmas @CHR0MATICA @Sandrology1 Y'all know that releasing her songs is not her to decide alone like… https://t.co/CsvspwvCFD
1/23
2022
@batarakala_ This is so wrong 🥲🥲🥲 @bebebayi Lemme know your stats cuz that damage is just legendary 😭Nginep di rs tapi kali ini bukan jadi pasien.. rasanya gimana gitu @Rama_aditya1918 Sabi @Rama_aditya1918 Where @hhhbb321 @elemenopi69 @LMonsterReacts She's a little trumpeline? Didnt see that coming @morguemuffin @LMonsterReacts Its on youtube just search "nothing on but the radio lady gaga" @iamsashafierse Termyata udh release lagi? Terakhir subscribe netflix 2021 belom ada 😭😭😭 @iamsashafierse Maksudnya? @meremortaIe Hah?Kenapa attack on titan kartunnya ga lanjut lagi @byxbyss Wkakkaa @septianto3009 Will what @septianto3009 Wkakaka kalo ngerti jago @humantolol Wkakak kalo dicolmek gmn :(Bahasa italia: gnocchi Bahasa indonesia: batagor Next time gua beli batagor bilangnya gnocchi with nut gravy ah biar edgy @10O1unbias3d Ke rumah sakit? @bebebayi Don't use the ones for dandruff control its actually quite harshStay with me 真夜中のドアをたたき https://t.co/hkBv7743n1Kerja Kuliah Kerja Kuliah Tipes Yg tipes bukan gua tapi
1/22
2022
@byxbyss Iya kan wkakkaka @KucengTerbanggg Dalemnya lagi pada begini https://t.co/nKtTUw7JBmBesok publikasi artikel Me right now: https://t.co/Jvab1oyKIL @aditya_t3 Wkakakkaka kenapa love coba @arrysan @pusillanimouus Pernah juga mba jangan jangan wkkaka @pusillanimouus Biji mangga kan licin ya nelennya enak coba biji rambutan @Karyadhika13 Wkakaka ga ya anjir @sunbeanim @childishdancer Y'all @fairyoncrack Aww i wish i have cats at home 🥲Hari ini dingin banget, ga nyalain ac padahal tapi semaleman ga panas
1/21
2022
@milfincognito Ayato is an LGBT icon in this one we need this!! Mihoyo better listen!!!1!1!Abis makan asin asin diluar. Pas pulang dikasih citato sama bokap @mngndraa Iyak @aditya_t3 Idih @Karyadhika13 Iyakk wkw @humantolol Iyanih main kocheng @pusillanimouus Kalo lu pernah numbuh pohon pulmeria ya kayTanda cinta https://t.co/v5yzjjVKjt @islyal_ Wkakka auto pupuk
1/20
2022

0