Sign in with Twitter

Username:

divinely feminine💛🌺🦋🔮🌏🕉 22

951 Following   13,580 Followers   17,722 Tweets

Joined Twitter 12/14/18


fomo dikit https://t.co/oeekCAZ6yBeverything everywhere all at once had me writing down english class notes in the theatre https://t.co/m96vaqeE5Q
Retweeted by 𓂀ryan reynold's ken looks like he hangs out at mr. fox on saturday nightsgw langsung ga ada nafsu makan"nama gua apa jak" "apa nama lu" "anj" *disconnects*😩😭NOT THE KICIR-KICIR https://t.co/Yq4nnacwQk @a11toowelll hehe thank you
6/29
2022
@menthelbrekdown oh my Godladies, don't be afraid to be strong and take no shit🥰 https://t.co/RVdttF1yqR @bilargya lucu banget sayang @sendagurah i can save you @humanumrevelio I LOVE YOU @qwonidin takutInformasi penting buat yang pengen ke psikolog tapi takut mahal ataupun malu bisa banget konsultasi secara online b… https://t.co/aWZaEwiuRi
Retweeted by 𓂀i'm sorry but... people say things like "kapan ya🥺" and then they say things like this too like what do you expect.… https://t.co/OKdLBLoCuv @poetsybade jingga🥺🤩 @fitkomgummyy everything everywhere all at once!! adanya di cgv tapi @csunflowr 🫠🫠😚😚 @nescafucci 🥲🥲🥲❤️❤️❤️ @ILoveJoeSwanson thank you angel🥰🫶🤍 @925fall hihi thank you sayang @papipapipuppp HAHA thank you🥲🙏 @rahmimimi hehe hi kak Mimi🥰🫶🏽 @aroarablelion thank you kak🥰🥰 @HarisssStyles HAHAHA😭 @uranusretrogrd I’m sure that your man will be kejang-kejang when see you in red.
Retweeted by 𓂀
6/28
2022
@wahkerensih kader pdip @happymeaIya LMAOOOand also we have the same birthday😃🫶🏽i still highly respect perisic walaupun dia pindahnya ke... spurs😒 @zukosmaid YOU LOOK SO GOOD @umpah2rights i just want to give him a big hug @koganenohikari iya lebih nyaman di tempat yg orangnya diem aja & ngumpul sama temennya masing-masing haha @dev0ndev haven't tried this one!! thank u bb @amofo_ their friday night band too @loveabledemons @naycann ikutan salting >__< @naycann @loveabledemons mba nya cantik!!🫶🏽🥹[WTS] Caliburn G2 black, pemakaian 4 bulan. Kondisi 99% mulus, box lengkap (manual guidebook, kabel charger, extra… https://t.co/9MAqxLAWJ7 @TehHijaau sori bos lagi skip notif line @cachaalatte hehe mwah😘 @astrolsky thank you bb <3 @hitayana maaci sayang❣ @neenkiu kissy @issavaley ily ma @samartemaram marhaenisme @AlvChrist 👍⬆️ @KAWAIIIS8N king ilynangis nonton everything everywhere all at once harusnya ada warning KONTEN SENSITIF buat gw @catsedih thank youu caca🥰🫶🏽 @freakihooman mwah :* @anxietyforhour hehe thank you🥰🥰 @sayhitokia says you🥺💘 @o8670 i blushedaku mau spill makeup nya (ga ada yang nanya tapi aku suka aja ngomongin makeup): 1. concealer blp "honey" 2. blush… https://t.co/HFn5ci3KOO @oreochwis aw thank you i love you🥺💘 @diabjra thank youu🥺🥺 @MlKCOW hehe thank you gorgeous🥰❣ @exhasuting aww🥺❤ blushing @serheine MWAH :* @keuraeji thank you🥺😘❤yesterday's date night look🥰💃🏽🌹 https://t.co/e7bd6HESONmy favourite writer has done it again! be sure to check out his latest article🥰🫶 https://t.co/VvNvEirN5U https://t.co/4BQd4K5nCRmulai dari sekarang kalo lagi pengen live music kalian ke A/A bar aja🥰😃 @lasa666na iya sih :( tapi kalo harus milih aku lebih ke kunyit asem @kittygalisback kunyit asem for life!!
6/27
2022
@namharailua wah belum pernah coba dicampur gula jahe sih, makasih ya HAHA otw coba besok-besok @Afat3K jamu and the act of drinking jamu >>> @iamurLUNE ih iya buyung upik👍 @exuviaa don't ew me you JAWIR @Afat3K ... </3 @skipbgt hell yea @yangpunyagalak_ yesss👍kalo aku kunyit asem☺🧡👍kalian yang suka jamu tim beras kencur apa kunyit asem @Jornmungandr warung what now @freakihooman hi😊 @overthinkinaf God bless you too <3 @hitayana iya😂😩 @numbcurry hii :D @gyozaruby aamiin makasih sayang🥰 @mahdinosaur belum tau aja dia @winterinsapporo iya deng @winterinsapporo harusnya mercury... logically dia juga lebih deket ke matahari
6/26
2022
good day with my loved ones🥰 @veenarooth lit rally me tapi i wear flats instead of mules🍣 https://t.co/Ina1inVLQH @freakihooman maaciihaving dinner with my mama and my boyfriend tonight🥰
6/25
2022
@iamdispossable omg selamaaat!! @ryunoyang GW INGETTT kalo dia warna muda kyk lilac gt ga sih? apa putih? @VlDEOPORNO thank yewww :* @Deviladvct :( hugs @edourable hehehe🥲🥲 @indragunawanv reverse flash @bang_bar0n widuri versi bob tutupoly smooth bgt @imaduddxn this isn't the last you've seen of her @polemitic 😭😭😭 @ninthhorseman nah iya!! his version of barry pas bgt haha dapet bgt awkward tp lucu nya @issavaley HOTezra miller https://t.co/12F7mia90C
6/24
2022

0