Sign in with Twitter

Username:

ᮔᮥᮠᮥᮔ᮪ ᮌᮥᮞ᮪ᮒᮤ ᮃᮘᮤ ᮊᮃᮞᮨᮕ᮪

314 Following   217 Followers   21,374 Tweets

Joined Twitter 4/13/20


@cutiiiebean cendol susu ;( @tshirttokoh Pantesan jeroo atuh min;( @sundastruggle Bohong eta mah bohongtwitter aku ada notif spacenya sekarang jadi bisa ikut nimbrung Haha
7/1
2022
2 people followed me // automatically checked by https://t.co/1V7bUiQZX9 @sundastruggle Kaleumkeun rap loba keneh awewe mah ;( @bdngfess Ganja ;( @tshirttokoh Kamana wae ieu @delisaputri_ 33+1 aja belum pada hafal ini
6/30
2022
@cutiiiebean naha Aya wae siga pengangguran atuh;(( ah kieu we Abi mah kasep keneh;( @cutiiiebean Nay kamana wae ? Sehat ?Nuhun hehe @otongkoil Anying lebih mahal dari sparepart motorQue ini mah mangots;( @txtdaribandung Bu Yati ini ada temen ibu buuuuu ;((
6/29
2022
@Dil_udill Hadir ieu abi @ngalamfess SAKIRANA INDONESIA KENEH MAH ULAH NYEBUT JAUH ;(( @bdngfess Goblog @SUNDA_FESS Karena proses tea ceunah @GOAL_ID Totti, sekaligus Jersey bola pertama dibeliin ortu nih 🔥 @SUNDA_FESS Batur mah teuing nepi teuing moal @quueenofsadness Siap lepat;( @otongkoil Edukasi nih @ordurebizarree Siga memek
6/28
2022
@SUNDA_FESS Teu asup helm @expetashit Holla @badutts Manggih wae ieu @sundastruggle Kudu dibejaan carana ang ;( @FWBESS Ulah hayang ewean sateh atuh @sundastruggle Keeung
6/27
2022
https://t.co/weFFkceOYv https://t.co/qm7hMIrGLVSepertinya saya kurang berdoa kepada yang maha kuasa https://t.co/0EDiCDwI2sJalan-jalan diakhir pekan https://t.co/GvxYhE45Rk
6/26
2022
Kalah atuh sama bocah sekarang mah gaholnya https://t.co/VX6E8bRkuD @Askrlfess Aku tidak sendiri ternyata @AREAJULID Semuanya aja sekalian biar seru betone person followed me // automatically checked by https://t.co/1V7bUiQZX9
6/25
2022
Nuhun Raos seuri https://t.co/gMFiKiJaPl @tanganbelang_tb Si paling open mainded @garutfess Eiger banyak sob Terakhir di aerostreet murah mah Ngan ayeuna eweuh euy @infotwitwor_ Mbaknya mau jadi sahabat saya engga ya;((Si antik atuh isuk keneh ges di pap nu kieu https://t.co/OHLj8sW381 https://t.co/SECUNfUJLrSi lagemi https://t.co/HemjWU2mHR
6/24
2022
@edelwaisyy @txtdaribandung sok teh didukung ku Abi;(( @SUNDA_FESS Kumaha Mun Imah maneh nu nyicilan urang NU nempatin? Adil kan;( @leavlyla Semangat dan jangan putus asa;( @edelwaisyy @txtdaribandung sok teh ngadamel ku Abi dibantuan ku doa ;( @edelwaisyy @txtdaribandung Bade diramekeun wae teh?;( @karawangfess Pengkereun bumi ieu @insidefolkative Hehe sama gini lah ;( @SUNDA_FESS Enya emang bener kan ;( @edelwaisyy @txtdaribandung Kasih tutornya atuh teh;(( @edelwaisyy @txtdaribandung Sepi mah hate Abi teh;(( @txtdaribandung Rada keeung gening barudak Bandung ayeuna mah min ;( @otongkoil Cok!!Nuhun ieu dukdek wae Abi Haha
6/23
2022
@bdngfess Ekhmm ekkhmmm @expetashit Klepon @bdngfess Yap dieu
6/22
2022
Sakalina ondangan Karawang - Subang edan kieu @badutts Gera ngewekeun aa ;( https://t.co/kHDSRfxdAt @ichamind Manawi teh;((
6/21
2022
@jastairvine Kudu disusulan teh eta mah hawartos;(( @FWBESS Hello ukhti @bdngfess Dari awal ? @ichamind Teh jadi pengedar ? Wios Abi ngiringan;( @garutfess Ulah loba ngalarang gera antepkeun Weh @ImTawun Lagi naik unta nih alhamdulilah @ImTawun Air zamzam dung @ImTawun engga lucu sih;(( Disini kan ga ada ciu ai kamu eh ;( @ImTawun Ai ngobrol teh siga nu teu Aya laklakan ;((
6/20
2022
@imyourcrush9 Kagok subuh teh;( @ordurebizarree Ngeriii CokJam jam fwb muncul di teel serem gini @bdngfess Tapi Kumaha bebengeutan kan @Askrlfess karena dia benar2 sempurna. Ges sempurna na gw hayang keneh nu leuwih Naha ai aweweSahurkeun ieu mah ~ @garutfess langsung ke TKP ge baruka @XtremeMerch ngadu Bako ieu min ;( @icihahaha @sundastruggle siap teh;( @FWBESS tattonya keren nih @icihahaha @sundastruggle nuhun tehMayanlah udah lama ga olahraga tangan https://t.co/Jawetq5Flh @bagihumor @jiwapagi Sare anjir udah malem mah min semangat wae capek ah ;(( @bagihumor @jiwapagi Ini malem min bukan pagi ;( @bagihumor KerseunAbang lelah ~
6/19
2022
Sare sorangan hudang duaan saur sepuh mah ;( https://t.co/PxmZvbAfjk @ciloqciliq Nuhun ieu Raos seuri teh;+ @_silentmary sekali nyekil dapet 2 🔥 @FWBESS bobokeun teh;( @bdngfess Panonna kapeureungpeunan berarti @SUNDA_FESS jangankan Cibiru Kopo Ciwidey Ujungberung ge Deket ker lolopean mah Aing ;(
6/18
2022
berdiri sama tinggi https://t.co/apXs3Ozaz9 @_silentmary Wilujeng nambih yuswa mang 🍻 Rahayu 🌻 https://t.co/BFjWkvLhSc
6/16
2022
@qy_06 gapapa yang penting tau, aku mala bnyk lupa karena ga dipake skrng;(Nuhun ayeuna mah damel haha.
6/15
2022
@jastairvine Siapapun istrinya nanti aku ingin siga si teteh ieu sifat na. @haditandian24 Pulen sigana ieu om @teuiinglieur lebih baik merokok daripada makan bang;(( @haditandian24 moal ah tos dilatih ieu lambungna ;((
6/14
2022

0