Sign in with Twitter

Username:

love to write, sketch, and share what's on my mind | I turn pain and memories into words🦢 | https://t.co/BoKDLlGpl3

1,775 Following   85,465 Followers   42,902 Tweets

Joined Twitter 8/12/20


Been a long long time… https://t.co/I1JvNd515RBitter tweet. Aku kira aku spesial tapi hanya selingan. Tapi kan emang selalu gitu dan harusnya begitu, sepertinya.… https://t.co/qWC3yoGdvqhttps://t.co/5j45wXYLiA
Retweeted by ravenyx, valerie @SettCandy 🥲😞🙄🤮😶 @memefess :) @plainrosxs gangotak cantiknyaKenapa ya gue orgil banget berenang pagi2 abis ujan… Badanku berat masyaallah
2/1
2023
Tepat 1 Februari. Really miss you so much! Harus mampir2 ke mimpi lagi ya🖤 Kangen kangen kangeeeeeeeennnn https://t.co/HMqqg2kgKx1 February, Harry Styles Birthday and also, 9 tahun kepulangan sahabatku. Alfatihah🖤 @thisislaemerson 🤣🤣me and alcohol https://t.co/rRR6maM4LJhttps://t.co/rRR6maM4LJi love youGila, staycation beneran buat revisi laporan🥰 @unmagnetism byukur balik abangnyaBekasi - Kuningan Naik motor, 1.5 jam sekali jalan, sehari dijalan 3 jam. Bahkan bisa lebih jadi 3.5 atau 4 jam seh… https://t.co/6qBCotTsWoDuit hangus hanya untuk urus laporan KKN🥰[FOR SALE] Nike Dunk Panda Low Size 38 . BNIB (Resmi Nike) https://t.co/3qfAQHevOV
Retweeted by ravenyx, valeriesim, a época que romantizavam emos afeminados era muito melhor https://t.co/uPfGrZzMKL https://t.co/lVrpGhVKGT
Retweeted by ravenyx, valerieUdh dapat 220 https://t.co/0GTmxaGQVbUdah berada di posisi bodoamat kalo di komen “Valerie mah dikantor gaada suaranya”, kalo mau gue bersuara ya bayar… https://t.co/f5wehammdbUdah lama ciuman tapi gak ngerasain ‘butterfly’. Dan sama dia, ngerasain itu lagi. Wow🖤🫠 @roshswift malem ini yuk jd power rangers, live ni bebArtist! Betulkah? Xixixi.. https://t.co/p0kB4CMQwx
Retweeted by ravenyx, valeriehari ini bakal jd hari ribet, pagi2 aja udah telat makan karena depan laptop kerjain laporan dan kanan komputer nge… https://t.co/uGbgE3rUBkme https://t.co/xVWbnAkb8e
1/31
2023
i look very cute after wakeup #selfloveed @ScenesFilms https://t.co/VS66j16UdZanne hathaway the woman that you are https://t.co/ApbuHT3Tap
Retweeted by ravenyx, valerieMeme capek agar sambat mu lebih berwarna -A THREAD- https://t.co/DAvvRsYzW0
Retweeted by ravenyx, valerieml! https://t.co/9By5WtF5nH
Retweeted by ravenyx, valeriewhatsappku sepi bgt, sebulan kedepan bakal hampa☺️agree. i maybe a fool, but its just me and i just wanna be kind https://t.co/6kuUhnYFTL @SudradjatJ gaada wkwkk @frstnotscnd berantakan, ga dicukur;( @OHMYV3NUS halalnya hari seninhttps://t.co/mEKIqqixXw https://t.co/uP9PIAsOHp2020 selfie. https://t.co/lrh3uLBe1zHe gave up. I told you, he isn’t pure as what he said. @tanyakanrl elf @caradhras03 Aaminnbgtif it’s me: please don’t put your penis inside of ME https://t.co/i4xcfxaoRhhttps://t.co/YbkDvRvCoR
Retweeted by ravenyx, valerie @nocturneopus9 🥰🥰🥰 @thisgirlhotasf Cakep bgt… @moonareas peringatan buatmu @story0fmike @moonareas @ …Maju mundur nonton The Boys karena adegan penis. The problem is, sekarang udah lumayan agak biasa aja dengan penis.… https://t.co/xZVLfQYx1tDuta ki orang Cawas kah https://t.co/scPo4UbmPp @sushidraft bareng ama gua jam setengah 6 pagi @tanyarlfes yes apalagi musik klasikkayaknya harus staycation lagi februari ini, bismillah kejatohan duit nomplokEpisode 9 of Normal People is depressing but beautiful. The words, and the feelings. https://t.co/ezNO7VEXNedo y’all ever think about connell’s email to marianne when she’s at her lowest and on a destructive path and just…c… https://t.co/70nFLqAr3h
Retweeted by ravenyx, valerieI don't like this feelings. I relapsed. I hope that I can hug myself since I don't have no one. @dewokusumo thankss"I want to meet you again and hug you. Promise." "Yes, promise. You know I always keep my promise. Take care." The… https://t.co/5HA1z1oXZxit feels so great to be useful https://t.co/8bZ5QRDf9QIt's on elementary school, I know it's not serious or I just can forget it, but I still remember that time, she wis… https://t.co/6FnbJ4yPTgI was afraid to hurt my skin so I don't do anything, but I never afraid to hurt my own feelings by my action I've d… https://t.co/I52H3rnGflI was committed to never care to my self anymore since I was 17, actually it's more like committed suicide but just… https://t.co/0xbRFdqTAEMarianne Sheridan with Matilda song. It’s suitable. https://t.co/aPduSqwsFCMarianne said, "because it was humiliating." and Connel ask, "You mean the way I treated you?" "Yeah, and just.. j… https://t.co/fR1GPRig51"She has never believed herself fit to be loved by any person." "I can't imagine what my life would be like if I c… https://t.co/N99qUVjt8YI need to read the book to understands well about this character, I guess. Well, understands Connel too. He's bad,… https://t.co/kWQgv4PeUGHere's a thing, sometimes I feel related to Marianne's character. It represents so well and too realistic for a lon… https://t.co/1PSQ95HokONormal People (2020) A very great series to watch for a lonely person. It was incredible, I first watched it just… https://t.co/natMgXZiOREntah kenapa perasaan abis itu aku jadi seneng banget, jadi ngerasain suatu hal lagi. Sepele ya kejadiannya? Tapi i… https://t.co/pSyXgYi7tETapi, dia nyapa lebih dari senyuman. Dia panggil namaku "Pagi Dillaa~", dan bukain akses masuk ke gedung buat aku.… https://t.co/ccFuWwyC6GSampai akhirnya, pas mau masuk ke lobby ada satpam yang emang udah kenal, aku kira dia gak bakal nyapa, udah takut… https://t.co/0klslloA8bAkhirnya, untuk bikin hati lebih tenang, I bought a Starbucks Coffee dan gunain satu reward yang didapet. I feel so… https://t.co/tgTujPau9MDari semalem sebenernya riweuh banget pikiran, apa aja 'dicoba' untuk mikir. Capek mungkin karena faktor sosial akh… https://t.co/vzXxCIGn0N
1/30
2023
https://t.co/NCZVGyeP2Phttps://t.co/c5SctPEpKfhttps://t.co/KwCiP7mgh7https://t.co/SsY47vtYmdmaaf @convomfs itu lumayan bgt ga si…. malah kelebihan buat gwakhirnya bisa marah2 diakun sebelah. lega☺️It's been 9 years. I hope you see me and now you proud of me. I really miss you.If you changed anything, would you have survived?It reminds me of you, 1 February is getting close. I miss you. "What if it happened to you on a different day?" https://t.co/HMoBEv7jiKhttps://t.co/h5A47YtVgNthings that can make me remember about my pain: - luckiest girl alive movie - billie song, bored (but it makes me… https://t.co/w6ovvRjaQVMy old self will be embarrassed with what I became right now.Something strange inside of me, and I feel comfortable with it eventho it's actually hell for me. @firzadwp afiHidup memaksa gw ngubur kesukaan gw dr kecil, seni Dibilang jgn seni ngapain, kita orang susah belajar ngasilin du… https://t.co/9JgpNHRRZ9
Retweeted by ravenyx, valerie @RuangLucuuu 10 tahungot triggered again bcs seeing clip scene on lolita again lolbidoamat gw beli daechang @tanyarlfes bisa, belajarreplace team https://t.co/zgBxVLv3CSKayaknyaa, its time to touch my sketchbook again…aku mau promo recehan !! ❤️‍🔥 JOIN TELEGRAM ONLY 55k ❤️‍🔥 JOIN PRIVATE ACC ONLY 55k ❤️‍🔥 JOIN TELEGRAM + PRIVAT… https://t.co/fvyeSrxYJk
Retweeted by ravenyx, valerie @tanyarlfes :)“Why? why you did you do this to yourself?” “I love him, he proposed me.” “It’s not love, Anna.” “What do you know… https://t.co/M3qAByMMdw @tq3illl nasi horeng rawon @kdrama_menfess bukan manusia @tanyakanrl :) @Askrlfess kerjaan
1/29
2023

0