Sign in with Twitter

Username:

Sometimes I rant, sometimes I simp, and sometimes I just hyper experiment the hell out of everything I want♒️

717 Following   1,239 Followers   30,103 Tweets

Joined Twitter 10/24/14


@vanillaics SUMPAH KENAPA SI GAME INI GAK MUNCUL LAGI AKU RELA BAYAR BANGETTTTTT @whatup2323 Aku mau om aku mau @whatup2323 Aawwww ur powerb era🥰🥰 @olivierousteing BUZZ CUT KAYA AKU AYOOOO
5/23
2022
@defnotkiel U already saw my park saeroyi era🥰 @nothinggood69_ IM SHY OMFG HAHAHAHAHA @olivierousteing U r the first one i sent that video kok a🫣 @hoeunion Udah kan, my top nusantara era☺️ @heIomimi The line up we care @olivierousteing Maloe bgt aku blm siap direact sama netizen🫣🫣Si gak berhenti ngaca pulang dari barber shop https://t.co/G8lEsAcAWtCancel me but I FEEL DAMN HANDSOME AFTER GETTING THIS BUZZ CUT HAIR LITERALLY MY REP ERA Y’ALL https://t.co/NFjzbpVJFc @xtianjing They should’ve debuted this way @mariregalgeri Naauurrr jangaannn💀💀
5/22
2022
@mcdtua Mana konten halo dek ku?!??? @badpostalwyn Literally blondie is right https://t.co/oBNwhqjGOb @pieniepie Lagi sibuk itu dianya @badpostalwyn No wonder why taylor wrote the whole album for him @olivierousteing @cuddlecalls @whatup2323 Sini kamu aku bolak balik kaya panggang biar tau😌 @slapsommelier THATS THE MOST IMPORTANT THING WE NEED TO KNOW TBH @olivierousteing @cuddlecalls @whatup2323 Power boti tapi @gashapun NOT THE TRAGIC CLOWN WHO DESERVES BETTER😭😭 @gashapun Bestie you deserve this award https://t.co/kOEYcgNEff @cuddlecalls @olivierousteing @whatup2323 Skrg bisa pake two sides dildo kok gak harus gunting guntingan lagi @whatup2323 @olivierousteing MODUS BUAYA IBUKOTA🚩🚩 @cuddlecalls Aku enggak💔 @tisudankapas Lebarnya juga nambah ya bund @olivierousteing Big hugs for aa🫂🫂🫂 https://t.co/97aXvZ8b3p @olivierousteing Kamu kapan sahnya?
5/21
2022
@weijinzhu1 Congrats kakk!! So proud of you🥳✨Naaurrr but manifestations are damn real https://t.co/R30kCXPhmh @rudiberkicau Yeesss cutie hawtie aawww btw itu fotoku yg di portal editan banget aslinya gak gitu💀💀 @mcdtua ARE WE GETTING WONHOFICATION FOR YOU??? @suicakaado @mcdtua That man is such a leg opener ngl https://t.co/fPQYgmDaoD @suicakaado @mcdtua Im trying to implement what our ancestors said https://t.co/vPKCxvkJJ2 @mcdtua U’ll be like this im afraid https://t.co/lPZiaWRaUa @tubirfess Ini pada kenapa sih anjir gak paham lagi sama wkwkland https://t.co/WbfUwYR4Nh @bnxxxminbutton Kan banyak yg begini udah gak heran wkwk
5/20
2022
@rrkecil2 Bikin dana darurat dulu, udah ada? Besarannya bisa customized 3-12x living cost monthly @mariregalgeri Yg mana aku belum liat @adamanada1 WE SWIFTIES WILL KEEP STREAMING REP UNTIL TV IS COMING😭✊🏻Mmmkay time to escape from this rotting country y’all https://t.co/IkqYMKc69J @mcdtua @pakhajigatot Awas kamu didor luar dalem nanti😭😭😭 @pakhajigatot @mcdtua Kok kamu suka sama jamet?!?!! Seleramu apa geser ke top kampung skrg??? @pakhajigatot @mcdtua Itu mah kamu ke dede dede gemes top kosan😌 @mariregalgeri Ak virgin ak cant relate to these alter people @mcdtua HELPIANAAAA😭😭😭 kok bisa di-halo dek-in sama lelaki berseragam kamu post apa dimanaaa😭😭😭 @pakhajigatot @mcdtua Berseragam ya allah tremor ngetiknya karena takut ada ninu ninu @pakhajigatot @mcdtua HALO DEK KAN KONTEN PRIA BERSEGERAGAM😭😭 @happieghost Makan & minumnya gak tenang karena keselek terus @mcdtua Then what are you🫣🫣 @mcdtua NAAUUURRR WHAT MAN IN UNIFORM ARE YOU DATING NOW DEAARRRR🫣🫣 @burunglistrik yes it’s the same clothes u r wearing in O.O video hahahaha ANYWAY I LOVED N COMMENTED ON THAT VIDEO… https://t.co/GhlUmxCx6Y @burunglistrik omg u r the same guy who covered O.O @mcdtua she’s cancelled for being arrogant @adamanada1 wait aghi who? @tisudankapas buulnya juga panas gak bund @beby_shark21 180 fixxxxx @adamanada1 but he makes daily thirst traps for himself??? @chrysosprasus nope, i was born in 690 BC, i was there when they built the tower of babel😉 @PopCrave she’s given a new red scarf omg @lillyswiftt13 @taylorswift13 im afraid this can be any song lyrics in ts10 @adamanada1 but they’re fruity?? @chrysosprasus @PopCrave OMG OFC I DO I’LL LIVE UNTIL REP TV ERA COMES @PopCrave We’re definitely entering 1989 tv era😭
5/19
2022
@bumblesupremacy Kaya bot simsimi💀🤡 @bottomdiningrat HAHAHAHA PUUURRRRR https://t.co/e8Axw0ftlS @scomberomorini THE LITTLE MERMAIDMAN😭 @floralchampagne Idk why kucing emang suka makan makanan manusia :(( kucingku suka bgt makan indomie sama apel @sakurainkyoto Ur best hair era wbk @nakothestallion THIS HAS NO BUSINESS BEING THIS FUNNY HELPIANAAAAA💀🤡 @gashapun there’s no difference for me whether it’s in pandemic or not, things are still the same https://t.co/nKT5AYcF1P @kakakpembimbing beda server kak, kalo itu kuis dari pak jikiwiw @rudiberkicau :))))) kenapa kamu suka bilang terserah?!?!!! @rudiberkicau aawww ganteng banget bundakuuuu😍 @gashapun tapikan kamu boti?!?!!3 offline meetings straight in a row like— https://t.co/MIdRkyM07h
5/18
2022
@darrenpikapi SIR IM SAT https://t.co/WEZxkjpymu @kakakpembimbing Yaakk betuulll 100 untuk kamuuuThe replies no need to be that funny im legit crying😭😭 https://t.co/WpL1YvkdQb @Wndaddyson99 @gausakagetyang @FWBESS Hasil anaknya bima x badarawuhi😭 @kakakpembimbing Sungkem dulu makanya sama kuncennya depok @whatup2323 Should i call you mother as the way it should’ve been? @goldenrushie @taylorswift13 All these efforts we’ve been grinding and blondie still chooses to remain silent @adamanada1 I dont notice but i stan👁🫦👁 @adamanada1 I be coming back from my dead everytime blondie releases something😌✊🏻 @insomniguy Okay sir but i need you to tell me how do i find it myself https://t.co/9bSif3YFbT @insomniguy Okay sir we need the proof https://t.co/CKmpMhLQKE @adamanada1 IM SO PRADA ME SINCE IM ONE OF THOSE STREAMERS https://t.co/5WJkhyPSRc @SwiftsTiktok Rep stan power wbk @adamanada1 Mmmkay miss groowwllll https://t.co/M3vQya1UK7 @floralchampagne YEAAHHH RIGHTT??? It’s like a damn flavorful perfectly combination in one dish as we get spiced ch… https://t.co/0IstDkrcui @abahtukangbakso But that’s the way people eat chicken and waffles?? @whatup2323 Aawww yaassshhh daddy https://t.co/ynHgAUUMa5Why do people freak out to see me pouring honey over fried chickens like im doing a sinful thing… @12Promex Top lady wbk🫣 @olivierousteing @tisudankapas Bidang apa please aku masih underage and need parental advisory😔 @tisudankapas @olivierousteing @cuddlecalls Temen tapi ngisep apa temen tapi masuk kak @tisudankapas @olivierousteing Maaf ewita itu apa ya kak? Aku masih polos masih lugu masih suci😔 deket sama cowo aj… https://t.co/dkLa8TPZsE @olivierousteing @cuddlecalls @tisudankapas Gapapa emang dia deserves gak punya temen
5/17
2022

0