Sign in with Twitter

Username:

2,700 Following   4,383 Followers   54,583 Tweets

Joined Twitter 11/7/20


@needmatchaas knp @nadijjj pis @khallipheu bagus bgt @baeronahdc enak tp ttp enakan matcha @blckcappuccino belom @aqdanco gemes tp @xerysoax12 yu @mieayamaddict aku @mercyflozy sore @lixzyglrzz knp @i_mvibra cari @itsmenebil mam geprek @lucxifvrz bner @chouxkie asik @favinsight asli @yamyamdisini sama @ceeraunophile km @brokennlungs muhun @140tahun knp @qardust hbd fiq @akudoimuceunah 7/10 @crameluc aamiin @decalcomanyie hbd palel @gxsukayou pencet @jennnsza rumah @lucxifvrz blom ih
7/1
2022
@SH4D0WC0LD samaa @b2guling darren @jennnsza tidur jen @psikopret ih knp @swcetestpie aamiin @Anisa__Sa gapapa saa @needajordann gapapa jee @brokennlungs nanti jam 3 @marvelthekid gapapa vel @yaelahiky gapapague kesel banget anjing @naradinda_ ntar @zaym_malik both @askjhkrjbn hi @addictwiword hi @adorablemadless juli @yaelahiky iyh @zeinclnya_ baru awal @bexxamm bener si @rainhearttttt asik @lixzyglrzz susah @adabulann okay @membacalangit btul @brokennlungs kenapa @marvelthekid nasgor @luvyouara rara @rifkirashit kudu meli dei @jennnsza anjing😔kenapa ya 2 hari ini banyak pikiran mulu @marvelthekid aamiin @ur_scorpio hi @iniakusayank wadu @happymealbitj wadu @gofutin cape ajg ketawa bgt😭😭 @awlucudehkmu knp @psikopret tag @thatsmanamee semangat bayu! @fakegoodboy_ hi @anakmamahwati p @brokennlungs wkwk ajg @avocadoprawn error emang ih @rifkirashit heeh naha ajarken bisa meren ngaji mah @rifkirashit naha @psychobe_ asik @rifkirashit ngaji @jayclentzz gelato @140tahun semangat re @omitingg ilang @fellasbaby sana @legendarishh psti pusing @hokbenrice 19 @baraaKid smngt @nadijjj we @novanputraa bade kamana atuh @lixzyglrzz btul @aimmaitch sore @uckgrlsss_ jangan keseringan ayang @silkyones cantiknyaa @uhavetogo_ 100 buat haris @sapilenial hadeh @astrophile_al hi @ginidehdil serem @cheesucakeuu knp @jusapelll gatau @lucxifvrz ajg @rrainbowmuffin dadah @yaelahiky asik @ayysenja nah @hhhmmm98 tanyain @uhavetogo_ mandi tu wajib tiap hari @semedigoa knp @omitingg tag @izamoreww aku @crushnamasA hi
6/30
2022

0