Sign in with Twitter

Username:

W@K @waklu88 Kuala Lumpur

Penyokong Pasukan Selangor dan Malaysia.

647 Following   94 Followers   1,187 Tweets

Joined Twitter 7/30/11


Baru hari ni nk try guna Team Card Selangor ni dekat Dominos Pizza Seremban 2. Tapi budak tu blur dan berkeras kata… https://t.co/ndu62KGqcA
10/26
2020
Jom settlekan sekarang gak. Taugeh or no Taugeh? https://t.co/wMZOpBMhf2
Retweeted by W@K
10/18
2020
Aik, dh ade balik ke air ni? Laju pulak. @adryhelmy Sabar-sabar.
10/17
2020
Alhamdulillah. Setel dah hutang kereta.
10/14
2020
@Amshar_Aziz "Rakan" ape bende, nak bayar pun asing-asing. https://t.co/3okSfDR74JLIVE 1030pm Sabtu 📺 https://t.co/NVme0auEsO
Retweeted by W@K @syafiq_azmy Tunda lapor diri ke? @iebal_ben @bobbylahh @syafiq_azmy @adzamiza Rawang acik dia! @TravelJimat Rawang acik kau! @iebal_ben @syafiq_azmy @bobbylahh Bingai tu ben. Siap ckp hidden germ takleh tahan tu. @adzamiza Hidden la sgt. Dio yg tak bergaul. Siap salah tag kawasan tu. Bingai.
10/13
2020
@Arisza_Ruzzain Babi terngiang! Hahaha
10/9
2020
@fitfotfet_ @tijanishere Ya betul.Steady Boyan! https://t.co/4TKN3me13A
10/8
2020
Gred rendah pun siap ade dh pegawai2 atas ni mesej mintak "tolong" tgkkan si polan-polan ni.
10/7
2020
@Amerul_Affendi Memang sama pun, dua-dua bila berkuasa hanya menjaga "kaum pemodal", begitulah juga dari pilihanraya yg pertama dulu pun. @MoccoHerry Time to go holiday la yani. Apolagi. 😬 @KhairilAnuar Byk betul ye penggunaan kata "nanti". Mcm lama geram ni. 😬
10/6
2020
@syafiq_azmy Selamat dh ade kwn kerja dlm tu. Pastikan harmonis tak terjejas pot.
10/4
2020
Wah wah. Betul kene pegang telur tu ye. Siap suruh rakyat pikul tanggungjawab bersama pulak. Yang buat hal orang po… https://t.co/GQtsRLyk6mDah kene "pegang", ckp pun tak lancar. Hiks 😬 https://t.co/ebU6phUrWN
10/3
2020
@syafiq_azmy Aduh. Takde rezeki. @syafiq_azmy Mana?
9/29
2020
@InjangNation Assalamualaikum. Nk tumpang tanye jgk jang, ade plan nk bawak masuk produk utk kesihatan rambut pulak… https://t.co/NHJlJKyNJj
9/28
2020
@syafiq_azmy Kalau naik 3 angka balik KL ngan Selangor, confirm PKP balik ni.
9/27
2020
Babi la @iebal_ben . https://t.co/4p5lo9FekJ @shafiq_ayman Kalau tak ngaku td aku nk pg panggil cikgu nik karimah dah. 😂 Pape pun, good luck bro. You are doing good job. @nzm_ss30 Patutlah. Mantap. Kau bila nk bukak akademi pingpong? 😬 @nzm_ss30 ni bukan budak menkeb ke? https://t.co/4PGO5nE5Bb
9/26
2020
Aku perati benda ni selalu akan jadi dekat selangor kalau nk dekat PRU. Esok2 senang la pembangkang buat modal cera… https://t.co/z21t1FUkYB
9/25
2020
@afif_aflah @syvhhhh Yg kau jadi faci tak reti nk melawan sapa suruh. @syafiq_azmy Ape benda ni. Tolong kawan saye ni @TwtJodohMY . @LunaticHeroic Sekelas ngan awak ye bro?
9/23
2020
@izzatsymr @Red_Snort_ @achok_76 @FLjasmy Tp kalau betul rumah yg sama, memang betul2 hebat la kontraktor dia. Cuma… https://t.co/AWlYzDU9pk @Red_Snort_ @achok_76 @FLjasmy Aku tgk byk gambar yg boleh dipersoalkan ni. Gambar sebelum tu mcm bukan rumah yg sama.
9/22
2020
Adui. Jauh2 pg, balun nasi ayam jgk. https://t.co/REaRqXKA7h @nzm_ss30 Kesian betul kalau jd penyokong Selangor dan MU minggu ni. Kahkahkah @avestanpep @mkhairulazri Pun ya jgk, tp aku pun tak pernah beli, selalu dpt free je, first time pg bengkel kereta… https://t.co/d4QcHPMgMK @mkhairulazri Kalau yg ni masuk malaysia sumpah aku beli, ni sama sedap mcm neelofa punye tu. https://t.co/xnM9MbmUcd
9/21
2020
@syafiq_azmy Haa tula citer dia, byk sgt nk jaga muka. @syafiq_azmy Kau sabar jap, busy penguatkuasa CIDB KL masuk keje esok ni.Tp @FASelangorMy pun kalah semalam min. Hahahaha https://t.co/BHgIdcAbt6 @iskandarsamad Di pejabat juga, saya & rakan2 gunakan sistem sama khusus utk siram pokok bunga & lanskap. Ia memang… https://t.co/TDMGjXQKwa
9/20
2020
@RimauXI Selangor main bola ke isi masa lapang? @Arisza_Ruzzain Yg ni aku setuju. @Arisza_Ruzzain Hahaha. Team ni memang langsung takde harapan dah. @Arisza_Ruzzain Dah 6. Kau rilek je. @RimauXI 6 dh.haduhh.. @nzm_ss30 Eh 6 dah bodoh. Geram sial. @Arisza_Ruzzain Rilek. Belum 7. @nzm_ss30 5 dh bodoh. Nk tepis tp mata tgk tempat lain. Double bodoh.Baik aku layan STL la gini. @anakmember0ntak Orang mintak 3 mata. Dia bagi 3 bolos. Kahkahkah @Khairykj @DuniaSukan YB tolong suarakan juga berkaitan Perumahan Prima yg tergendala, terutama Residensi Rantau. S… https://t.co/PCBeGcfhun @Aweeff Padu! Cakap kuat2 bro dekat player. 3 mata, no excuses.Aku ingat Jep Sepahtu tadi.😅 https://t.co/TSyH5kUQSb
9/19
2020
@RimauXI Try hard betul ya orang johor nk kita "iktiraf" dia sebagai rival utama. Betul2 nak perhatian.
9/18
2020
@Mr_tora_4632 Aku selalu mcm ni "Tunggula keluar hero 10. Mesti harga hero 9 turun." Bang! Hero 10 dtg dgn feutures… https://t.co/xlU5IxNGRi @Mr_tora_4632 Dan aku masih disini pakai hero 3+ black. 😅 @Seorangyangpem1 Hahaha. Der, dah memang itu pun fungsi dorang. Sbb semua pekerja mencarum utk dpt perkhidmatan tu.… https://t.co/kQ43eUo6Q4 @Seorangyangpem1 Hahaha. Datang dh si bacul yang menyorok belakang akaun palsu nak jadi barua. Kesian.
9/17
2020
Perasaan aku bercampur la, satu sisi mcm "wow" satu lagi "ape bende hanat". 😅 https://t.co/5H6ZikmiM9Cari kesalahan dlm poster ni. Haihhh Cc : @Marchfoward @RimauXI https://t.co/hbJGkv8fLR
9/16
2020
@hazifflatiff Mulanya aku tgk kenalan aku yang berkerja di @PERKESOofficial berborak pasal imbuhan (baca: bonus), h… https://t.co/JUbt9VKbcoSelamat Hari Malaysia. https://t.co/GSmfoWMJqt @BruceKwaLee Lawan jediti la baru nk "deliver our very best". So mentaliti tu tak kene. Kene hamun la dgn fans.Ianya semakin hampir. https://t.co/CVLXo4pmp1 @BruceKwaLee Nah https://t.co/xdtZey9VuR @syafiq_azmy Kt FB ade lg tu.. @FASelangorMy Kt FB tak delete lagi tu.Bangang. Hahaha https://t.co/PRjLRVE4S6
9/15
2020
@HaneesQistina @Halalnavi @pja_chan Up.
9/13
2020
Dah takde ke orang2 atas pagar tu?
9/11
2020
@iebal_ben @syafiq_azmy Hahahaha. @iebal_ben @syafiq_azmy Eh budak2 hilman ni.
9/10
2020
@syafiq_azmy Ahh nk menipu pun agak la... mcm tak pernah check hutang PTPTN ngan aku lak dulu. @syafiq_azmy Aku ngan kau sama umur, dh lama over 30 ni. Kahkahkah. @syafiq_azmy Marah sape pulak ni.
9/9
2020
@iebal_ben Bengong la ben. KahkahkahOrang muda pay attention. If they can do this to her they will do it to you. Make sure this doesn’t happen again. #WeStandWithVeveonah ❤️
Retweeted by W@K
9/8
2020
@pesaramuda 80km. Tempoh 1 jam 10 minit. Gombak - Seremban 2. So pergi dan pulang dalam 160km. Naik motor 135LC V2. @AmaliaNasuhaz @TwtJodohMY @syafiq_azmy
9/7
2020
@Marchfoward Sebagai orang gombak yang dah masuk 5 tahun ulang alik kojo kek somban 2. Memang mcm nk consider pinda… https://t.co/NapJbEYIpk @syafiq_azmy Ceh...aritu yg interviewer dia bukan main lagi dh kenapa. Takpalah, elok la kau tak masuk, kang kene h… https://t.co/Prl8NiiaMjLain kali jangan minum arak, kan dah bodoh. https://t.co/q5SUFcUBgX @syafiq_azmy Bukan main eh back up. Dah masuk ke?
9/5
2020
@anakmember0ntak Tak berhenti betul ye...hahahaPernah tak dukung bayi, main dengan bayi? Geram kan? Sebab comel. Tapi awas! Jangan goncangkan bayi kecil! Boleh ma… https://t.co/fpGsjQClQY
Retweeted by W@K
9/4
2020
@Mr_tora_4632 Ini juga salah satu tanda PRU nk dekat lip. Tp yg tak bestnya, yg jd mangsa kita.Hampir satu selangor takde air. Sabotaj lg la ni. https://t.co/4yXSXu6JMn
9/3
2020
@AmrlGrn Takpelah, anggap jelah benda ni asam garam permulaan berumah tangga. Hahahahaha @AmrlGrn Kahkahkah.
9/2
2020
@Mr_tora_4632 Leka dan cuai sgt mak bapak dia. Apalah yg dibuat tu.Kepala hotak la. https://t.co/2yCaLhe9fSHENTIKAN JENAYAH PENYELUDUPAN PATI. TALI BARUT, ANDA DIPERHATI! https://t.co/7OD19ddO69
Retweeted by W@K
8/28
2020
@Purrfessionals @twt_rambang @nsyahmi @SyedSaddiq Buatnya PRU hujung tahun ni. Buat anak muda, takyah tunggu tahun dpn, pg la mendaftar.
8/25
2020
@AchuNadia Dia tak koma, dia cuma pg ke alam sebalik mata, alam bazrah nama dia.Waaa....byk senang ini mcm. https://t.co/kqMN9Hqpwg
8/24
2020

0