Sign in with Twitter

Username:

103 Following   29 Followers   7,221 Tweets

Joined Twitter 2/10/20


spoil me with consistency and reassurance.
Retweeted by waya @H_Widjojonegoro @sosmedkeras wkwkwkwkwkwkwkw asu ngakakdads be like “go help your mother” bro go help your wife
Retweeted by wayai trusted you, you lied.
Retweeted by waya
1/17
2022
this is the best day of my life https://t.co/RrHP57Y1NI
Retweeted by wayayou know you’re traumatized when someone treats you right and you think they are joking.
Retweeted by wayai’ll always come back stronger, i just gotta cry first😂”How’s life?“ ”Yeah, everything on track thanks“ The track: https://t.co/stQR6SzzRj
Retweeted by waya @temannjajan bismillah moga iya ya, kalo engga ya mungkin belom jodohnya🙏🏻fuck sama samaanEverytime https://t.co/HFIx0YtV2l
Retweeted by waya
1/16
2022
aaaakkkk seneeeng https://t.co/bSIwwGfU9Aenak banget kamar jadi wangi bunga lily dari yayas❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Update kasus wafatnya Novia Widyasari Tim Advokasi Keadilan untuk Novia Widyasari yang terdiri dari 22 advokat tela… https://t.co/oC8knXRbM4
Retweeted by waya @KomediRetjeh udah pernah disentil belom amandelnya?🙂
1/14
2022
Maybe I’m just weird or cut throat but I block people I no longer want to hear from or speak to, that’s probably wh… https://t.co/SNvp7MxxO0
Retweeted by wayaDua hari lalu, soal laporan ke KPK ada dugaan tindak pidana pencucian uang yg dilakukan Gibran dan Kaesang. https://t.co/sFPKDHL9F9
Retweeted by waya @turutakturutak padahal abis shopping haul 5 juta kemaren ya🙏🏻
1/13
2022
@Askrlfess annoying afnot the same at all https://t.co/H0c9sWjnuS
Retweeted by wayalaper deh, makan apa ya?the best skin care routine is having money.
Retweeted by wayaPsychology says, choosing not to argue with people who are committed to misunderstanding you is a kind of self care.
Retweeted by wayayeay mau naik balon udaraaaahey warrior, keep going. never give up.
Retweeted by wayanot overexplaining yourself is self care.
Retweeted by wayaBeing private, staying low-key and not telling everyone everything is self-care.
Retweeted by waya
1/10
2022
Mentang-mentang dikasih kepercayaan, jadi seenaknya. Dijaga dong, biar orang jadi yakin.
Retweeted by wayaneutral
1/8
2022
ini pada kenapa si woy gue ketinggalan berita
1/7
2022
Date someone who doesn’t think you complaining when you’re trying to teach them your love language.
Retweeted by waya
1/5
2022
ga rela gading gisel rujuk🙂no one call me "my home" guess im just an apartment
Retweeted by wayahttps://t.co/H5FlJlngpr
Retweeted by wayaLetting toxic people go is not an act of cruelty, It's an act of self-care.
Retweeted by wayaEd Sheeran was right, loving can hurt sometimes.
Retweeted by wayaMy condolences… https://t.co/rBvJ6OCdRX
Retweeted by waya
1/4
2022
Yang pernah nonton NatGeo pasti mikir, ngapain sih orang orang pada sibuk nungguin katak kawin di hutan belantara.… https://t.co/9F8PGJyTvw
Retweeted by wayawish me luck🤞🏻ga baca email, gatau kalo testnya hari ini, ga belajar apa apa sama sekali😭😭😭120 soal 120 menit😭😭😭😭YA ALLAH ABIS TEST TERTULIS MAYORA MENDADAK 2 JAM😭😭😭😭https://t.co/duBZqaceE4
Retweeted by waya
1/3
2022
Telling yourself "i'll never be that me again" is self-care.
Retweeted by waya @moviemenfes eliza thornberry, chalk zone, conanu have no rights to tell me "jgn sedih" pukimak pantek coba lu di posisi gw bangke betumbuk sini ko puki
Retweeted by waya @rasyafy couldn’t be more agree, males pusink @Raihankav mana ada🙂 galau mah jalan teruss🙂🙂🙂 @maafbangetnih hoax anjir katanyataking a break to organize your life is self-care.
Retweeted by waya
1/2
2022
Gimana mau orang pinter pulang ke Indo kalo situasunya dibuat se-engga akomodatif mungkin. Karir di bidang riset, p… https://t.co/TbVb5aCu5W
Retweeted by wayaAbis dipipisin cicak terus gue bentak 'NO WONDER RASULULLAH KILLED YOU!'
Retweeted by wayaWho's excited yoo!!🤩 This year!! Mvs https://t.co/JqjoA7NdN6
Retweeted by wayaYess https://t.co/8K6AzcM6M7
Retweeted by wayaLetting go of people who have no interest in learning how to love you is self-care.
Retweeted by wayawell-fed, well-paid, well-rested, well-loved. https://t.co/tTE2VGNWsS
Retweeted by waya @turutakturutak aminnnnnnnnnn
1/1
2021
@ZOO_FESS wkwkkww gua si minta ikutan naik kalo grabfood gue begini @maafbangetnih TAKUT ANJING HAHAHAHAHAHA @maafbangetnih anjinkkkkkkk HAHAHAHAHA
12/28
2021
i hope you’re worth it🤞🏻Spiderman: Far from Jahannam https://t.co/7tWlgDXa3F
Retweeted by wayaHAHAHAHA THE IRONY😭 https://t.co/2OA61uoEVuKalo kita menolak pinjemin duit ke orang demi prioritas keluarga, entah itu buat biaya bulanan, sekolah anak, ataup… https://t.co/G3I9TARBk4
Retweeted by wayadate someone who staaaays OBSESSED with u, not just in the beginning
Retweeted by wayaprioritizing your peace over proving a point is self care.
Retweeted by wayahttps://t.co/TBkLH8ypZ6
Retweeted by wayaMulai sekarang belajar peduli dan perhatian sama diri sendiri, karna oranglain mana mau peduli dan perhatian sama kita.
Retweeted by waya @0yiiin @rekyanpna i miss you❤️unfortunately for me, i do always find out
Retweeted by wayaI just want a man like pak sarmintul is that too much to ask https://t.co/mnV1BJCwZF
Retweeted by wayaPengeeeeeeen banget rasanya bisa lupain semua hal-hal yang bikin kita sedih dan kecewa.
Retweeted by waya @haertburn @turutakturutak WKWKWKW BANGSAT GUA TAKUTTTTBUT WE DON’T DO DICK DADDYY😭 https://t.co/ivKet1Lx0E @haertburn pc bayar 1gr antam ya🙏🏻 @haertburn @turutakturutak koreksi, sugar daddy kita semua💦😂 @rekyanpna “emang ngerepotin aja manusia ni, mana dikasih jilbab segala aku ni”-kucingSEBEL BANGET GUE LIAT IBU IBU YANG PAKE IKAN/AYAM KECIL IDUP BUAT LATIHAN SENSORIK MOTORIK ANAKNYAAA GOBLOKK ITU MAKHLUK IDUP ANJENGGG @haertburn @haertburn @turutakturutak bismillah keajaiban natal qobul ya allah aamiin @ om agus adriyanto let kol laut @turutakturutak yuk bisa yuk nabung masih 8 bulan lagi🙏🏻
12/27
2021
@haertburn aku sukanya surat ditulis tangan tapi diatas emas batangan ya kak, inget ya kak 30 agustusKeseringan dikasih kejutan sama hidup, sampe udah gak kaget lagi
Retweeted by wayaTo clarify I did NOT cook my dog 😭🥺 https://t.co/8tVdTGvdMs
Retweeted by wayalearn to be done, not mad, not bothered, just done. protect your peace at all costs.
Retweeted by waya🥲 https://t.co/WWArWgCc81
Retweeted by wayahalf of twitter is horny, half is depressed, and the other half is bad at doing math
Retweeted by wayayou know you’re traumatized when someone treats you right and you think they are joking
Retweeted by wayacutting off the rootwhat a boring lass
12/26
2021
and if you wonder if i hate you… i do☺️
Retweeted by wayaujan deresssssssssHe made this as decoration for Christmas and the neighbours called 911 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 https://t.co/dC0xJ57jyV
Retweeted by wayahaha exactly *pukpukdiri*i miss you @marlboro ice burst yummy marimmyastaghfirullah udah yok hemattt yokkOrang2 berprevilese kecerdasan menganggap segala di dunia ini coba2 or iseng2 tanpa sadar korbannya adalah orang2 d… https://t.co/l43f7ysgY7
Retweeted by waya @ZOO_FESS kayak usus ayam🙂I do not like FaceTime unless we best friends or I’m in love with you
Retweeted by waya
12/25
2021

0