Sign in with Twitter

Username:

Irsyad 🐏 @whteveryousay diskotik - disisi kota saeutik

Sedikit bicara banyak bercanda ᓚᘏᗢ https://t.co/jtOdwMUtXc

3,072 Following   3,646 Followers   62,104 Tweets

Joined Twitter 1/12/14


@matamumatanya Muhun mangga, dicindung naon? :( @matamumatanya Enggal gera dangdos teh @rswaaaan Teu sawios, ngan calikna misah nyalira :( @cindynftsr Emang bu puan 😂 @akuyura Sok gera dangdosNgajakan ka gunung dudak dadak si kehed, jaba can persiapan nanaon :( @RuangLucuuu Bahagia sekali, aokwokwok https://t.co/9GIoSw9ly5Tong hilap ayeuna sonten jadwal pangaosan, ngangge saragam hideung areng nya buibu. https://t.co/t6w4Y8PGoS @Jojonaill @21323schart @skizoninjas @horangiiiee https://t.co/5TcfnOtKqH @windytsy_ @infotwitwor_ Nibosen :( @AsiaPikirrr Ikit join dong bg @aimrod Si mamank jadi putih euy wkwk @infotwitwor_ Nu lain arajeg, si ahong mah nyarande :( @AsiaPikirrr Asik jadi akun anon yg selalu rame nih ckck @ndagels Di luar @horangiiiee Rutinitas avkor @horangiiiee @skizoninjas https://t.co/NgpZmxTsc9 @infotwitwor_ Kegiatan avkor tiap minggu @garutfess BUNDARAN HI JAKARTAPesan apa yang kamu dapat dari puisi ini? https://t.co/fgeG0rHzmp
Retweeted by Irsyad 🐏Ningali budak awéwé ayeuna di lembur rata² jol geus ngarais budak, teu apal kawina iraha. Baheula mah katingali ku… https://t.co/l0VyXhKhzc
8/16
2022
@matamumatanya Nuhun😭 @matamumatanya Polbek heula atuh teh😭 @velvechalatte @matamumatanya Tuh nya da siga dikuncir, padahal botak😂 @matamumatanya Itu teh, ternyata topi 😭 https://t.co/Hv5tW8NjUU @matamumatanya Kirain dikuncir wkwk @tanyakanrl EnggakThe Premier League race https://t.co/xyympk7B6B
Retweeted by Irsyad 🐏E alla fine arriva @DenzelJMD2 😁 #ForzaInter #LecceInter https://t.co/tGMHNEcI98
Retweeted by Irsyad 🐏Patch baru ml sekarang gaseru anjir :( @deviaaa___ Gabisa :(Ini baru kelas 😂😂😂 https://t.co/uRL3C5bGqS
Retweeted by Irsyad 🐏 @deviaaa___ Haha seru tau, tapi ga kesemutan. Tanggung mau sampe 30jt tadi teh @bungajuliapra Segini wkwk https://t.co/8BFVSqNb6a @kelelalay Hambur perasaan kikituan teh mang, ngaledek wae nu jomblo :( @kitenspace 🔥🔥🔥26 juta 😃 Berat anjir :( https://t.co/p8BF1E3wlr @Txtmlbb Halah angger weh lose strak ajig @windytsy_ Duh meni resep kieu budak ngora @RianEkkyP :v @mahel__ Siga di hutan wkwk Makasih teh, ntar nyoba ah @mahel__ Ohh iya Core Garden, enakeun teu sih? @mahel__ Apa namanya teh? Lupa lg wkwk Deket steam kan. Iya org Garut @mahel__ Itu yg di hampor ya? @kapkekjelli Kek main cacing, gabisa:( https://t.co/oc2znYc3ZZ @convomfs Mode portrait @kelelalay Aseli asa tiiseun, biasana avkor sok aya drama mingguan, ayeuna mah geus jarang :( @kapkekjelli Coba download ini https://t.co/kt9sWjgQme @taqibalqibul Gws @matchaalattx Lain daging meureun, jahe eta mah wkwk @idextratime Kocak geming :v @ima_rhma Asik dongMVP game 2 ml! https://t.co/bnFy9raWjZ
Retweeted by Irsyad 🐏 @ttmymoodb Teu ngeunaheun suarana, jadi pegat talina :( @reevyha Garut teh @eunoiakarsa Yup, betul
8/15
2022
@orsonjeruk Kumah hasilna? Sami² 😂 @boypblo Ucup ucup :( @orsonjeruk Penasaran :( @rahminiliti Penasaran:( @AsiaPikirrr Kereta kencana mah euweuh klaksonan :( @cindynftsr Asiiik ada hantu hihihi @muza_14 Nyaah mah moal ngantep kitu :( @cuwicoconut Aw takut @nocontextbapack Cikampek Cikampek 😂 @nugaduhcimahi Yaqin dong @nugaduhcimahi Ah teu sieun :( @cuwicoconut Henteu, suara klalson kereta api ieu mah tarik deuih :( @garutfess https://t.co/PUFCYCHEwd @muza_14 Sieun keneh :(Aneh jol aya suara klakson kreta api, padahal ti imah ka rel oge jauh :( @muza_14 Ngacek weh hungkul, dichat henteu :( @muza_14 Emg aya nu ngachat nya? @midaylo Sare weh, koncian imahna @cintabobatime Hehe iya, maafin :( @deviaaa___ Lalu dimakan bangkainya wkwk @deviaaa___ Paling enak mah kalo udah ngurungin cacing yg di dalam lingkaran, tinggal nungguin dia nubruk wkwk @cintabobatime Bantu aku untuk mengisi kekosongan hati ini Sis :( @ejahaha Kaasupan ja :( @deviaaa___ Aseli seru. Itu aku tujuh juta bukan 7rb. Pas udah gede jalannya jadi lama alias berat karena gendut 🤣 @_thisneverthat Kanu sajadah :') @AsiaPikirrr Wkwk rujit :( @yusuproyanun Kiripik bonteng :(Butiran hujan di malam ini semoga menjadi butir² cinta yg akan mengisi kekosongan hati. Selamat malam♥ Geuleuh ketang ah geuleuh :( @midaylo Putusa apaan, pacaran juga kagak :( @nugaduhcimahi @midaylo 😠 @muza_14 Diman mang? @midaylo @nugaduhcimahi Brengsek kamu jun😠 Lagian gaaada perasaan sama yg kemarin pdkt an mah :(Dikeroyok plot twist wkwkwk https://t.co/TxktIaWIny
Retweeted by Irsyad 🐏 @jurigjariannn Eta mah si tthna ge siga disarung @midaylo Sugan teh geus putus @deviaaa___ Ini teh https://t.co/987el72tAM @siayang_ Sweet crossingGame dari moonton, ada yg berani ngalahin? https://t.co/4pboDzIKID @muza_14 Wilujeng mang, hayu ngopi https://t.co/LVJPPq8ED2 @kelelalay Siga awewe cina @botolpristinee Kabelejog teh naon? :( @esanjink @jayakabajay Can dahar eta sigana :( @anggifatmah Base yg mana dulu? :( @marssebelahbumi @jayakabajay Dipaksa titah jadi pocong :(
8/14
2022

0