Sign in with Twitter

Username:

xin can• @wihboo 異世界

my hobby? mirror self

180 Following   9,494 Followers   2,028 Tweets

Joined Twitter 4/18/22


convince yourself everyday that you are worthy of a good life. let go of stress, breathe. stay positive, all is well
4/1
2023
APRIL ANJING
Retweeted by xin can•april mop ajg, hidup gw penuh prank https://t.co/p9kmtUyy8H
Retweeted by xin can• @icbruwu thank u bebii 😘 @Relyourbae2 bad player :( @zzepphyr it took almost a week effort 😁#ANISD jinx powder arcane https://t.co/tfhqmydbnvhttps://t.co/tfhqmydbnv @gaboyeh so cute 🥺 @zzepphyr virtual hug 🤗😘Lonely
Retweeted by xin can• @griffinarks when? @ptrwirahrys hallooo @aldysuhanda_ pengen teriak di bikini bottom biar ga kedengeranwhen you're tired, draw strength from God. when you're speechless, talk to God. when you're lonely, there is God @aldysuhanda_ ok :(kalo mau diceritakan semuanya, pasti ada aja susahnya, rasanya pengen teriak pun, tapi kayak nggak ada tenaga gitu… https://t.co/6cnIWbLX2H
Retweeted by xin can•“how’s life going?” me: https://t.co/3QE1UcNXTZ
Retweeted by xin can•https://t.co/myBEYvzGHs
Retweeted by xin can• @sosmedkeras me :(https://t.co/VkaNO8yKmL
Retweeted by xin can• @ptrwirahrys true :(Ngga semua orang punya rumah yang nyaman, temen yang pengertian atau pasangan yang baik. Jadi kalo ada yang curhat… https://t.co/VRaLq8Xght
Retweeted by xin can• @yaelahbadut :( @awwriansu 😭 @aldysuhanda_ 😭 @aaabbbbb__ :(humble on the outside, confident on the insidehttps://t.co/S1wt1ZBlBZ
Retweeted by xin can•
3/31
2023
sometimes, you just need a break. in a beautiful place. alone. to figure everything out"Permisiiii pakeeeeet" is a love language
Retweeted by xin can•🍃💚🌳🌴 https://t.co/NvrxaQzDqehttps://t.co/nwJLz04E1F
Retweeted by xin can•
3/30
2023
my life isn’t perfect, but i am thankful for what i have @inisiadit_ enggak aku protestan, kalo katolik puasamet buka puasa bagi yg menunaikanmaking someone smile when they're feeling down is one of the best feelings in the world
3/29
2023
be good to yourself first, then to others. you can’t take care of others until you take care of yourself firsthttps://t.co/mEExXWC1ss
Retweeted by xin can•
3/28
2023
opinions aren’t facts. stop worrying about what people think about you @OHMYV3NUS cegil? @candrapratams pict 3 so cool @amndzahra my hot mom ❤ @pelimati 😭😭 @OHMYV3NUS relate 😭to that one friend i feel safe telling anything, thank youMe in 4 eras https://t.co/Lthx9o3CMG https://t.co/zu82A6puML
Retweeted by xin can• @dreyyceline cute 😍 @zzepphyr my hot baby 😍how's your monday?
3/27
2023
good morning, have a nice day in this obscure world @pesanbunda 😭😭😭😭 @fundameeental 😡 @andihiyat do not rush @devilcain666 i appreciate this, thank u @jayden_reeves11 thank u so much @vluffyi @fundameeental hi hi don't overdo it, i'm like any other girl @fundameeental fuck lol 😭i don't wanna lie, i'm such a cry baby and emotionally weak. sometimes, i want to sulk. i want to open up. i want t… https://t.co/hCDXZ8LN4t @arunikacharvi so pretty ❤ @Relyourbae2 God never sleeps @fundameeental @vluffyi woyyy @fundameeental u admit it urself 😭 @duuuuuuta 😅 @xLiamx_ fun fact 😅 @minahawtt ur well ❤ @fundameeental mars 😂 @aldysuhanda_ ggs ganteng ganteng seleb @ubyubee ❤❤ @defghmm 😭 @minahawtt thank u honey ❤ @Relyourbae2 thanks parel 😁 @fundameeental rapper from?aku dalam 4 era https://t.co/hwf6uYigMz https://t.co/VUUVwMcaBx @OHMYV3NUS trauma sama you @bayu_joo hehehe 🙂 @Relyourbae2 me 🙂so damn peaceful when nobody knows shit @aaabbbbb__ runnnn 😂 @aaabbbbb__ join kristen aja klo gapernah solat @silumancacing ok @aaabbbbb__ masa? @adityajuliannn 😂 @aaabbbbb__ ga ke mesjid? @aldysuhanda_ nggak @aaabbbbb__ 😭😭 @aldysuhanda_ sad 🙂https://t.co/v1uLMKQaNw
Retweeted by xin can• @koganenohikari @spicygatas jauhenjoy breaking the fast guysold me cared but new me don’t give a damn anymore
3/26
2023
@Askrlfess real brooke real @fundameeental malah gombal 😭 @OHMYV3NUS sahur sama apa @fundameeental daydreaming ❤ @twtbullshid thank u ❤ @fxdhilrxm run run @OHMYV3NUS diri sendirinya ga tiduralways make time for things that make u feel happy to be alive @Relyourbae2 cari kitab suci @0v3rwhelmed yuhuuu
3/25
2023

0