Sign in with Twitter

Username:

Wout Jan Balhuizen @WJB219 Lieve stad, gaaf land.

E-Bikes are evil

1,187 Following   1,032 Followers   68,744 Tweets

Joined Twitter 10/28/09


https://t.co/rzOgHXORK6Hommage aan #Christo (met Beastie) https://t.co/jaXyO1hXPR @LiveinAntwerp Heeft hij dan wat gezegd?
6/2
2020
@Bosscheboll Nee dat is de echte hoofdredacteur van Story. Dat belooft nog wat.heftig. https://t.co/x3lGM6CkVh @LiveinAntwerp Barack Obama? @Praag1989 @corinevloet Het journaal van de staatsomroep. Net zo teleurstellend als de recalcitrante burgemeester d… https://t.co/tkHQSbwqZ2 @SmokeShitty Misschien komt t nog. @Praag1989 @corinevloet Het gaat om de willekeur van Halsema. @SmokeShitty Hoeksteen vd samenleving. Ik had verwacht dat t storm zou lopen. @corinevloet @wierdduk Wat je een schril contrast noemt. @Mikevdkruk Ik ben het helemaal met je eens Mike. @corinevloet deze burgemeester doet werkelijk niks goedkomop mensen kom kip eten! https://t.co/ySpNnIfiiORoflluik https://t.co/N8WYb9aivr @Johnn128 lekker verven! heerlijk!in de karweirij https://t.co/nPWiqvAPGM
6/1
2020
@hansjager @MichaWertheim @NPO3 Ik ga m zeker later terugkijken. Goed interview: https://t.co/HmVoq97lrg @020BIJ1 @RedWaterloplein Hetzelfde geldt voor de herinrichting vd Frans Halsbuurt. @BvdPijp @evertvankuijk Inpakken is veel beter dan in brand steken.Inpakken en wegwezen. https://t.co/KkhUEzXksT @hepimp True. @hepimp It must be you. It isn’t Curb. @hepimp Maybe you need the canned laughter. @hepimp Are you still trying despite you don’t like anything about Curb?! @modelingloonie @TPOnl @Martinbosma_pvv had ik effe niet door. groetjes @modelingloonie @TPOnl @Martinbosma_pvv Nee, een collega met bijna dezelfde naam. @BvdPijp Laat de gemeente dat geld maar aan iets nuttigs besteden ipv. aan deze onzin. @RikOerlemans Succes verzekerd. @LavieJanRoos Thierry is en blijft een rare snuiter. @RikOerlemans Ik weet niet waar ze vandaan komen. Lijkt me voorbarig. Straks mogen we buiten alles en binnen veel minder. @SanderDeKoning5 @metaalarbeider @thheidstra @eyckenhorst @NOS Buiten schijnt het inderdaad niet zo gevaarlijk te zijn. @Praag1989 @myriam_vhj Je hebt aan een gestolen Iphone net zo weinig als aan een gestolen Van Gogh. @TPOnl @Martinbosma_pvv Dat betekent niet dat het citaat slecht hoeft te zijn. Ryan Adams kan ook hele mooie liedje… https://t.co/gYrrtvz3yVupdate https://t.co/L4PEP103Ov‘Ze plane, ze plane!’ @Praag1989 @myriam_vhj Dan kom ik eerst langs het Van Gogh museum. @SmokeShitty niet allemaal, maar de grap is dat je vooraf niet weet welke wel. Ik zoek soms nog weleens iets op.Het is hoog tijd voor een schuurrobot, die al het houtwerk onder handen neemt terwijl je je toevlucht neemt naar he… https://t.co/K2iXJll2w6 @Johnn128 Altijd lachen met Polly Walnuts. https://t.co/l8f86v0FUg @SmokeShitty gek eigenlijk @Soul7Food Ja, leuk. @myriam_vhj @Praag1989 Hij begon @Soul7Food Thin Lizzy. The Kinks. Lou Reed. @EliannevT Nee, je moet kiezen. Niet een beetje van dit en een beetje van dat. @Johnn128 o ja, het is me favoriet, de discussie over Zwarte Piet. @Praag1989 Wees er snel bij, want op=op? @Johnn128 De meest duurzame discussie ter wereld. @Johnn128 een pepernotengeweer?!
5/31
2020
#SpaceX https://t.co/XDvQZznDCI
Retweeted by Wout Jan Balhuizen @IvanPerwje geen idee!Duurzaam inclusief plunderen is het helemaal. @IvanPerwje Hoe weet je dat, van die string? @GroenePeter @IvanPerwje Goed in de gaten houden of ze niet bewapend worden. @metaalarbeider @thheidstra @eyckenhorst @NOS nou ja, erg sociaal is het in ieder geval niet @Mikevdkruk wat is er uniek aan deze keer? @Mikevdkruk ook al doen ze het al meer dan een halve eeuw, het blijft knap @MeneerWarnas Ja, dat helpt dan wel weer heel goed. @Mikevdkruk spannend! @IvanPerwje Ik heb ze weleens zien lopen maar nooit mee gesproken.Boetes @wierdduk Een Tonny Huurdeman bijvoorbeeld. @thheidstra @eyckenhorst @NOS Voor jullie is het Allah, voor ons God.Annoying as it had my personal best number of retweets, a massive...12.
Retweeted by Wout Jan Balhuizen @MeneerWarnas Geweld is nooit de oplossing, een vlotte babbel of een leuke glimlach vaak wel. @MeneerWarnas nou, dat vind ik heel goed en nuttig werk. jammer om te horen dat het ze niet altijd luktJe moet Boa’s niet bewapenen. En ook geen boete’s van 400 euro laten uitdelen trouwens. @eyckenhorst @NOS Straf van God voor het stiekum diensten houden? @eyckenhorst Beetje een plattelandsbibliothecaresse.
5/30
2020
@eyckenhorst Knettergek. @eyckenhorst Hele saaie dozen. @eyckenhorst die is dom he, dieYolanda? jeempie. @clem_burke @YouTube So good. @eyckenhorst Ik was nota bene even in slaap gevallen tot Ed aan de beurt was. @eyckenhorst Een hele leuke aflevering, vooral het eind. @snebq @RobJetten @VMStichting Frits den Mensch? @Sterretjegaby Ja, je wordt maar één keer tien @Sterretjegaby Wat leuk @eyckenhorst het was maar speculatie van mijn kant! @eyckenhorst Straks is die ene vent met die leren jas de enige met een relatie @eyckenhorst wij kijken nu al 90Days maar wij spoilen niet! @Vorkbaard of een bloesje zoekenWelnee, dat is @JoopBuyt https://t.co/Y8KNk2wUgP @JensOldeKalter @GerlofLeistra @YelleTieleman Domme mensen als ik lezen dit alsof @YelleTieleman heeft helpen lekken. @wierdduk @snebq @ome_haam https://t.co/VrA6OSIs6w Hier kom ik dan weer op uit.. @snebq @wierdduk @ome_haam Ik wel! @Philippa_Perry That is a colour blue to steal for. @wierdduk @snebq @ome_haam Nee nee, Prince ging dood aan Fentanyl, dacht ik. Ik was er niet bij. @HenryJP5 Partijlid van GL, het idee. 😂 @thheidstra @HenryJP5 Zou niks uitmaken. @HenryJP5 @thheidstra O ja, zo ziet fout eruit. Tandje minder theatraal, maar blijft een vies tweetje. @thheidstra @HenryJP5 Is toch volkomen hysterisch om iemand als Het Kwaad aan te duiden? Kom op zeg. @thheidstra @HenryJP5 Een nare manier van tweeten. 🤮 @HenryJP5 @thheidstra belachelijke tweet @WankersWatch the best!
5/29
2020
@evertvankuijk @npoop1 Met die tv gaat het echt nooit beter worden; gelukkig is er internet @evertvankuijk @npoop1 Straks eet je als de Prince de Lignac! @evertvankuijk @npoop1 Hij heeft de MULO nog wel gehaald. https://t.co/a0SZQjtk5W @evertvankuijk @npoop1 Ik ben ook serieus. De koets is al een paar jaar in ‘restauratie’. Maar dat lijkt me eerder… https://t.co/18KPdYN9M5 @Soul7Food Ze lijkt me niet erg vet.
5/28
2020

0