Sign in with Twitter

Username:

835 Following   626 Followers   5,260 Tweets

Joined Twitter 11/17/18


@trouw @geertwilderspvv Dat is toch geen nieuws. Dat doet hij al jaren. @zinnebloem Prachtige foto. @PeterBrekelmans @MinPres Dat lijkt mij prima. Echter in behandeling nemen is nog niet vervolgen. @Knurg1 Wat zit er op die stoel? Is het een kat?
1/17
2021
@PeterBrekelmans @MinPres Gaat niet gebeuren. Daar heeft het OM al een uitspraak over gedaan. @CarGien2 @martineheetik Zo zou ik dat ook doen. Waarom zou je iemand kwetsen door te zeggen dat je hem oerlelijk vind. Waarom? @troy2061 @MinPres Het is gewoon wat ceremoniele onzin. @ineke671 Ik ben er inderdaad wel voor om het aantal partijen in de tweede kamer terug te brengen. Al die versplint… https://t.co/1eqB0dVyu7 @marcelbar8 Ik vond dit inderdaad niet sterk maar Jeroen Pauw is naar mijn mening de meest overschatte talkshow hos… https://t.co/7SPbCHL3MF @marcelbar8 HostIs ons kiessysteem toe aan vernieuwing? Je kunt denken aan het opdelen van je stem over meerdere partijen of standp… https://t.co/RNt7wQTtLW @MinPres En wat als de koning zegt nee, dat ontslag accepteer ik niet? @roosje_69 Ach, de "genverbrander" is nog steeds aktief? Zo te zien is hij niet veel wijzer geworden.
1/16
2021
@ineke671 @Ingeborgvraagt Bali heb ik ook gewoond. Nu alweer 5 jaar in Surabaya. Getrouwd met Lismawati en ik heb h… https://t.co/zPGklPQytp @ineke671 @Ingeborgvraagt Ik ben gek op musea. Dit is echter een beetje erg ver voor mij 😁. Ik woon in Surabaya. @ineke671 @Ingeborgvraagt Ik lees trouwens over heel veel verschillende namen die allemaal hun aandeel in de uitvin… https://t.co/xQPYyqPcDV @ineke671 @Ingeborgvraagt De vraag ging over uitvinden 😁😋 @UgbaadKilincci 100% mee eens. @ineke671 @Ingeborgvraagt Oeps dat was Thomas Edison 😀 @OnDutchie @advocaatsmeets @Sanderious Nee hoor. Ik heb echter geen zin tijd te steken in het uitleggen aan iemand… https://t.co/snhidMtbPg @OnDutchie @advocaatsmeets @Sanderious Prima Joh.Ik hoop dat ik nog mag meemaken dat Nederland weer een republiek wordt. 😀 @OnDutchie @advocaatsmeets @Sanderious Moet ik dat echt uitleggen? Echt? @ineke671 Hier ook nog niks. 😋 @OnDutchie @advocaatsmeets @Sanderious Dat maakt toch niets uit @Sanderious @Gefira_org @advocaatsmeets 👍👍👍 @Sanderious @advocaatsmeets Persoonlijk denk ik dat door er een administratieve grens tussen te trekken (Partij of… https://t.co/VBSQBu0zsC @Gefira_org @advocaatsmeets @Sanderious Nee natuurlijk is dat niet allemaal ok. @abdelhadi1804 Tja daar ga ik niet over. Ze stappen beide vrijwillig de ring in. Ik zie soms gevechten dat ik denk… https://t.co/GTYxhveo2k @Sanderious @advocaatsmeets Ja ja Wilders is het enige lid van zijn eigen partij. Je denkt toch niet dat ze niet ie… https://t.co/tXjSTPELMB @advocaatsmeets @Sanderious Dat lijkt me ongewenste financiering uit het buitenland. @Rob_7tifour "Geen een maatregel is op ware feiten gebaseerd" Wat een onzin. Ga je huiswerk doen zo ik zeggen.
1/15
2021
@Knurg1 In Jakarta hebben ze er eentje gepakt een hele tijd terug. Die gebruikte echt tikus om zijn bakso ballen te maken. @Knurg1 Bakso tikus 😋 @willem_kuiper @Charlot2409 @demorgen Met je eens hoor. Ik vind ook niet dat die straf uitgevoerd had moeten worden. @Charlot2409 Kan ik mij voorstellen. Zelf ook meegemaakt toen ik nog in NL woonde. Nogmaals sterkte. @Charlot2409 He wat sneu, veel strekte! @Charlot2409 @demorgen Als je leest wat deze dame gedaan heeft dan lijkt het mij duidelijk dat er psychologisch iets ernstig mis is.Hier in Indonesie is het vaccin verplicht. Weigeren kan je komen te staan op een boete van maximaal 100 Juta. 100 M… https://t.co/pFWp5AUxL5
1/14
2021
@EelcoHoecke Ik mis de man echt voor geen meter. @dekkerjh Als het aan mij ligt mogen ze verdwijnen. @OJongere @Charlot2409 Ik ook maar ik kan mij niet vinden in de uitslag (-: @OJongere @Charlot2409 https://t.co/TsuuW4Dtbt @Charlot2409 Dankjewel. Moet ik eigenlijk nog wel stemmen? Ik woon niet meer in NL en ik ben ook niet van plan ooit… https://t.co/2z7UC3cQkJ @Knurg1 Ziet er strak uit hoor. @Charlot2409 Goed idee. Ga ik eens doen.Is het gek als ik zeg dat ik niet zou weten op welke partij te stemmen in maart? Ik weet wel welke partijen niet in… https://t.co/bb8sRhc5f8 @PeterVoorzaat @chgroenhuijsen Precies. Dat zou de oplossing zijn. Ik denk niet dat het gaat gebeuren, helaas.
1/13
2021

0