Sign in with Twitter

Username:

your local witch๐Ÿ•ฏโœจ๐Ÿฅ€

20 Following   79 Followers   215 Tweets

Joined Twitter 2/25/21


ditemenin beli sepatuw๐Ÿ˜ณ https://t.co/vQ3I7OyhYV
4/12
2021
punya twitter tuh buat apa ya...*sigh* https://t.co/oUQjpVePle @bang_bar0n sedih๐Ÿ˜”gaaaaak gak beraniiii waksjdjsnsmlmaooo iโ€™m not mentally prepared @mastourbabe tipikal bapack-bapacksekarang gallery hpku penuh dengan thirst trap si pacar๐Ÿ˜ณ @bang_bar0n ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ’ฉ๐Ÿ’ฉ @bang_bar0n mau๐Ÿฅบ
4/10
2021
@bang_bar0n ๐Ÿง๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
4/8
2021
@bang_bar0n bilang aja ga laku๐Ÿ˜” @bang_bar0n nanti kasih liat ya siapa aja yg mau get laid sama kamu๐Ÿ‘€
4/7
2021
HE KISSED THE CAMERA https://t.co/6w96m3GN1t
Retweeted by โœง ๐Ÿฆ‹ ๐’ธ๐’ฝ๐“‡๐“Ž๐“ˆ๐’ถ๐“๐’พ๐“ˆโ€™ ๐’น๐“‡๐‘’๐’ถ๐“‚ ๐Ÿฆ‹ โœง @esteheci mau๐Ÿฅบ @bang_bar0n jadi gitu? ๐Ÿ˜’ @akunusam pulang ke Jakarta hehepacar sudah pulang. saatnya kencan dengan yang lain๐Ÿ˜‹
4/6
2021
4/5
2021
Love actually never ends. If you ever stop loving someone. You didnโ€™t love them. Love really lasts forever.
Retweeted by โœง ๐Ÿฆ‹ ๐’ธ๐’ฝ๐“‡๐“Ž๐“ˆ๐’ถ๐“๐’พ๐“ˆโ€™ ๐’น๐“‡๐‘’๐’ถ๐“‚ ๐Ÿฆ‹ โœง @menyeduhkan tempting๐Ÿคฃkalo udah di Bandung gak mau pulaaaang. apaqa harus nginep sebulan? ๐Ÿ˜”
4/4
2021
hehe๐Ÿค— https://t.co/ut5v9fbked
4/3
2021
@bang_bar0n hadehLana hits like a bissshh @bang_bar0n ini sebenarnya bukan editan๐Ÿ™‚ @bang_bar0n ๐Ÿ˜” @bang_bar0n naonsih manehmokemanaaa? https://t.co/25uHIidzlW
4/2
2021
@raiyorke @sendagurah @bang_bar0n @AkuDennis @weekdies @lelelawarr @Kowalskuyyy @____singer @oligarcat kenapa y aku mau ๐Ÿ˜”hari ini dia seperti wortel๐Ÿฅ• https://t.co/F1yh02Dz0v @bang_bar0n dude itโ€™s still early...
4/1
2021
chillinโ€™ https://t.co/06btAjo35K @bang_bar0n terima kasih selalu menghabiskan makananku๐Ÿ˜Œ
3/31
2021
@bang_bar0n I was just asking๐Ÿ˜ณ @bang_bar0n not yours huh? @bang_bar0n what if I accidentally swiped right? ๐Ÿฅบmy exact reaction when I saw your sign on Bumble @bang_bar0n ๐Ÿ˜ฌ https://t.co/RcH5hWAJtWsuddenly feel like going to Disneyland ๐Ÿ˜ฏ
3/30
2021
whoopsie https://t.co/XuRTZolVLKeyeing Japanese salarymen๐Ÿ‘€ @patriafedi bisa cek disini kk https://t.co/QezBx0YjP0 ๐Ÿ˜ฌ
3/29
2021
when youโ€™re still in the mood flaunting your new shirt๐Ÿฅด (even though youโ€™re dead inside) https://t.co/yDZEsZqYa7 @mastourbabe @bang_bar0n jangan ada lagi yg kena trap sepertiku๐Ÿ˜”โ€œr U okayโ€ no i shouldโ€™ve been a cat
Retweeted by โœง ๐Ÿฆ‹ ๐’ธ๐’ฝ๐“‡๐“Ž๐“ˆ๐’ถ๐“๐’พ๐“ˆโ€™ ๐’น๐“‡๐‘’๐’ถ๐“‚ ๐Ÿฆ‹ โœง @mastourbabe ditungguin tuh thirst trapnya @bang_bar0n @bang_bar0n https://t.co/CA428UlaqMcatching up Peaky fookinโ€™ Blinders๐Ÿ’ฅ https://t.co/7LKMCvEhyO
3/28
2021
https://t.co/T0fvL10PXT
Retweeted by โœง ๐Ÿฆ‹ ๐’ธ๐’ฝ๐“‡๐“Ž๐“ˆ๐’ถ๐“๐’พ๐“ˆโ€™ ๐’น๐“‡๐‘’๐’ถ๐“‚ ๐Ÿฆ‹ โœง @bang_bar0n masih ada GI
3/27
2021
@mastourbabe memang sudah bapack-bapackkapan pacarq sixpack๐Ÿ˜”no more skipping rope, skipping heart beats with the boys downtown๐ŸŽถ
3/24
2021
@bang_bar0n ada yg kena thirst trap lagi gak? ๐Ÿคญ @bang_bar0n dasar manusia kentut๐Ÿ˜”air signs and trying to figure out if they like you or did they completely romanticize you.
Retweeted by โœง ๐Ÿฆ‹ ๐’ธ๐’ฝ๐“‡๐“Ž๐“ˆ๐’ถ๐“๐’พ๐“ˆโ€™ ๐’น๐“‡๐‘’๐’ถ๐“‚ ๐Ÿฆ‹ โœง
3/23
2021
@bang_bar0n @AkuDennis ๐Ÿ˜”tiga tahun lalu pulang sekolah masih bisa ngebolang kayak gini๐Ÿฅฒ https://t.co/f26RdBRGRB @bang_bar0n masih ditanyain๐Ÿ˜”
3/22
2021
@bang_bar0n thank you bb๐Ÿ’“Cil Murphy can take me anytime๐Ÿ˜ณ https://t.co/lMDDVTtPxF @bang_bar0n jangan marahi aku๐Ÿฅบsemoga rajin menggambar lagi๐Ÿ˜”sometimes drawing is more intimate than sex (at least for me). you get to know every shape, lines, curves and otherโ€ฆ https://t.co/ANdQR0DyeKnonton film horror @bang_bar0n auto emosi ternyata๐Ÿ‘€ @bang_bar0n ???? @Kowalskuyyy kenapa y aku mau
3/21
2021
Manifesting $500 and good dick for anyone who retweets ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ’ธ
Retweeted by โœง ๐Ÿฆ‹ ๐’ธ๐’ฝ๐“‡๐“Ž๐“ˆ๐’ถ๐“๐’พ๐“ˆโ€™ ๐’น๐“‡๐‘’๐’ถ๐“‚ ๐Ÿฆ‹ โœงtell me iโ€™m your national anthem๐ŸŽถ
3/20
2021
@bang_bar0n kasih wang jajan 20 miliar dulu baru ditransfer @bang_bar0n modal dong @bang_bar0n sabar๐Ÿ˜Œwhen excitement turns into panic. https://t.co/pC9bG5x6Aj
3/18
2021
@mastourbabe gapapa lanjutin aja๐Ÿฅบ๐Ÿ’“ @mastourbabe hadeh meresahkan @bang_bar0n @majelismeyong soswit gituuu @bang_bar0n spot foto terkece๐Ÿ‘Œ๐Ÿป @bang_bar0n @majelismeyong tapi yang aku kan siblings ๐Ÿฅบ
3/17
2021
gunaittt๐ŸŒ™ https://t.co/JxapUYsRUgyall so pwitiii๐Ÿฅบ
3/15
2021
babe is watching Before Sunrise and Iโ€™m- ๐Ÿฅบ
3/14
2021
๐Ÿฅฑ @_blackroses23_ thankyouu๐Ÿฅบ๐Ÿ’•either soft cute gf or smol angel gf he said https://t.co/xjwq48X2ei @sendagurah biar apa๐Ÿฅฒ @bang_bar0n lho apaqa merasa? ๐Ÿ‘€ @bang_bar0n gigit @bang_bar0n jamet kuproypadahal doi tiap abis makan langsung ee tapi kenapa tida berpengaruh ke berat badannya๐Ÿค”
3/13
2021
ๅฅณใฎๅญใ‚’ๆจ™ๆœฌใ™ใ‚‹Instagramใ€‚ https://t.co/shWl5HlXnp
Retweeted by โœง ๐Ÿฆ‹ ๐’ธ๐’ฝ๐“‡๐“Ž๐“ˆ๐’ถ๐“๐’พ๐“ˆโ€™ ๐’น๐“‡๐‘’๐’ถ๐“‚ ๐Ÿฆ‹ โœงas much as I want to flaunt myself, in the end I donโ€™t see the point of doing it ๐Ÿค” @mastourbabe aku sungkan๐Ÿ‘‰๐Ÿป๐Ÿ‘ˆ๐Ÿปorang kok bisa bacot di twitter๐Ÿฅฒ @bang_bar0n @mastourbabe mang gatau diri @bang_bar0n gausah bacot๐Ÿ˜’
3/12
2021
@bang_bar0n dia tu sebenernya ngikutin kamu๐Ÿฅบada yg belum mandi๐Ÿคง https://t.co/s71oo6Lctedissecting ur bf be like https://t.co/WjeiwIgMST
3/11
2021

0