Sign in with Twitter

Username:

awan @xenovilius tangerang-malang

where language fails music speaks

859 Following   4,527 Followers   4,471 Tweets

Joined Twitter 7/27/22


@baktterii wah sedom @awan0609 hayu @svnfldsmm seru nongki @yourfictionboys same haha @Mambaaaa_ harus @yourbehaviorrr sama haha @xxxiki_ sama wkwk @mighty_sw semangatmalming kemana? @cariajamatt piwiken matt, have a great saturday! @fkakxas piwiken ramaa @mieagemsenyum enjoy your weekend yaa @lucxifvrz piwiken paw, have a sweet saturday @xavierbravel enjoy your weekend afgan @itsNyct it's only your dn, you're not a literally sandal @itsNyct ih jangan dong @itsNyct well im sorry, aight sandal @izalkalee asli @itsNyct happy weekend nyct! @diwidyaaa enjoy your weekend yaa @unforgettwble_e piwiken ima, enjoy your weekend yaa @_zealiant have a sweet weekend lian @10115012mr enjoy your saturday bintang @f4vor11te piwiken bagas buaya hehe @lexskyuuuy enjoy your weekend lex @TenebrasLucem_ piwiken ael, dont skip your brunch @iniakungaga piwiken, enjoy your weekend ya @userrxtwt piwiken jo, enjoy your weekend @simpananmafia piwiken, enjoy ur weekend ya @MatchaLawson hey piwiken karamel @lattexmatcha have a great saturday matcha @sakyo666 cool @slayyollay agree @isntdap piwiken dap @mampirbiarrame piwiken yah @yourbehaviorrr piwiken jian @itsNyct piwiken @bmganteng morning alga @yourbehaviorrr happy saturday jian, have a sweet day @brownistobeli piwiken, don't skip your brunch bubby @mynameiwann piwiken, have a sweet day iwan @hugjellybean piwiken, don't skip your breakfast! @TenebrasLucem_ piwiken aell @13Elvin8 have an awesome weekend elv @inyourdreamsxx_ cakepnya @iamgaritt__ morning @smpknde have an awesome saturday senu @calonnyakm piwiken keelan, have a sweet day @endeviants have an awesome weekend deon! @Liif_y piwiken, have an awesome day!morning moots @ElnovazD karena aku independent
2/4
2023
gajadi pengen @Andika132001 hehe @Mambaaaa_ sama siapa yah @svnfldsmm udahpengen punya pacar malem ini aja bs kah @matchaaboyyyy ayo @lucxifvrz kasep @Liif_y tengkiss @Mambaaaa_ mamdih bentar lagi masuk kuliah @pouty0ungs malem @cepmemex @boiikyy bestie aku @unforgettwble_e @boiikyy pie friday night ima @achenng @boiikyy happy friday acheng @yourbehaviorrr @boiikyy happy friday nite jiann @simpananmafia @boiikyy pie frinite! @jarsyft @boiikyy bestie @diwidyaaa @boiikyy happy frinite! @boiikyy guenya yah @_hyukiie tingi bgt ih hyukiie @unforgettwble_e mauu @unforgettwble_e met mam ima @babysaintttt masi ada @wfrkj wafer juga @mampirbiarrame full nganu jadi loyo gini dh @redhasheila hi pretty @achenng peMpek @lucxifvrz takut @Trpaqt gmorning pat @mynameiwann valid @lucxifvrz boy from the future @skupiie break a leg @elyogabrnt aamiin, good luck @ambivalencedan kiw @Xcelynnnn pagi
2/3
2023
@isntdap ayo @trukahdik iya kan @wiraanyasatu alrightt @babysaintttt pernah @pocesif udah reda @saltytunapanini beda planet wkwk @ucallmelan beda planet ya @wiraanyasatu kuliah aja @wiraanyasatu lagi ga di mlgderes bgt ujannya @fckevrythingtd yukwhen my ex's bf tries to follow me first, sorry bruh i winlebaran nnt pokoknya gamau maafin indihome
1/31
2023

0