Sign in with Twitter

Username:

stop unfollowing after I follow you. im trying to be friends not your fan.

1,505 Following   2,096 Followers   16,071 Tweets

Joined Twitter 5/17/19


@aecyou au ni tumbenrepny bsk pagi ya, gua lg bljar bsk pts @ur_scorpio 25 @aecyou bukaaa baper bnget anjir sm masbiiii @aecyou dh baca portia blom? @EmotWatu ketindihan @notyourdreaming 2inhttps://t.co/22QGmahoGM
Retweeted by Yyaa oyohttps://t.co/Kwg3l9ehda
Retweeted by Yyaa oyo @akuanggaa lu lgi ngode siapa ni @pinnkyypie kgak @Kuahbasourat hehe @yaelahiky pembohongan publik @ursoftboyy_ angkut @yufikaa_ aduh @Alvia11_ okay @randompeople30 doain aja yak @Kuahbasourat heheiya @squidwrd__ waduh @heeeyyaaaaa_ btul @creepyvideoz serem😭😭 @ursoftboyy_ hy isal🤤 @txtdariariess pngen mundur tp dia blm post foto cweny:)) @Mahesaardhn y @figabut mntap @aecyou pusinkkkk @araputri__ 25 @lykeishaxa ga anjir keren bnget ini😭😭🤩 @panggilwahyuaja cekula @authentic_nrs hehe @heeeyyaaaaa_ bnget @kesendrian anzai @rapunjellhh memiliki ma lain kali aja @calonboj0 huhu @squidwrd__ hehe @pacaraidenn nahloh ketauan @lemon_oliveoil hooh @AdiRodrigoo_ bagi di @all_fakelove jiakhh ahahhaha @cornflakeszz fvckkk @sayaikan_ sedih @Alincantkskl pak cepak cepak jeder @fahrxzxx yoi dong @peachyrahh buset ra @pieipa ap yh bnyak deh @NoleRizqi njir @panggilYulaja beliin goceng goceng @yupipepie tpi susah @Calonistrimuu_8 bismillah yeken @pieipa kunfayakun @rswaaaan sa fb ga yh @panggilYulaja fb teh @dikidawawe3 fb a @azuranptr coca cola/sprite @sltnandra fb ndra @yhoksip jhaa @Kuahbasourat cape tp gpp @nanndha__ yakk btul @NoleRizqi serem😭 @weehpil sa dongno crush, no love, no partner, that’s okay.
Retweeted by Yyaa oyo @sukaakucink yu mutualan @flackozhs AHAHAHA @widyasaput cape tp gpp @dr_zakirhrzntal hah @feliciahadid hehehe @aplxzii ttp semngat dong @peachyrahh ttep smngatt @theblondedoon 💔💔 @panggilajajuu parah si @crepeschocxx huhu @quoque12 hooh @buryamter cape @vyowiz hdeh @tubilonli aduh @flackozhs mengcapek @dr_zakirhrzntal cape can @jevanadi capeekkkkk @luuluuuw_ hehe @rhndlpbriero ada penggantiny @sukangemilbgt :((( @kocolsays banget @usrmageran blm ada yg gnti jd gbisa @yhoksip susah @Cherryisfruit cape lah:( @gesangnurh mayan @callmeoty bgustetap mengagumi, walaupun tidak berpotensi memiliki
Retweeted by Yyaa oyo @yeunabbii ada yuk @pacaraidenn mngattt monday @Gilaanggg_ masa si @gagatelth iya ingettetap mengagumi, walaupun tidak berpotensi memiliki @eneiway_ hooh @deaadabanyak lewat ni @gndllbycoolxxxx waduh @Alxxgoodboi kiw @fadianra jngn lupa bngun @bertanyarl 💛 @lilypraker sabar
9/20
2021

0