Sign in with Twitter

Username:

19.

4,063 Following   6,207 Followers   189,662 Tweets

Joined Twitter 2/9/20


@woelixx ma. kmya @oops43224621 kepoo @reymoone ya buat ngentot lah @Irgsyhs @mimink_025 diapus @rayvseveryone gabisa. klokmu @oodywoodyyy pajik ganyngkaa @marboriceburst ๐Ÿ˜—๐Ÿ‘ @kentanglocal gatau ka @menantipurnamaa nitip @HlBERNASI movie @xbornxz serem @semedigoa heh @marboriceburst waduh @crystallthing waduh @sssspionasse hai @alwysfckgi sama @skuyygaskeun seremm @babycipaaa sama @cheeseburgeeerr sama @f1ghtergurl kyak punya aja๐Ÿ˜ @nthechipmunks sama @alsafikri_ anime apa a @cutegirl_by sama @letstrydude gangguin dong @lilolalipop kok๐Ÿ˜” @candyblossomn sayyyyy kita udh mantan jgn bkin ak gamon๐Ÿ˜”๐Ÿ’” @Fristan04 kok diem :( @agusedangbosan km uwu uwu teross kackkk @aaphrodyte sama @Dutacapeknugas halo @letstrydude kmar mu panas pasti, ak buka baju ya @jonkvrouww sama @tayul_ apaantuh @asteroidxs BAGOOOOS @canzeur kak๐Ÿ˜”๐Ÿ’” @nduuyyyy mau dong di masakin ka windi @Masbujaang game apa a @idiomaticooo toilet @urbabyheree yuk yang @crystallthing bruhh๐Ÿ˜” @jadigimini sremm @canzeur ntul juga @ucvpp ๐Ÿ˜ญ @cuddleybearrrr seremm @piolucuyaa ayank @usisisipatridge napasi random bgt๐Ÿ˜ญ @wtfawkkk yuk @choco_granul tim gasuka mandi @jukmachiavellie ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ @iniiniaaaa okee @lucianatia_ di @menantipurnamaa serem @bhappymee serem @Sisagitarious serem @callmeoty serem @peachyximer benerr @HelperMannnnn wokehhh @pacarvirtuall serem @gwthrhr mwah @baraaKid seremmm @dobbywh00sy serem @monangisbg hai @raynalvaro sini kak @Anisa__Sa bleh juga @miieindomii ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ @lilolalipop km gbls ceit ak ya @cutegirl_by PUTTTT HAHAHAH๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ @maulidyaaass takut @smartpeoplex gito senyum๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ“ธ @arsipudara ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ @Fristan04 serem๐Ÿ˜ญ @librariansva gimana @tehhpoc boleh juga @anakpapithor ? @bijiketapang2_ bagus @KucingKostan abang kgn @nextleveullll takut @agusedangbosan aamiin @usisisipatridge ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ @txtdarivin ajgg apa hubungannya๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ @dustxeelbilt oke @diityyaa ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ @letstrydude ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ @rizandika_ serem @trueyudd_ pirus dong @michensen_ sangean, gasuka๐Ÿ˜”๐Ÿ˜”๐Ÿ’” @albitchs ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ @santuyaela pukul @Andyourbae ingat ya cakeppp @crystallthing takut @babycipaaa nah btul juga @capriogirlss wokehh @eclairfairrr seremmm @bukanaov udahh @DDaviddaviddavi aku juga gitu a @Wikuwiku5 hehehe @radhagelo gadulu klo itu @neowmeowth bolehh๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ @oops43224621 bner @axxyen_ lo mau ga
1/19
2022

0