Sign in with Twitter

Username:

ul @yasamiduana_ North London

GK-CB-RB

1,280 Following   1,375 Followers   20,385 Tweets

Joined Twitter 11/14/15


@SUNDA_FESS Antep we da batur @bdngfess Muhammad ku Muhammad ku dengarlah seruanku @Askrlfess Pengen nyoba tapi takut jadi hotdog @__pejalan @bdngfess Besoknya hari kemerdekaan kitaEnjoy aman
8/16
2022
@SUNDA_FESS Lah naha maneh teu sare? @txtdaribandung Gas na beak @bdngfess Naon teu ngarti @bdngfess Teh naha lamun nyimpen karpet gulung sok dijuru? @rrckkkk @bdngfess Bukanagara na lewat tanjakan spongbob
8/15
2022
Most men have ups and downs in fear between death and life's hardships; they don't want to live, but they don't know how to die. @txtdaribandung Rek nepi iraha atuh anyingHooh tenan
8/14
2022
Madep https://t.co/aSswywKFWn @nurululula Muhun @Arsenal Jadikeun lur @emaileee Enaak pisan eta karedok @bdngfess Di bandung tengah @badadzuhur Basreng @persib https://t.co/vfv57tmFvV5358/26000Reureug maen make duriat mah sib @aldeath_ Lamun budak tea mah kelas 2 sd ieu teh ang
8/13
2022
@bdngfess Bubur na kudu ngeunah lamun teu ngeunah bunuh pake cara mutilasiEdann, panas nya? Wkwk Matakna usaha goblog, lain molor wae
8/12
2022
Cape cape stres ngurusin buat masa depan ehh malah meninggalCewe: cowo gaada kabar pasti selingkuh https://t.co/MK7SBbqLiQSeiring ilmu pengetahuan bertambah, seharusnya yang ikut tumbuh itu kebijaksanaan, bukan ego. Memang enak menggurui… https://t.co/jeBQOkQdow
8/11
2022
@teuiinglieur Atlit pura pura @SUNDA_FESS Eweh @mhmn_ Siklus @masihzahra Saacan ngadeketan jelema na, deketan hela nu boga na (Allah) -babeh @somantep Sholehah @sssspionasse Anak gawang @Askrlfess https://t.co/C7Nzr8McDl @hehee100x Sekarang nak soleh, aamiin @bdngfess 1 pertanyaan yang paling susah dijawab? @jarangterjadii Hayu mainkan mang @aslinya4org Teu bisa pipinaltian euy @jarangterjadii Wkwkw kiper timnas, nuhun mangCeuk aing oge, lu sapa nying @Nuyuybestiemu 19-20-21Pasti sepi wkwwk https://t.co/A6jA3K9HqJHari hari bangsat mulu @gulalamaniexyzz @bdngfess Salah sasaran wkwwkwwk @gulalamaniexyzz @bdngfess Bukan alumni situ :( @gulalamaniexyzz @bdngfess Abi lulusan taun 1996
8/10
2022
Tinggal kasih backsound lingsir wengi https://t.co/fF6ZmAB0PJ @hehee100x Madep
8/8
2022
@SUNDA_FESS Jago ngaprediksi euy senderna, cik hongkong malam ini
8/7
2022
@sundastruggle https://t.co/AcAwfU15o8 @milwal_ Yoii @milwal_ Yakan yagesya @puanterkasih @unmagnetism Japanese asik videojanji 3 poin? https://t.co/VfbOPtFhR8
Retweeted by ul @milwal_ Yang asli ada badaknya @milwal_ Banjur bumbu kacang @milwal_ Iyaa kalo yang wareg mah leupeut @harykopter Heeh bener sih jauh mah wkwk @harykopter Kamans? @harykopter Okeykeun ang @cuan_qy Kalem awal kenehMuhun wios, hapunten
8/6
2022
@idextratime Yoii @bdngfess Ooo ituma pengabdi ketan hehhe @bdngfess Aku mah kepikiran terus pas adegan si ibu ngageber hihid @aldeath_ Dream theater keun ang @bdngfess Depo @persib Atur atur we @SUNDA_FESS Rek orang gabon ge aya @bntrlgsukzes Aku juga pendiem da, tapi kalo lagi sendiri @IDGoonerscom G. Jesus #MOTMCRYvsARs#ArsenalDay = Kuis time. Ada 300k dari gooners super dermawan yang semalem tiba2 ngeDM mau bagi2 rezeki 300k buat 3… https://t.co/ZtNuSBN0Fa
Retweeted by ul @sundastruggle Kela nyiapkeun hela outfit na @bdngfess Pake depo @aditirakana Salam jp
8/5
2022
Lu asik bang @tumishideung Huuh kuduna kitu, ulah bangkar wae @cuan_qy @idextratime https://t.co/onapERb4tG @tumishideung Kudu maxwin hela langsung kabeuli munchen @SUNDA_FESS 10https://t.co/qACJYzZOiZ https://t.co/DmGIiadvfg @tumishideung Sami @tanyakanrl Lumayan lah https://t.co/FOqDmJfNtIRoko rekti https://t.co/jkFcOWrlIm
8/4
2022
@xianying_____ @somantep @sepupujohnmayer 🙄
8/3
2022
@bdngfess Ayam warna warni, aduh salah @___osamudazai @suciansyifa Pancuran 12 @___osamudazai Sok muruhkeun we abi mah ku rw na @___osamudazai Rw 7 @xianying_____ Hoream aya logo Chelsea @cuan_qy @chelseaonlyy @idextratime Menjadi fans Arsenal adalah bentuk kesufian level makrifat. Menang, trofi, dan… https://t.co/a1hQZeNInN @harykopter Siapp @boyandronna Tahh eta arsenal @boyandronna Ai kahayang mah nanggap ade astrid jeung fani sabilaAhh kieu we biasa https://t.co/FwZrJdy84n @badadzuhur Jasa ketok @limp_bizquit Wae wae aya @harykopter Siapp
8/1
2022

0