Sign in with Twitter

Username:

pengen duit nanang ismail

198 Following   77 Followers   14,388 Tweets

Joined Twitter 12/31/18


@curryysa AAAMIINN makasii karii😭🤧❤iyadeh yg paling perfect https://t.co/I9XSyQ1IJ8besok puasa🥰❤ https://t.co/REdKILXtVGchanging my name to “a movie” https://t.co/A3S1UdgMMu
Retweeted by cinnamonIM SICK THEY DONT HAVE DMS https://t.co/sHencOmYLP
Retweeted by cinnamon @curryysa keterima pilihan pertama atau kedua mana aja deh yg penting keterima😭😭😭🙏🙏🙏 @serotoninkamu sini ada 8 di rumah gue https://t.co/j1ZeI0GL7vI WHEHEJRJJQJSN THIS IS SO CUTEHSHXHFBFNDN https://t.co/MnmC1O6fKS @GenPumpkin13 @Firdza2407 maunya wibu🤧 https://t.co/M3wAsJ04bI @gnyocchi masih gabisa memproses ppu 16 soal 16 menitpengen ngerasain punya pacar wibu trs dikabedonngebayangin semi eita nyanyiin ini ke gue 🤧 https://t.co/WJ0uMILZq4mau pamer pacar <3 https://t.co/SJRws9hWLFkalo mcd im lovin it kalo gue im lovin you he he he he :(kepikiran kalo gue beneran jadian sama semi eita gimana ya🤔🥰🥰😭😭💔💔💔kapan ya https://t.co/9l0XiqyxPIme and who pas nanti graduation online https://t.co/rnmDyh2JM4remuk badan guekata gue timeskip falco cakep bgtpainting but the ting is silent https://t.co/JI3BcDeMdUgosting oh gosting kimak
Retweeted by cinnamon
4/12
2021
@t0oasted pengen punya pacar (nama dia) 🧎‍♀️IS IT OVER YET? WILL I EVER SMILE AGAIN?🐳 ngebaca ini hanya bisa ternganga😭 mff klo oot, bilang ya🙏 https://t.co/u9J10KjdJN
Retweeted by cinnamonsetuju https://t.co/fIfMHuHvUy https://t.co/5vMrTDx6bE
Retweeted by cinnamonlike i was torn apart the minute i was only born and youre the other half the only thing that makes me wholedengerin exist for love 24/7 alias makin nyakitin hati https://t.co/Ff0t17JktCgiliran dapet loker eh salah satu syaratnya "bisa kerja offline di jkt" 😔i've been ms. misery since your goodbye and you're mr. perfectly finehttps://t.co/KKXtGd3DFK
Retweeted by cinnamon139 回到我們的家 #aot #進撃の巨人 #AttackOnTitans https://t.co/4fkrivqzat
Retweeted by cinnamonAHHESSIDONSMDNSHDB TAIII LO KENAPA BUKA TWT SIII MALU NI GUE KALO KETAUAN LG KANGEN AVSVBSBBDBDBheyifuseethisimissu… https://t.co/mKypoZPOKYsame gurl https://t.co/poNu6VsdfWisnt it funny how how when u lose an item the first thing u ask is where it went. guess what it never decided go an… https://t.co/SaS3t0b9RO
Retweeted by cinnamon @JPFBASE banana fish, ride your wave, banyak nder:(me: why does my back hurt? also me: https://t.co/bsmcNPcTuc
Retweeted by cinnamonpernah ga si salting jadi tololpadahal ya kata gue mikasa udh lah sama jean aja dah toh eren jd burung ini bisanya cuma matok, kandangin aja beres kan :/https://t.co/FDLSX2LtN1 https://t.co/wAS3P05jtybiasa aja pfft https://t.co/IW2U9e6R3tgfbuyrdfgg yes himmm https://t.co/oGh2lnEq7Ftapi tokyo revengers belum bacaaa ihhhtempted to watch higehiro sama tokyo revengers anjeng ahhttps://t.co/YF8XTfvt4t https://t.co/mI6Ze34F7I
4/11
2021
@Rodriwent oiya yalo kemana si ajg
Retweeted by cinnamonkangen kelas 6 ngapalin tarian yang ada di kyoukai no kanata bareng sab sama tar😔wkwkwk apasi lu fomo abis dahThis is how it should work. Bar owners and tenders, take note. https://t.co/QYN9ouj1Ow
Retweeted by cinnamoncovid tai anjing bangsat brengsek gue mau ketemu orang please lo pergi ajeeeeeamin paling serius https://t.co/vTvUJ8ia4sA heartbreaking sign of the times: In isolation wards where patients die alone, craving the touch of their loved on… https://t.co/yAYaOIPDQg
Retweeted by cinnamonpls help https://t.co/vfZi89w39o
Retweeted by cinnamonya lu bayangin aja dia vn ngomong selamat pagi good night sweet dreams i love you ke gue trs skrg ngilang gtu aja gmn rasanya👎not me saying "kan udah pernah sekali" when my dad said "kamu masih ada utang ke mama, khatamin quran" 💀💀💀everything hurts after eremikawkwkwkwk pertempuran langit dan bumi wkwkwkwkI would like Apple to stop being cowards and to bring the original iBooks back https://t.co/9XMNd71Mhi
Retweeted by cinnamoni hate all men but when he 👌✌ https://t.co/rWhA2UsiZz
Retweeted by cinnamonyongke sama jae cakep bgt gue stress https://t.co/Tsc5hhxdGeTerbiasa mengabaikan diri sendiri demi menjaga seseorang untuk nggak meninggalkan kita, tak terasa kita makin kehilangan diri sendiri
Retweeted by cinnamonRip DMX 🤍 https://t.co/tanzWkNa27
Retweeted by cinnamonWhen you have a complaint or two to tell Kamisama https://t.co/J0zI46G6KB
Retweeted by cinnamonAAHSSGSHDUHDHD TAR DULU ATUH MANGANYA BLM BACA https://t.co/Qu1utUfgSEyall still making AUs? my idol literally study at UIN https://t.co/r2q5FHDfE7
Retweeted by cinnamon
4/10
2021
https://t.co/382kPMWvZU
Retweeted by cinnamonSiapa? Aku🙏🏻 sch! https://t.co/4r609Q4jiK
Retweeted by cinnamon @nandidow keliatannya baik2 aja tuh:(i'm shy but i'm not "☺️ 🥺" shy i'm "😐 🧍" shy
Retweeted by cinnamonyou will always be my favorite form of lovinghello mr. perfectly fine how's your heart after breaking mine?Sholat/meditation/praying sebenernya media coping yg bagus if you still believe in higher entity and humans, its re… https://t.co/p7hC5iVvXE
Retweeted by cinnamonPrince Philip, Queen Elizabeth II's husband, has died aged 99, Buckingham Palace has announced https://t.co/8doWZ8fVmp
Retweeted by cinnamonif you shake heavy cream in a bottle long enough, it'll have the consistency of whipped cream https://t.co/AacR9SgHZB
Retweeted by cinnamonBro...we need to talk 😭😭😭😭😭😭 #AttackOnTitan139 https://t.co/mLiJey5766
Retweeted by cinnamon @serotoninkamu egx aph2in another lifeme imagining fake scenarios in my head like https://t.co/zSABPOi3aD
Retweeted by cinnamonpantesan dr kmrn2 gue sentimental bgt anjg akhirnya setelah 91 hari i am now finally on my period @serotoninkamu manggil sayang tp sayangnya sm orang lain buat apa mas😭💔 @yeawassupkeen no:( fokus utbk:( @yeawassupkeen i messed up sih lebih tepatnya haha skrg gotta face the consequences haha haha fuck:(manggil sayang tp udh ga sayang buat apa masAku pas di jalan pulang tiap abis ketemu kamu : https://t.co/aG1a1RDN3c
Retweeted by cinnamon"Eren taught Mikasa how to live, Mikasa taught Eren how to love." I'm sorry, I'm crying again...
Retweeted by cinnamonits that time of the year to listen to beach bunny
4/9
2021
Eren's first word in the manga was "Mikasa" and Mikasa's last word was "Eren". I cannot—
Retweeted by cinnamon#ThankYouHajimeIsayama 😔💔 https://t.co/cUOVM4t0Nbhttps://t.co/JulneyZSME
Retweeted by cinnamonmasih nangisin aot139サイアイノ  アナタ  ココデトワニ  イネムリニツク 854 ここで永遠に 居眠りにつく 最愛の あなた 854 Here forever Taking a Nap / Rest peaceuflly My most b… https://t.co/53zpGxFCho
Retweeted by cinnamon @yeawassupkeen mau ulang trial sumpah gabisa kangen bgt ini sih gada obat💔💔💔kangen tp gabisa apa2galau hours https://t.co/JWJYLeVCVdAkutami-sensei talking about how he was inspired by an Indonesian action movie titled “The Raid” when drawing Yuji… https://t.co/HO4BFEEzJD
Retweeted by cinnamon#ThankYouIsayama https://t.co/gs0NXuu1oSちゅ⋯ https://t.co/6ngWcbvCEh
Retweeted by cinnamonTo the boy who sought freedom... Goodbye. #ThankYouIsayama https://t.co/CaR3B08b01
Retweeted by cinnamonh3h3 https://t.co/X2xr2Ek5I0 https://t.co/CqWFUDlCQF
4/8
2021

0