Sign in with Twitter

Username:

@zxzima stan acc

663 Following   12,852 Followers   57,056 Tweets

Joined Twitter 11/29/18


falling out of love with your craft ... #btsfanart https://t.co/k3QQIWUnXz
Retweeted by arana ⁷ @BROCKHAMPlON @nescafucci jangan ganggu aku @nescafucci AKU @beayutiful @bigcryingenergy kalau ada yg aku suka ayo sharing ongkir kak!! @yamikillua takut bestiality @zhayaw semangat ok!! if u need someone to talk my dm is open🥰 @zhayaw they’ll always miss you once they see you doing well in life. you’re doing great so keep doing what you’re doing!! @anime_tiddiezz letsgoooooo🤩 @kantorpoIisi boleh banget >< @zhayaw udah2 jangan dikasi perhatian, jangan buang2 tenagafwb friends with bestie @risolmayonnaise 🥺🥺🥺 @BROCKHAMPlON awesome @saturngazy pilih aku @kedeanan not him again @br0kenpisces we’re on a mission to make them the happiest🤝i am once again asking for a platonical soulmate @br0kenpisces u just like me🤝 @skipberat di...gunting...... @ustadchen ini...sebiji? @kalengsardien indigo @bluberriela oh noo get well soon :( @nescafucci tertukar @mandsterbate @rayvieralaxmana DENGER LAGU JUGA omg lupa @rayvieralaxmana baca, buka behance / pinterest, nonton youtube / film / tiktok, istirahat. intinya ga maksa buat n… https://t.co/nnO9WXivb9 @avisienna gk dlu >< @avisienna aku ga kasar >< @farrelmeonk ini gulanya queensha @farrelmeonk edisi khusus :D @avisienna kasar bgt >_< @avisienna malam bestie >_< @commierola IT LOOKS SO GOOD U LOOK SO GOOD @commierola i mean, ur power >>> @commierola wow @commierola is this real @commierola is this edited @avisienna curhat ya @amanbrug 😩❤️ @avisienna sedih😞 @avisienna pandemi @_theweekdys *in love noises* @avisienna thanks infonya bestie @babygvrl nyoba yg apa emg kakk @ladazaa eminem skrg narator video debm ya @farrelfaller https://t.co/WH6hYr2Uy2 @letsgetc00kie is he trying to be funny here bc if yes he fails miserably @CallHerAbigail GM KAK AYUUU semangat hari ini love u!! @caelestisciel0 ..... @ASEPJAYADl makanya😭😭😭 kalau semester ini untungnya aku dpt beasiswa dari pemerintah tp untuk semester depan blm ad… https://t.co/EnWJP7EnUw @ASEPJAYADl di kampusku ga ada pengurangan... adanya opsi cicilan @lgabyt yeah!! i like them and they’re individually v v talented especially yeonjun.. he’s a literal all-rounder @lgabyt malah it kinda becomes a pressure for them to be as successful as their sunbaenims.... @lgabyt i was gonna saya reminder that yoongi rapped 117 syllables in only 14 seconds https://t.co/t1wnkZPlja
Retweeted by arana ⁷ @ASEPJAYADl mana ga ada potongan💔 @ASEPJAYADl kalau boleh jujur engga si... i mean, siapa sih yg mau nolak free education. tp kl ngeliat keadaan skrg… https://t.co/EXfHDCqoox @qwonidin iya.. kayak showing how much you appreciate your partner ≠ treating them as a trophy malah jadinya seneng🥺 @_theweekdys when you love them but your stomach hates them😞 @qwonidin MAAF GA MAKSUD CURSING @qwonidin EXACTLY who the hell wanna be a trophy @cakepattycake__ can’t have others lurking around what’s mine @cakepattycake__ could never be me @danzoff @BROCKHAMPlON anxtyboi tp ganti jadi s4dboi @BROCKHAMPlON hbd @qwonidin some see us as trophies🤷‍♀️ @Puspitatapus @becyolate @rahasiabulan u aja profile picnya pakai foto orang lain ckck🐸🌷 procreate bundle giveaway! 🐸🌷 hello my darlings!! i'm so excited to giveaway 30 copies of my digital artist bun… https://t.co/w8yif2SzNp
Retweeted by arana ⁷its been 8 years with yoongi, thank you for lighting up our lives with your existence and comforting us with your m… https://t.co/Ol3GQ9jkmq
Retweeted by arana ⁷
1/22
2021
@AFAT3K gapapa bestie dari pengalaman kita belajar @AFAT3K sedih bgt bestie :"( @AFAT3K bestie til the end >,< @AFAT3K persahabatan kita @AFAT3K uauau @looneyfrozz @BROCKHAMPlON jgn mau dia tukang ghosting @virgaynity pakai blue blacknya feves terus tambahin black sebiji jagung @virgaynity blue black :D @virgaynity udah keburu ketonedown @clumshyness he got the ownership from the fight with draco in malfoy manor! @clumshyness anw what did u wanna discuss😼 @clumshyness YES @clumshyness that’s... very nice of u🥺 @clumshyness yes how did u guess @jajanbhlabels coba minta foto angle dari atas itu @fwckzodiacc @amanbrug taste @homiesapien_ pls dont forget to invite me and rei to your wedding @clumshyness hello @cursedkidd nanti aku jawab kalau udah ngekos @Ratrichibi AAAA padahal kentang enak banget terus versatile huhu T—T @Ratrichibi bukannya jimin yaa? jin alerginya sama bawang putihh @somikir semangattt🥺 @qwonidin bestie ini serem bgt i was lowkey scared @amanbrug ilyt bestie @cowmeh jangan tanya💔💔💔💔 @cowmeh iri @cowmeh denya km tinggi ya @BROCKHAMPlON @hurteverytimee you said you love me then you left me alone with all the broken promises and memories… https://t.co/jsg4ZnC5cJ @yallknowmebtch @shittymfs berantem donga ship dynamic i think about a lot https://t.co/hoVGK3BjDk
Retweeted by arana ⁷ @erlindaanatasha kalau lagi gabut aku suka nonton video resep / video history / random animal vids :D contohnya bunny surrounded by _____ @MOONLESSOUL @myxvmk
1/21
2021

0