Sign in with Twitter

Username:

Ardian @YNTSWN Yogyakarta, Indonesia

I wanna be remembered for the life I lived not the money I made. |♑

1,083 Following   930 Followers   37,930 Tweets

Joined Twitter 1/26/11


@malikahitam_ Kok iso2 people followed me // automatically checked by https://t.co/dbqdVluLVc @ocktarezakevin Uwes haha @vhee_antz Bandai kok @ocktarezakevin Woke,, wingi bar keno palu thor. Meterane jebol. Untung ps ro tv ne aman muk ac ne sekrenge kobong siji kwkwk @ocktarezakevin Sini ga mas? Shopee pay @vhee_antz https://t.co/9Fr8lqEheP @aksaralaraku IyaaaKesel https://t.co/MH0c4dr3Vt @vhee_antz Barbatos no grade yanGabut. https://t.co/0tT4CbgdwB @haloarya Loh udan po? @titiswell Yup @agusetia_ @jogmfs Iyo sedulurku kerjo dadi supir ambulan we ra. Leren njupuki pasien neng bantul
6/24
2021
@jogmfs Ngapusi kui.. Tetep cen okeh ambulan nggowo pasien kok @titiswell Bagi beberapa orang sensitip @Aaajurdek 1 @Aaajurdek Maemi sek bervitamin plok @Aaajurdek Kowe tipes o kok munggah mudun?? @wesdurung @y0urbabbys @aintbebelac Kembaranmu po lip @aintbebelacSebenernya ga berharap biar rame di twt sih. I did that karena dari dulu ibuku pengen banget anaknya ada di berita,… https://t.co/tELwjylFBp
Retweeted by Ardian @Lunaascamander @TerongU72356816 @Txtdariiugm @atletngorok Lancar terus usaha ibunya semoga tambah laris.. Aamiin @Askrlfess Adaaaaaa haha @ocktarezakevin Nyantai lo padahal sambil dinikmati @malikahitam_ Semangat terus pokoke @unravvel_ Ga papa, gas terus wae @kangkolak Semangat, perbanyak makan minuman bergizi. @kopidanvodka Username e cocok tenan saiki @kopidanvodka Dasar duta miras @kopidanvodka Sudah soju hari ini?Paling enak emang mulai dari bawah https://t.co/o5lodXlvdU @Hello__January Aku @brownistobeli Don itu telur juan itu jual. Jualana telur hahaDon Juan kok modal amer. @sigit_parwanto @WAHYUYK_ Duta KP @milla_chau @PREKSU Ya udah yuk ngopi ke kbs @sigit_parwanto @WAHYUYK_ Huahahah guyon mas seleb KP @PREKSU @milla_chau Curhat po hahah @sigit_parwanto @WAHYUYK_ Emang kowe seleb git? Ngaku ngaku kwkwk @haikayin @PREKSU Mbok ditambahi mendoan nggo tambul @milla_chau @PREKSU Iki kok iso detil banget astagaaa @WAHYUYK_ Aku dikasi tau seleb sebelah gratis lo yu haha @PREKSU Andalane muk kui po?
6/23
2021
Wes lah tak ngrakit gunpla wae https://t.co/jOoweOcRBo @andimupy 🤣🤣🤣🤣 @andimupy Spill to jangkrik @_gudtype_ @FachrizalAsqi Regone bedo biasane hud. Asu @rurulistyana Hahaa Begituil @rurulistyana Tenane?? @_gudtype_ Loh malah aku ra reti nek iki suweeerr haha @_gudtype_ Ki tunggalane cah seneng obong2 wkwkkw @Aaajurdek Geger e bolonk @PREKSU @ijallagi Enak donk pak @Hello__January Mau rakit gunpla aja @haebebes Demi Allah aku ga tau apa apa, iki malah bingung yoan sakjane ono berita opo to @Hello__January Jangan mudah terpancing apapun yng ada ditwitterKatanya sih seleb tapi kok engagementnya sepi. Ngene ki mengko dadi rame meneh. Padahal muk twit random @Hello__January Lah aku ga nyerang sapa pun, tweet random kok dadi ramme @PREKSU @ijallagi Dia bahagiaKok malah rame selab seleb ki mah do ngopo kwkwk @WAHYUYK_ Aku yo 10% ne kayake @PREKSU @ijallagi Emang ijal kenopo mas? @Aaajurdek @sigit_parwanto @blueanthusiast Njaluk diapake wong koyo ngono plok?? @hendikaaaa Kelakuane emang ada ada aja @astronodd @heloyuds Ga ada apa apa ya @unravvel_ Jare ra iso pie to wkwkwk @unravvel_ Mampir rene ra? https://t.co/nKAPufUm1i @_gudtype_ Seleb? @_gudtype_ Koe ngece aku po hud??Untung aku ra dadi edan https://t.co/Xub0ltz5bx @naradinda_ Kerja @jogmfs Pie pie pei baleni meneh? 🤣🤣🤣 @hallozi__ @sigit_parwanto Ojo nganti ngilang meneh @tigaseperempat Wes udan @telolet28 Aku @dcyxxxxx @jogmfs Dm wae @ocktarezakevin Wkwkw bener kui @sigit_parwanto Bar duwe zang saiki macak edan @milla_chau Haha jemek @milla_chau Hahah ijih mambu @rurulistyana Aku juga ga nganggep mbak ruru seleb juga 🤣 @mbakbarista @callmeoty Emang bedanya komitmen sama pacaran apa? @ocktarezakevin Terkena serangan sego kucinh @Aaajurdek Nyusu @rurulistyana Sapa yaa @malikahitam_ Opo iki bos hha @WAHYUYK_ Hahah wes wes njak dikiro ono opo2 haha @PREKSU Hode bulnyaa @WAHYUYK_ Semangat yu @halokinann Waffer aja @_gudtype_ Wes hud njak ono sek ngroso, padahal yo mbuh ngomongke opp wkkwkw @PREKSU La kan aku ngejak ngopi neng kene. 🤣🤣 nek muk kopi we aman. Mau yng original atau sachet ada 🤣 @PREKSU Tak enteni neng kene, tak cepake kopine mengko 🤣🤣 @Aaajurdek Yo gek diprakteke 🤣🤣 @Aaajurdek Bukan teori tapi praktek @Aaajurdek Kowe seleb plok @_gudtype_ Hooh hud @pecandusenja_ Beli dah @redvelvetice14 Katanya katanyaa @Mantanmunih Tapi sepi
6/22
2021

0