Sign in with Twitter

Username:

Sering disebut Mas Adam | Kontak saya bisa klik link di bawah ⬇️

13 Following   363,364 Followers   13,678 Tweets

Joined Twitter 10/30/12


Aku ngomongke tonggoku 🙏Wong wadon setia, pinter golek duit, gingsul, manis, kok yo iseh wae dilarani, diselingkuhi. Jane njaluke sing koy… https://t.co/kYfTNCQAu2 @AREAJULID https://t.co/uB0Is66iCQ
9/29
2022
Mung pengen nduwe de’e sing opo wae keadaanku, lagi sedih, seneng, bahagia, de’e selalu ono, selalu pengen dadi kup… https://t.co/Aac3KYZ630 @worksfess Tulung ndan, nek wis kenal manuk mesti pengene karo lanang koyo aku~ @yowessory Rapopo ra mbendino Alesane mesti ngono
Retweeted by yowessoryWong wadon nek blonjo koyo kulakan dinggo warung 😁 https://t.co/oOro8mJBln
9/28
2022
@yowessory Buset 7k ditagih kaya customer ojek online
Retweeted by yowessoryhttps://t.co/n1Spmw5m9HRenek sing isoh nggawe aku dadi sesayang iki, dadi wong sing wedi banget kelangan, sing kerep dinggo mikir hal sepe… https://t.co/qbwcVxpI1m
9/26
2022
Minder tresna karo wong sing nduwe segalane, awak apik, sekolah dhuwur, pinter, sopan banget, seneng mesem, wong tu… https://t.co/OUKdgwQyDl
9/25
2022
@nkmthi_ Nek ra nganggo awak?Cita-cintane suk nek wis tuwo cukup nduwe warung makan bukak isuk tutup sore, ben wengine isoh melu pingpongan ro bapak-bapak komplek... @worksfess Penting ulet, tekun, opo wae dilakoni penting halal, raisin, kerja keras kerja cerdas. Ngko lak isoh ngl… https://t.co/TivPycVIrx @ady_ico Tenang mas, rampung kuwi bakale rame ngungkuli pas iseh gronjal ngono kae... Ndisek lewat kono mikir pind… https://t.co/YVF5UjTeU6 @noersyamnoer2 Pasar Kalioso - Joglo Nek ngalor mbuh, ketoke yo iseh nggawe ndas rodok ngelu ndalane... @pendakilawas Alhamdulillah, nduwe lemah neng Tawangmangu, rencana kedepane meh tak bangun villa 50ewunan short time oleh teh anget~ @yowessory sesuk" maneh di genahke sek karep e teko meh ngopo, nek mung dolanan jak en ng Timezone wae mas dam
Retweeted by yowessoryAlhamdulillah dalan Solo Purwodadi sebagian wis alus, gari nunggu palang joglo dadi semewah opo 🌹 https://t.co/YSXiowhSw8
9/24
2022
Ngomong neng awal pengen ngejak serius, dikirone serius sing pengen bareng-bareng saklawase... Ternyata serius sin… https://t.co/79s159s8m7Ora lanang ora wadon, mesti bar rabi nek nduwe duit umpamane 100ewu, tapi ngomong karo bojone mung nduwe 50ewu. 🤯Sarapanku ki, sarapanmu koyo piye? https://t.co/8syXFPxe33https://t.co/X8XSXjlKbH
9/23
2022
@worksfess Tau ketemu wong sing semangat kerjone gedhe, direwangi ko Solotigo merantau neng Solo tujuane mung penge… https://t.co/xjsmTj5svv
9/22
2022
@worksfess Tenan og, jane yo wis diempet ben ra ngantuk, neng malah keturon. Tangi-tangi ndelok ulatane bojone wis koyo bokong wajan~Nanging pinter sing ndelikne... https://t.co/J8CYeml0K6 @FFOODFESS Hbd to me... https://t.co/IQoucVAndNAwake dijogo, dibahagiake, kurangi sing ngombe es.. Akhir-akhir iki lagi usum pilek, watuk, dijanjeni rabi neng ra dirabi-rabi..
9/21
2022
@mynameisrossa Resa arap jane yo sipit, mung ketetesan tlutuh kembang turi wae dadi ketok belok..https://t.co/Ay2DazIU6OLemu ki loveable https://t.co/JVipntWWVB
9/20
2022
Ritual meh turu https://t.co/S1OXuqU0fK
9/19
2022
Wong lanang 🤝 https://t.co/CKhYXDh2Eg
9/13
2022
Ngelingke maem, Ngucapke selamat pagi karo pas meh turu, Selalu golek topik obrolan, ben isoh chatingan suwe... Mu… https://t.co/sDrBEWYt82Kadang kangen, tapi nek lagi mutung terus meneng kok nganyeli pol.
9/12
2022
Ojo dibiasakne ngomong “rapopo” padahal asline yo popo banget, neng ati kesel mangkel koyo pengeno nguntal gapuro.… https://t.co/MqGzNdcKYohttps://t.co/MXkDUsoNge https://t.co/b4hQsGY7nAhttps://t.co/Wt7Id38HCR
9/11
2022
“Tiyang pundhi?” “Solo” “Solone pundhi nggih?” “Telukan” ☺️☺️☺️☺️ https://t.co/0i9wOtgtrz
9/10
2022
Rumangsaku saiki nek isi pertalite 10ewu kok cepetmen enteke, opo mung aku sing ngroso?
9/9
2022
Akeh voucher gek diklaim 😘 tas e nggo oleh-oleh morotuwone yo oleh https://t.co/MXkDUsoNge https://t.co/HGPs4TxYTJ @masaalohh Matursuwun mas 👍Kerep-kerep dinggo nyenengke awakmu dhewe, dibahagiake, diprioritaske. Ben suk pas nduwe pasangan sing ketoke pasi… https://t.co/1iM3e4IXbsDewasa, sing dibutuhke cukup pasangan sing pas nemoni masalah ngomonge “ayo dirembuk bareng, golek solusine..” Dud… https://t.co/Nb7PLWewhKInfone mie ayam sing luwih akeh ayame ketimbang mie ne... https://t.co/E6Ur82GBEHganti numpak jaran https://t.co/Tqa1Bnxy48
Retweeted by yowessoryEmg dr dulu suka bgt diajak motoran muter2 gajelas atau jalan aja kmn yg jauh. Menurutku quality timenya dapet bgt.… https://t.co/tHMwig0GU0
Retweeted by yowessoryGagas negoro raono entekke....mending gagas hubungan kedepane❤ https://t.co/E5GiC0V24h
Retweeted by yowessoryPancen sik jeneng'e biyen kui raono ilang'e, ambok'o wes mbojo karo wong liyo, tetep wae ono roso le raiso diilangk… https://t.co/FhROYVivyI
Retweeted by yowessoryKabeh nyenengke nganti ra kelingan nek BBM mundak https://t.co/L7UtMmeVxA
Retweeted by yowessory
9/7
2022
https://t.co/X1DJvdikn1 @d_rempuz Full ASI nopo sufor?
9/6
2022
Sing wis nduwe niat resign ket 3 tahun wingi, mesti iki rasido resign mergo kahanane “yo piye yo opo-opo lagi munda… https://t.co/Zbb89CLGPL
9/5
2022
Ora meh nduweni ekspetasi nduwur meneh. Sekirane chatingan, mung aku tok sing golek bahan obrolan, tapi malah kono… https://t.co/Iq02OLgbWb
9/4
2022
UMR Solo, nggo nyaur utang karo tuku pertalite langsung ntek... https://t.co/CTIsQpFHLb
9/3
2022
Selamat pagi, sing bar mimpi kelon karo mantan 🌈Wong nek wis nesu tenanan, ketok koyo ora nesu. Luwih milih meneng, koyo raono opo-opo. Wis kesel wae nek diladeni.Wajar kan ngarep karo janjine de’e?Uzumaki Manto, warunge samping samiluwes https://t.co/OZFeKqWfvD
9/2
2022
Tumbas Waistbag nggo nyabet gundulmu https://t.co/MXkDUs6E26 https://t.co/ZlvK99Z95W
8/29
2022
@yowessory "Kadung sayang e, pie neh" jawaban e nek lagi di kandani
Retweeted by yowessoryIseh ono kan? Wong-wong sing tetep bertahan karo pasangan sing wis digolekne obrolan ben isoh chatingan suwe tapi b… https://t.co/nkxtl7Co1YBarista dadi mekanik~ https://t.co/58W1tD0GYU
8/28
2022
@AndyHuskyyy 😎 🤩🕶👌Salah banget nek nduwe masalah karo pasangan, tapi ngobrole neng wong liyo sing lawan jenis. Salah... Ra nemu jawa… https://t.co/Mlp1NFZm1UASMARA TLAH TERKALIBRASI~~~ REBOISASI~~~~
8/27
2022
Gampang banget baper padahal mung diesemi tok ☺️
8/26
2022
https://t.co/MXkDUs6E26 murahhhh! https://t.co/XDPGWhJyI2
8/25
2022
Marai ra khusyuk pengen nyenterke ☺️ https://t.co/UwiceXp2gF
8/23
2022
paling marai melu nangis adalah isi dari gugatan kuwi Tertera jarene kancaku selama bojone hamil ra pernah nafkahi… https://t.co/ZkJCKELVL1 @HelloErick_ Doa terbaik dinggo koncoku 🌹Kancaku iki lanang, jare ketemu anake lagi pisan.. 🥀Tak kiro mung aku sing nduwe masalah paling abot. Nduwe kanca, lagi wae anake lair bojone langsung njaluk pegat. @utasrasa Siap, checkout neng https://t.co/MXkDUs6E26 nganggo alamatmu ya 😁Apik ra wernone? https://t.co/a9O4BjVf50https://t.co/lYop1dvuzx
8/21
2022
Oh randuwe dingUtekke wong-wongan sing motoran karo nyekeli udut mowone digedruk-gedrukne ragagas mburine i nengndi?
8/19
2022
Bahagia banget nduwe morotuwo rasa besti @yowessory awalnya kaya guyon biasa ya min “ngopo kok wes umur semene durung nikah? kancane lo wes do nduwe anak” t… https://t.co/B5z5TovuH5
Retweeted by yowessoryStop utowo mandek dinggo ngurusi nganti takon-takon hal-hal sing ra nggawe kowe berkembang blas, utowo ora bermanfa… https://t.co/IfjK9qEA53
8/18
2022
Dan tresno sing kepekso kuwi bertahan nganti rabi. Opo ora loro banget, wis nduwe ikatan lagi ngomong sakjujure pe… https://t.co/E2DDg5wWMpKetimbang nresnani uwong sing kepekso bareng karo kowe, padahal kono randuwe perasaan. Kepekso mergo mesakne, utow… https://t.co/1D6cqXjl6CDitinggal lungo pas iseh yang-yangan kudune dadi hal sing patut disyukuri. Wong sing ra tresno karo kowe, wis juju… https://t.co/sHWbIfC500
8/16
2022
Sing mbok ngerteni kan mung siji... https://t.co/3mwV3lalj0
8/12
2022
Waterproof Slingbag discount 50% di https://t.co/MXkDUs6E26 https://t.co/Q6lHIbWT8F
8/11
2022
https://t.co/MXkDUs6E26 https://t.co/KTaR7A8QlI
8/10
2022
https://t.co/3HEdjd7SIg @yowessory Tapi wong lanang juga butuh dingerteni lan diregani mbah. Tegese wong lanang sng ora tau ngeluh ttg kerj… https://t.co/a6crKemDHa
Retweeted by yowessoryTapi yo ono ding, wong wadon sing nglarani 🤯https://t.co/ZpCA7sr5dw
8/9
2022
Relate sekali.. apalagi aku yang bermata minus 🥲 https://t.co/XhUjC750EY
Retweeted by yowessoryWong-wong sing lampu motore putih nyorot neng ndase uwong, po durung tau mangan mie, kuahe nyiprat neng moto?8.8 Sale maszehhhh di https://t.co/MXkDUs6E26 Ra ecek ecek barange 😍😘 https://t.co/y6QsmF4HeM
8/8
2022
Nduwe anak kok yo lucune koyo ngene https://t.co/N8ZKWRgwGOkui seng pengen banget tak terapkan saiki mas https://t.co/bgf1rUoXV4
Retweeted by yowessoryWes bola bali bro sidane yo mung luput ping , meh di baleni nganti ping 40 yo ngono2 wae iki https://t.co/WsGaFiYVDk
Retweeted by yowessoryOk tak tiru https://t.co/xkkY2reFwc
Retweeted by yowessory @yowessory Bar due anak 1 juk di takoni kok rung di gaweke adik wong wong i ngp Jane kok kakean Takon dalam hidup ini 😑
Retweeted by yowessory
8/4
2022
Ndak usah yang-yangan, meneng-meneng nyebar undangan, terus nduwe anak lucu ngono lak wis membahagiakan to?
8/3
2022

0