Sign in with Twitter

Username:

600 Following   614 Followers   6,220 Tweets

Joined Twitter 4/14/19


@sbyfess Pokok tau diri wedok e @txtdrberseragam TaekSak kesel" e ndek jobo , lek nde omah mesti gaiso langsung turu
5/5
2021
@sbyfess Pink lady @RickyPradikta Suegeer ekwk @sbyfess Bukan masalah duek e , tapi ruwet pekoro 4 ewu cok @sbyfess Usum e saiki , di dp i disek @joaquinlybee Awenaaak @gulbattt Enakkk @dhymasYND Atoh gak segeer samm2 people followed me // automatically checked by https://t.co/9GyRwfagTRJosua / sogem ?
5/4
2021
@sbyfess Bersyukur o due wong tuo sek care nang anak e , sek dieman ora diumbar dijarno @jawafess Timbangane eyel"an lek kesel ngasuh o , sumpek dulino , seng ruwet iku pikiranmu . @sbyfess AoTimbangane dirasakno , dilakoni ae po o ambe dislimurno hahaa @sbyfess Mending ndang staffing o nder cek ndang bek iku fuso e wkwk
5/3
2021
@Flythemoon1 Syalalalaaa @sebelumba Gorengan terosssMeneng menengan ae satru a ? @donopradana Gudo ne dunyoo wwkkw @drivinlate Owalaah
5/2
2021
@txtdarivape Jersey sih @drivinlate Ta kiro kenall , seng due mas frans ambw amir siji e gondrong siji e cepak 🤣 @indaoo_ @ngalamfess Aku bukan guru bk ya mbak 🤣 , cek e ngerti dewe sulit musuh arek wingi sore wkwk @drivinlate Nitip salam ae mas frans din wkkw @ngalamfess Yo gak kabeh di sama ratakan rek , kok cetek nemen pikirane iku @anakbungsuw Gerang goblok @anakbungsuw Maaf bukan guru BK 🤣 , iku ngono GEDANG GODOK @sbyfess Moso wani start gawani finish rek , rugi karo kendele turu karo bojone wong @txtdarivape Wishlist manhattan familyHidup berjalan kepontal-pontal ya mbot.
Retweeted by Copy.Shaper
5/1
2021
@ferdianhehe Mari mangan enak kok dadi taek , mbok ngising seminggu ngkas ce iso dinikmati @sbyfess Tuku parfum seng EDP / Parfume , EDT ga kiro awet @jawafess Ambek sek pliket sak awak , sak joni e sisan hahahaa @sbyfess Bude lak an lek dewe an @choconverse Duh lupa @Flythemoon1 Selamat berbuka dengan yang manis" @Flythemoon1 Hmmm mulai sulit ya bund @anakbungsuw Wes salah ngeyel ngotot pisan @anakbungsuw Wong awak e seng ngantuk trus ga nyantol , ko aku seng halu hmmm @resaaa____ Gregeten i benn wes masio duduk awak e dewe , ono urusan le ga liwat tok nang daera kono ae wes dadi cerito 😂 @anakbungsuw Aku tangi turu padahal trus kepikiran fuso , eh ko ga nyantol malah takon balik yawes ketok le ga faham 🤣https://t.co/hTWrIaXX7B @resaaa____ Ngetan titik nggen e wong ga kenek an , wes cocok male di cap ruwet wet ruwettt , wes nggen e macet , ruwet dooh 🤣5 people followed me and 2 people unfollowed me // automatically checked by https://t.co/9GyRwfagTR @anakbungsuw Wkwk koyo omong"an ambe wong tangi turu ga nyambung , kepikiran , mikir , nyantol , emosi 😂 @anakbungsuw Gabole gemees hahahhaa @anakbungsuw Loading lamaaa 😅 @anakbungsuw Hmmm wes ga nyantol bingung karep e dewe wkwk , akhire nyambung 🤣 @anakbungsuw Nah btull @resaaa____ Nggen e wong ruwet @choconverse Mog @anakbungsuw Coba googling @choconverse AdaaaLets go below zero , and hide from the sun @anakbungsuw Ono fuso tapi gelem ta @sbyfess Alaah nuruti arek taek , nde ndi" sodakoh iku sak ikhlas e
4/30
2021
@sbyfess Ate karnaval an a wkwk
4/29
2021
@txtdarivape Stay ala carte cream poundcake @sbyfess https://t.co/B1fZDDcmPu @sbyfess Lek onok bensin opo tiner ojo dulinan korekAnd i hope you're happy , livin`life in taxis
4/28
2021
@sbyfess Timbang mangan omongan gaenak @ngalamfess Enak e ga ngemong nemen" , gaenak e coba en dewe 🤣 @Aditt_kurniawan Petek jagooLiyane turu kene tandang Liyane tandang kene bayaran hahaha @sbyfess Soal e ganok trabasan @17lukmanhkm Sak kamare ga wkwk @ngalamfess Wajar pokok itungane genahWe're all a mess .
4/27
2021
@Aditt_kurniawan Atohh @sbyfess https://t.co/NPHeuzAJuY @1nd0mi3 Gausa mam mariki sahurMecicil ngenteni opo ? @sbyfess Belajar orep dewe , people come and go @dlsxks_0 @sbyfess Jemek 🤣 , paling tas mateng iku @cachabiya Ga mantun iki 😌Valid 🥂 https://t.co/TWLEP32TpIEs cao ketiban cecek https://t.co/k99qoqzHIuSaatnya Adzan Magrib untuk wilayah Malang dan sekitarnya. Selamat berbuka teman-teman semuaa
Retweeted by Copy.Shaper @MUSIKMENFESS Heavy monster6 people followed me and 2 people unfollowed me // automatically checked by https://t.co/9GyRwfagTR @anyakhasmalang Happy birthday @txtdarivape https://t.co/QJyD9QQMjJ @sbyfess https://t.co/wRfDkgjm0I
4/26
2021
@shytannn HBDhttps://t.co/LPPUWtxIpaA million Dreams @sbyfess https://t.co/6RuBQLZ2UA @txtdarikorporat Di indonesia dadi gembel cok @anakbungsuw Wes tau @Flythemoon1 Hiss gailok @kannelsirius Worth it @ngalamfess Cokk 🤣 @FOODFESS2 Beo ga mangan jagung cok , mangane kates @gulbattt Niat gaposo wisan @1nd0mi3 Yeee wong gaposo ykan 😋 @shintaatnihss Iyaa sinio @maeezaa Seger poll wkwk
4/25
2021

0