Sign in with Twitter

Username:

capping on dis apps

326 Following   142 Followers   1,283 Tweets

Joined Twitter 10/19/20


Terawih malam ni. https://t.co/0NyMcQ9lth
Retweeted by slimmyy💊Mati lampu 6 jam anjingghttps://t.co/FknfYBxL9ehttps://t.co/LV9Z44U30H
4/12
2021
@AMIYEAA Hi🗣️gm, expecting everyone who sees this to say it back 😔
4/10
2021
@WHITE7EE @AMIYEAA Iya
4/9
2021
@murakamisoulja Me rn https://t.co/LozXro5RmFRewatching Kimi no suizo otebetai
4/7
2021
@AMIYEAA https://t.co/I8xbVqWyl7 @AMIYEAA Hehe @AMIYEAA You shortea @squishableu ??Guess my favorit tea @33xtendo https://t.co/sF7tCbPnbT @mermaikos Di angetin lagi ntar👌 @33xtendo Nggih mas @AMIYEAA https://t.co/JWUscenmymBeli kopi di Sudirman diminum di Ciledug @WHITE7EE @omen3OOO 😂😂Bored hour on TwitterMonkey stimulus check https://t.co/2iPphHofRBKITTY DAILY https://t.co/SOgHZ7swIz
Retweeted by slimmyy💊If u loyal wyd
4/6
2021
@rosesmorte 👀 @AMIYEAA What? @AMIYEAA Gn ✨
4/5
2021
Gnhttps://t.co/M8Kfvst9pW
Retweeted by slimmyy💊
4/4
2021
@marapheen throw dat ass bro🙄🙄 @soursadly Are u keyboard??
4/3
2021
@yallknowmebtch https://t.co/EKBXxV2ZOkif i have gf prolly think i'm cheating😂😂 @WHITE7EE i’ll deadass b sleep by 9 am n wake up at 4 pm😭smart gf dumb bfi sleep so much @3benjiii Ok g @doubleyoungg Mau dong kak🤓 @BROCKHAMPlON Seegss? @GALBINXZ 👀 @yungkaijin Yesssirrr 💯April fools don't mean shit to me i lie everyday
4/2
2021
@rosesmorte Serem
4/1
2021
Where yo mom at?? https://t.co/DSsGPPDQoy @AMIYEAA @exuviaa https://t.co/7V46pueNQH @sergeantshawty Wagu😑 @kalibadung https://t.co/83jQWrKUuG @exuviaa @AMIYEAA https://t.co/VHmoMWRl2VI really text nobody fr @yallknowmebtch Lara mbokan🤒Iya nyong emang jarang adus🛀 tapi Nek soal perasaan❤️ nyong serius💯🙏
3/31
2021
@meltlasagna @xxxtentacion https://t.co/AfEeHqHIvg @meltlasagna @xxxtentacion https://t.co/Y9GHsTuQZWhttps://t.co/EleTlD1jLy https://t.co/hSJf8IB8AZ @SYKOSIKESUS Stfuuu Telling yo ho gtsI need sex.
Retweeted by slimmyy💊Yall better start telling yo girl good morning ✨ cuz I be up real early👁️ @ineverstrayed Bro💀💀 @shittymfs https://t.co/wVejDTgJEx @ngemtot Kuntilanak kan setan pribumi @zxzima You right https://t.co/rhHRrEoyi8😹 https://t.co/pR6MdBoqjAhttps://t.co/0JnXmpPjtH
Retweeted by slimmyy💊 @zxzima https://t.co/YKrbpCKPOHNobaraaaa goated🔥🔥🔥 https://t.co/dtUptbjIKi @yallknowmebtch Asuu😂😂 @yallknowmebtch Yuk lah
3/30
2021
Lahhh udh pagi aja @kawaiiis8n @puyenkkkk 😂😂😂😂👌👌👌 @yungkaijin Truee😂😂😂👌👌 @BIGDADDYC0OL 19I dont need a girlfriend but i want one😭you feel me? @AMIYEAA @rosesmorte Ok @rosesmorte @AMIYEAA Bark dimana-mana @AMIYEAA
3/29
2021
everything that uve ever dreamed of disappearing when u wake up @murakamisoulja @shittymfs Pukul aja temen lu bang @murakamisoulja @shittymfs Periksa ke dokter aja banghttps://t.co/dYXw2vGo0L https://t.co/3UWpKgojsu @soursadly Anak siapa ni🙄Keren bgt gw hari ini😏😏 @murakamisoulja Kangker kah? @AMIYEAA Iyh @GALBINXZ Ngk
3/28
2021
@kalibadung @bigcryingenergy https://t.co/lwduRyfqgz @sekarungberas IyHer tities 8/10 @kalibadung Oter @bigcryingenergy 🤞 https://t.co/UA8As3K2sshttps://t.co/qRypG8NMrT https://t.co/dJURN4Fi5q
3/27
2021
Sore ngab
3/26
2021
@3GPMAFIA LMFAOOOOOOOhttps://t.co/ODAqYeVAdlDiary 30 : Superman is coming to school! @StillHateHoes @omenwithadot 😭 @sekarungberas @3benjiii @kawaiiis8n Do it bro😂😂😂
3/23
2021
@blugrl69 https://t.co/JqfJQXSMzi
3/22
2021
@saintcacti 🤞twin @lgabyt 💀💀Sate + nasi koceng 🤤 https://t.co/RgS4Z9JA0E @rosesmorte Yah udh abis sawti😔
3/21
2021

0