Sign in with Twitter

Username:

whatever you lost, wasn't yours

1,243 Following   3,507 Followers   30,757 Tweets

Joined Twitter 2/22/12


@Bluemoon_zip @yasuoboyfriend @bumblesupremacy Di tonjok aja kak 🙏🏻 @pnggilajadekput emang daerahmu ga ada?
7/3
2022
@pengwinningg yang punya roti tau ga ya wkwk @gwbildy oke @vwxyulii_ nyimak @gowjek iyaa @diniraaaaam aamiin @yunusmugia okey @vntagesounds huft @kikyvarel huft @andrigunardiii huft @hayiress cape @enanotnot huftt @dinulfadli_ siap @echachaa__ okey @shydvaa waduh @rlzsweet kanan bawah 😠 @andrilixx nah @panggilYulaja 😞😞😞😞🙉 @bebesushi18 duhh sad @maujadicrushmu masaa @cakiboys_ okey @Romhandanur 😞 @JiaMeracuni nice @briangapakerich okey @Nurafilah__ iyaa @matchalatee__ ishhh @ginidehput siap @awwriansu 😞 @putcatdoang true @cangkaruk_ 😞 @tanpaahmad okey @twtbullshid huftt @griffinarks smogaa @hyyfaud aamiin @Hasanahzulffa 😞 @nD___rE aing mcan @afrdmlna_ iya kadang @abcdefuceek ;( @yovitaaapr siap @akunoer okey @kylielipaann kok gitu @puputyuhara okey @xahujjah 😞 @shflywz nice @maniskucayang sad @momi_af09 huft @auliaputra__ wkkw @_masalalukelam iyaa @Rain_shefaa lepasin siapa @widyasaput hehe @trauma_janji nice @gesangnurh okey @PsikoIog_ okey @KranjangRekomen nice @baakwann sadd @rindubeneran mamah @satyaekaputraa hehe @Ferignw21 @IndiHome nice @awwtasyaa hehehe @titiswell pasien @Meisyariindah__ nice @ngopidulslah hi @halfsweetbby hi vyo @ChandIdris maybee @bukaanpermen 😞 @savirapspt99 nice @iamntrovert huft @TTSLongtong aamiin @mftpjo___ bener @virgiantika_ huft @squidwrd__ 😞 @billaameliaa okeyy @adithbukan gini gini aja @ikki_septiano huft @Relyourbae2 semogaa @wanodyaarunikaa siapp @Dzaenatun huft @Mutt_muttm nice @wanodyaarunikaa okey @Nanaananta_ sering @selfproblematic 😞 @teukuakbarr wkwk @tentangproses huft @sukaespiscok bener @panggilajaayu yup @dear_myslf pengen @Niken_2508 aamiin @risesknight121 asik @yogadwitya_ itu gimana mksdnya? @beerl_ huft @zyadorable cape @sipengg_ true @morethanurbby maybe @luvinfaisy aamiin @provokotooor nice @quotesseseorang nicee @Dandy_Ach aamiin @sawangkamar wkwk @KorbBale nice
7/1
2022

0